Monica si Irinel Columbeanu (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bibyrox esti o draguta. Multumesc ca te stradui, dar explicatiile sint evazive - cum ziceam mai sus. Cit despre lasat in pace, ma refeream de fapt la nanna, ca sta cu sula in coastele mele. Ca tot n-am mai auzit de mult fraza asta care intr-o vreme atit de populara. Dar uite ca acum mi se intimpla mie!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Ramona, o fi vreo "sula"-cum neaos zici tu, in coastele tale, dar sigur nu e a mea...
Insistenta ta ma dezarmeaza...

Oricum prea multe postari off-topic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Pe unda umbla pacea aia de n-a ajuns si p'aci? Of, of, of...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Ramo hai iubita.. cu ce te incalzeste sa afli ce afaceri are Columbeanu? Pe bune acum... Lasa-l cu afacerle lui si hai sa ne distram pe seama emisiunii! Ca eu asa o vad: o emisiune divertisment! Sincer n-as vrea sa se inchida subiectul! Pace?

Nanna pace da?????

Hai ca diseara va astept sa comentam! Am inteles ca pe la 8 incepe. Parca vad iar ce intrebari tampite vor pune reporteritele alea... Nu stiu nene unde le-au gasit ca sunt...

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Bibyrox de acord, pace! oricum nu eu am fost de la inceput cu tolba de sageti la mine...Pentru cele(cea) care a scris ca as fi vreo fana a celor in cauza sau a emisiunii lor as vrea sa afle ca nu e deloc asa, daca m-am uitat la vreo 2 episoade e mult-si la acelea din intamplare butonand telecomanda, mai mult, nu am mai postat aici decat o singura data cand am fost oripilata de mobila neagra pe care au ales-o pt dormitorul bebelinei. Pe mine m-a facut sa iau pozitie nu admiratia nemarginita pe care NU le-o port C.-ilor ci felul in care se exprimau unele fete referitor la tara asta si locuitorii ei. Si cu asta basta!
La 8 sunt ON
Pupi! Pupi!

Mergi la inceput

Nanna la fel sunt si eu! Doamne cata dreptate ai cu mobila neagra a fetitei!! Nu-mi venea sa cred!!! Ce naiba ma ca doar sunt atatea dormitoare dragute pentru bebelusi..

Biby

Mergi la inceput

Mai dar ce o mai lungesc astia...m-am plictisit de nu mai poooot!
Parca ar fi ultima emisiune asa dau retrospectiva!

Bibyrox unde mai pui ca se pare ca mai suntem si vecine (oarecum)

Mergi la inceput

Nanna . Sunt chiar enervanti astia! Chestiile astea le-am mai vazut si pe 17 atunci... Arata nasterea sau ba?
M-a impresionat rau cand au aratat nasterea la care a asistat Monica. Cand am vazut-o ca plange mi-au dat si mie lacrimile! Era o scena foarte impresionanta... cand mama si-a tinut pentru prima oara in brate bebelusul si l-a sarutat!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

mda, chiar ca o porcarie de emisiune in seara asta...
si care vad ca nu se mai termina...

Iasul de Sarbatori:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/af83re2
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Pana la urma a dat ceva sau nu?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput