Comori de NOV-DEC 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

IONELA te cred ca ai foarte speriata de cazatura lui Emily, si daca eram si eu acolo sa vad faza, mi-ar fi stat inima in loc, dar pe cuvantul meu de onoare de nu am lesinat de ras de felul cum ai povestit!!!!!!! de ce nu pot si eu Doamne sa fiu ca tineeeeeee?????? si cred ca asa e cel mai bine in viata, cand ti se intampla o chestie nasoala si totusi se termina cu "happy end" cat de cat , sa ai o atitudine ca a ta, sa faci haz de necaz! consecintele: tu traiesti mai multi ani, esti mai sanatoasa psihic iar copiii fericiti! AMIN
Intrebare: asa te-ai nascut sau cu timpul te-ai trnasformat in minunata persoana ce te dovedesti a fi?????? deci, am vreo sansa?
Ma bucur enorm ca Emily e sanatoasa ca nu a patit maai rau decat o vanataie, si sa stii ca si mie mi se intampla de multe ori cu Paul ca vrea in brate de lene sa mearga, dar asa il ignoooooor, pana uita de fapt ce voia! dar , normal ca nu merge de mult eori faza!
PS: vreau sa vorbesc si eu cu tine , dar nu stiu sa folosesc programul ala pe care l-ai instalat..e ca messengerul?

BITS, sper ca esti bine! nu ma speria cu recuperarea la a duoa cezariana!

TRY ce iti mai fac baietii?

OTI superpozele, superfetita!!!! pupicei Anutei!

MICHE sa ne povesteti mey ce a facut Darius in prima zi, cum a fost acomodarea...hmm, desi dureaza un pic...dar totusi cred ca are sa-i placa!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

Sarbatori de iarna 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MICHE CHIAR... POVESTESTE CUM A FOST LA GRADI!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Fetelor m-am gandit sa mai arunc si eu un ochi pe la voi.De la ultima mea vizita s-au produs atat de multe modificari, incat nici nu stiu cu ce sa incep, probabil ca cel mai bun inceput ar fi acela de a va ura tuturor un an nou cat mai bun si plin de vise implinite.
Apoi vreau sa o felicit pe Try, pentru bebe Adrian. Am citit la un subiect mai vechi ca au fost ceva probleme si ma bucur tare mult ca totul a fost ok pana la urma.
Paxela, felictari si tie pt bebe din burtica.
Andreap si Monicutza, ma bucur ca s-au insanatosit fetele voastre..citisem la 'Rahova' ca sunt bolnavioare .

In rest pupici la toata lumea si toate cele bune.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Mai ce in forma sunteti azi..., ce veselie pe aici...
RALU nu am mai reusit sa ajung la a ta mama... Am ceva la tine! Cand mi le inapoiezi?

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Dupa ce le public

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
azi chiar suntem bine, am papat de toate, nu mai plange, face iar pishu la oltia(cat a fost bolnavioara refuza si vroia chiar pampersul pe ea)dar totusi luam in continuare tot tratamentul cu antibiotic si mergem la sf la control.
ionela-roxanaprintesica, bine ca totul s-a terminat cu bine
onitzonu ma supar mey...asa ma "cunosti" tu pe mine
fetelor ,a bucur tare mult ca sunteti in forma astazi, asta inseamna ca aveti copilashi cuminti si sanatosi
si numai bine tuturor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Monica..sanatosi da,cuminti..ba!da' tot e un semn bun,inseamna ca sunt bine daca le arde de boacane,nu???Bravo ptr.Ruxi...
Ionela,mai..ce patanie.Bine ca e doar atat!Imi aduc aminte,cred ca acum 1 an,Mariuca a facut la fel,numai ca ea a cazut cred ca 5-6 trepte.pe spate,ca s-a auzit o bufnitura..am gasit-o urland,pe spate...ce speritura!Acum imi vine sa rad..dar atunci...Ma si mir ca nu a facut nici macar 1 cucui!
Pupici

Poze noi,noute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Eu sunt inca la birou...ma asteptam sa scrieti mai mult...unde sunteti???

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Pus poze la Comori cu Amina si Paulica
Si mi-am permis (daca nu va place sigur ca schimbam ) sa modific titlul topicului, din aniversati in comori, ptr ca m-am gandit ca aniversarile au trecut de acum...

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aimemie-mi place tare multsi multumim

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

AIME... las' ca e bine cum ai gandit... suna bine titlul , mai ales ca au trecut aniversarile...

MIAG bine ai revenit

RALU... ceeeeeee???? Sa le publici????? Bey...

MONICA... ma bucur ca sunteti mai bine...

Mergi la inceput