LA REDOUTE -FRANTA
Raspunsuri - Pagina 11
madau spune:
Croco stai sa ma lamuresti cu ceva..deci tu ai comandat masura 48 ptr ca atat porti in mod normal, sau te-ai masurat si ai comandat dupa masurile lor de pe site??
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
croco21 spune:
Nu m-am masurat, am crezut ca masurile in Franta sunt la fel ca cele din Romania si am comandat in consecinta. Pe eticheta insa scrie ce v-am spus: 48 Franta, 46 Germania, etc.
[quote]Originally posted by madau
Croco stai sa ma lamuresti cu ceva..deci tu ai comandat masura 48 ptr ca atat porti in mod normal, sau te-ai masurat si ai comandat dupa masurile lor de pe site??
Croco
petaluda spune:
buna fetelor!
si eu mai comand din cand in cand cate o prostioara de la ei. chiar saptamana trecuta am primit noul catalog de primavara vara si am vazut cateva lucruri dragute, iar azi dimineata am primit un mail de la ei si spun ca a inceput a doua scadere de preturi. ce e bine aici e ca sunt si magazine La redoute, dar preturile sunt un pic mai mari decat cele din catalog, si ma duc sa vad cum arata in realitate produsul, iar daca e ok il comand.
insa eu am avut si 2 experiente cam neplacute cu ei:
o data comandasem o rochita, direct de pe site. la inceput aparea ca e disponibila imediat dr apoi cand am intrat in zilele urmatoare pe " suivi de commande" aparea ca era disponibila in 6 saptamani. nu m-a deranjat foarte tare caci era prin februarie si rochita era de primavara, deci oricum nu as fi purtat-o inainte de 2 luni. dupa cele 6 saptamani de asteptate rochita mea nu venea, asa ca am sunat la ei, unde mi s-a spus ca e ruptura de stock, dar ca nu va dura prea mult... ok..in luna iulie eu tot nu aveam rochia ( insa nici banii de pe card nu fusesera luati) asa ca am sunat din nou la ei. mi-au spus ca nu mai au contract cu distributorul produsului, dar ca sa mai astept sa vad ce se intampla. am anulat comanda pe loc, mi s-au arut foarte neprofesionalisti, puteau sa ma anunte ca nu mai au produsul in loc sa m alase sa astept atata timp.
a doua intamplare a fost cu livrarea produsului. aici ai si posibilitatea sa iti lase pachetul la magazinul unui comerciant din zona care are contract cu ei, si te duci tu sa il ridici de acolo. eu prefer pt ca altfel tre sa fiu acasa sa receptionez produsul si m-ar incurca prea tare. ma rugase un prieten din Grecia sa ii comand o haina de piele ca pretul pt franta era cu 100 euro mai mic decat pt Grecia ( in fr era o reducere ), si eu urma sa ma duc la Atena in saptamana urmatoare, deci puteam sa ii aduc eu haina. am comandat si am fost anuntata pe mail ca produsul a ajuns la comerciant. am imprimat mailul si cu el in mana m-am dus la magazin, unde vanzatorul imi spune ca nu a primit absolut nimic pe numele meu. amvrut sa ii arat mailul si nici nu a vrut sa se uite pe el. am sunat la Redoute si ei imi spuneau ca produsul a fost livrat, vanzatorul imi spunea ca nu are nimic pt mine... tot asa timp de vreo 4 zile, ca mi-era si teama ca plec fara haina. mi-era ciuda ca era un produs in valoare de 300 euro..pana la urma intr-o zi am dat peste alt vanzator care mi-a zis ca primise de mult acel pachet si ca era gata sa il trimita inapoi ca nu venea nimeni sa il ridice.
aici nu prea era vina firmei La Redoute, dar totusi ei au contract cu acel comerciant, trebuie sa se asigure ca e o persoana in regula.
cam atat, multe persoane din jurul meu comanda de la ei, si in mare e ok, mai apar insa si mici probleme din cand in cand.
Jasmine spune:
Madau,asa scrie si la mine la "Suivi de commande".
Fetelor,nu mai stiti si alte site-uri (nu neaparat din Franta) care sa livreze in Romania?
Jasmine si Radu (26.10.2004)
karfe spune:
croco21 ce ti-a aparut la suivi comande inainte da a soso tot en preparation sau alt mesaj.eu am comandat la 2 zile dupa tine si acolo imi apare en preparation
fab
kali spune:
Nu stiu voi, dar eu ma logez teribil de greu. Desi sunt convinsa ca sunt corecte atat adresa de mail, cat si parola, imi apare acelasi mesaj care ma innebuneste:Certains champs du formulaire posent un problème: Nombre d'essai dépassé, identification impossible.
Dupa "n"spe incercari, cand deja imi pierd rabdarea, reusesc si eu sa intru in cont. Asta mi se intampla de fiecare data...
Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)
Tonia Antonia spune:
Pt Karfe: eu am mai comandat pana acum de doua ori pe laredoute (numai jucarii), au trecut cateva luni bune de atunci, coletele au ajuns in 2 saptamani dar, si in prezent cand imi verific comenzile vechi la ei apar ca sunt inca "en preparation". Deci, nu iti fa griji...rabdare ca vine si coletul.
Pa!
karfe spune:
multumesc tonia,astept comanda aceasta ca sa-mi dau seama de raportul calitate-pret,ptr ca as vrea sa mai comand cate ceva mai ales ptr cel mic cat mai sunt reduceri
fab
madau spune:
Daca e sa ne luam dupa data comenzii...atunci cam pe luni, marti ar trebui sa soseasca si al meu.
Karfe pe ce data ai facut comanda??? Sa ne tii la curent. Si eu as vrea sa mai comand cate ceva ptr pitica...acum la reduceri
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
Eu am primit in sfarsit azi raspunsuri la nenumaratele mesaje trimise de mine. Intr-un final nu inteleg mare chestie ca am primit 2 mesaje in care imi zic ca nu am fost inregistrata cu comanda, unul care imi comunica cum ca banca refuza plata si s-a anulat comanda (perfect real ca eu am scos intre timp banii de pe card) si un alt mesaj care imi zice ca nu apar cu nici o comanda in curs si ca singura comanda data de mine anul asta a fost anulata.
Asa ca acum ca tot m-am lamurit in sensul ca nu apar cu vreo comanda, o sa incerc saptamana viitoare inca o data.