Monica si Irinel Columbeanu (3)
Raspunsuri - Pagina 20
Ramona J spune:
Bibyrox esti o draguta. Multumesc ca te stradui, dar explicatiile sint evazive - cum ziceam mai sus. Cit despre lasat in pace, ma refeream de fapt la nanna, ca sta cu sula in coastele mele. Ca tot n-am mai auzit de mult fraza asta care intr-o vreme atit de populara. Dar uite ca acum mi se intimpla mie!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
nanna spune:
Ramona, o fi vreo "sula"-cum neaos zici tu, in coastele tale, dar sigur nu e a mea...
Insistenta ta ma dezarmeaza...
Oricum prea multe postari off-topic!
Alé spune:
Pe unda umbla pacea aia de n-a ajuns si p'aci? Of, of, of...
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
bibyrox spune:
Ramo hai iubita.. cu ce te incalzeste sa afli ce afaceri are Columbeanu? Pe bune acum... Lasa-l cu afacerle lui si hai sa ne distram pe seama emisiunii! Ca eu asa o vad: o emisiune divertisment! Sincer n-as vrea sa se inchida subiectul! Pace?
Nanna pace da?????
Hai ca diseara va astept sa comentam! Am inteles ca pe la 8 incepe. Parca vad iar ce intrebari tampite vor pune reporteritele alea... Nu stiu nene unde le-au gasit ca sunt...
In asteptarea...fetitzei mele
Biby
nanna spune:
Bibyrox de acord, pace! oricum nu eu am fost de la inceput cu tolba de sageti la mine...Pentru cele(cea) care a scris ca as fi vreo fana a celor in cauza sau a emisiunii lor as vrea sa afle ca nu e deloc asa, daca m-am uitat la vreo 2 episoade e mult-si la acelea din intamplare butonand telecomanda, mai mult, nu am mai postat aici decat o singura data cand am fost oripilata de mobila neagra pe care au ales-o pt dormitorul bebelinei. Pe mine m-a facut sa iau pozitie nu admiratia nemarginita pe care NU le-o port C.-ilor ci felul in care se exprimau unele fete referitor la tara asta si locuitorii ei. Si cu asta basta!
La 8 sunt ON
Pupi! Pupi!
bibyrox spune:
Nanna la fel sunt si eu! Doamne cata dreptate ai cu mobila neagra a fetitei!! Nu-mi venea sa cred!!! Ce naiba ma ca doar sunt atatea dormitoare dragute pentru bebelusi..
Biby
nanna spune:
Mai dar ce o mai lungesc astia...m-am plictisit de nu mai poooot!
Parca ar fi ultima emisiune asa dau retrospectiva!
Bibyrox unde mai pui ca se pare ca mai suntem si vecine (oarecum)
bibyrox spune:
Nanna . Sunt chiar enervanti astia! Chestiile astea le-am mai vazut si pe 17 atunci... Arata nasterea sau ba?
M-a impresionat rau cand au aratat nasterea la care a asistat Monica. Cand am vazut-o ca plange mi-au dat si mie lacrimile! Era o scena foarte impresionanta... cand mama si-a tinut pentru prima oara in brate bebelusul si l-a sarutat!
Biby
ralnied1 spune:
mda, chiar ca o porcarie de emisiune in seara asta...
si care vad ca nu se mai termina...
Iasul de Sarbatori:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/af83re2
Fuego--Iasi--23 noiembrie 2006:
http://good-times.webshots.com/album/556103784FkXpah
lgireada spune:
Pana la urma a dat ceva sau nu?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos