cerclaj si nastere
Buna ziua tuturor! Am 19 ani, sunt insarcinata in saptamana 31 iar bebelusul meu este mai mare decat normalul cu 2 saptamani. Asa mi-a zis medicul. Lui i-a aratat ecograful ca bebe are 33 sapt. Mi s-a facut cerclaj in sapt 17 si medicul meu a zis ca imi scoate firul in sapt 39/40. Mi se pare cam tarziu, nu?
Raspunsuri
Monica-Elena spune:
La mine cerclajul a fost scos la 39 de saptamani chiar pe masa de operatie inainte sa inceapa cezariana.
madau spune:
La mine la 38 sapt...am nascut la 39 fix
, dupa un travaliu luungg..din cauza de col rigid
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
jeni71 spune:
Buna !
Eu la prima sarcina am avut cerclaj pus de pe la 10-12 saptamani pt ca aveam contractii si sangerari si colul scurt di spre deschis. Aveam data probabila de nastere 4 octombrie iar pe 16 septembrie m-au trimis sa-mi scot firele. In momentul cand mi-au scos firele mi s-a rupt apa si s-a si declansat nasterea. Depinde f mult de doctor, eu din cate stiu se scot putin mai repede de 39-40 saptamani
Succes !
sherbi spune:
eu am facut cerclaj la 2 de saptamani. medicul m-a programat sa-mi scoata firul in saptamana 38, nu mai tarziu, nu mai devreme. acum sunt in 34 de saptamani, insa mi-a spus ca odata ce-mi scoate firul sa fiu pe aproape ca s-ar putea sa se declanseze nasterea, eu avand colul si mic, dar si moale pe deasupra. a zis ca o sa fie mai sigur de data nasterii dupa ce indeparteaza firul si vede cum se prezinta colul atunci.
bafat multa!
violeta patrichi
eimotto spune:
La 39 mi l-au scos si mie la prima sarcina. Asta pt ca era spitalul in igienizare si nu aveam unde sa nasc in caz de...
. Dupa 4 zile mi s-a rupt apa si am nascut... prin cezariana tot din cauza de col rigid. Am citit si eu dupa ca nu ar fi trebuit sa imi dea gynipral pana in momentul nasterii...dar daca era spitalul in igienizare![]()
Acu nu stiu cand mi-l scoate (inca) dar sper sa mi-l scoata cu anestezie ca pe mine asa tare m-a durut prima data cand l-a scos
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
29+
Fasolica din burtica si Poze