Monica si Irinel Columbeanu (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Doamne dar ce bine ca ati reusit sa plecati din tara asta mizerabila fetelor, zau asa... Cred ca ati fi crapat aici, nu alta! Si ce oameni sunt aici, numai non-valori, hoti, lipsa de seriozitate, zau asa!
Sa te uiti in timpul liber la o emisiune de divertisment gen "by M.C.", e de-a dreptul strigator la cer, e inadmisibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nu! Nu am fi crapat dar plecand le putem oferi alt viitor copiilor nostri.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Sincer mi-ar fi placut mai mult sa vad capitolul 3 dintr-un subiect despre Andrei Plesu sau Horia Roman Patapievici.
Dar, "neantul la patrat", cu masinile si hainele lor lucioase, cu viatza lor atat de perfect de goala se pare ca este mult mai interesant!
Apropo, se va uita cineva duminica la "Garantat 100%" sau toata lumea va fi cu ochii fixati sa vada de cate ori a impins Monica si daca i-au tremurat mainile lui Irinel cand a taiat cordonul?

In rest, sa le traiasca fetitza, sa fie sanatoasa si sper sa nu ii condamne prea mult mai tarziu pentru ca au expus-o asa cum au facut-o si cum o sa o faca de aici inainte!
Desi, daca o sa le semene, nu cred ca trebuie sa imi fac griji ca va gandi asa de profund!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

eu am sa ma uit la garantat suta la suta, desi in general nu prea ma omor dupa patapievici, din reclama la emisiune am vazut ca spune lucruri interesante. si tot despre patapievici, fiindca despre el a fost vorba in propozitie, emisiunea lui in care a avut-o invitata pe oana pellea a fost fenomenala.

in rest, sanatate si noroc!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Eu una recunosc! Cu siguranta nu ma voi uita la "Garantat 100%", dar nici nu promit ca ma voi uita la Monica! Daca timpul imi va permite ma voi uita la Columbei!
pentru asta bineinteles ca voi fi catalogata...

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

quote:
Originally posted by Sheannamp

Sincer mi-ar fi placut mai mult sa vad capitolul 3 dintr-un subiect despre Andrei Plesu sau Horia Roman Patapievici.
Dar, "neantul la patrat", cu masinile si hainele lor lucioase, cu viatza lor atat de perfect de goala se pare ca este mult mai interesant!
Apropo, se va uita cineva duminica la "Garantat 100%" sau toata lumea va fi cu ochii fixati sa vada de cate ori a impins Monica si daca i-au tremurat mainile lui Irinel cand a taiat cordonul?

In rest, sa le traiasca fetitza, sa fie sanatoasa si sper sa nu ii condamne prea mult mai tarziu pentru ca au expus-o asa cum au facut-o si cum o sa o faca de aici inainte!
Desi, daca o sa le semene, nu cred ca trebuie sa imi fac griji ca va gandi asa de profund!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Patapievici pe forum??? ma indoiesc...
in rest, Catalin Stefanescu sa traiasca pen'ca ne "garanteaza" inventivitatea, traditia, cultura.

Gratiela, mamica strumfilor "Ayla" si "Nunutz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by nanna

Doamne dar ce bine ca ati reusit sa plecati din tara asta mizerabila fetelor, zau asa... Cred ca ati fi crapat aici, nu alta! Si ce oameni sunt aici, numai non-valori, hoti, lipsa de seriozitate, zau asa!
Sa te uiti in timpul liber la o emisiune de divertisment gen "by M.C.", e de-a dreptul strigator la cer, e inadmisibil...

http://indra.designit.ro
Pentru Barbye-una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Dragutza asta e gindirea ta, proprie si personala! Eu pot doar sa sper ca nu toti romanii sint precum... Columbeanul asta, chiar asa genial si premiant cum o fi el.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nu am mai scris la subiectul asta pana acum si o scriu offtopic, dar totusi poate la obiect cu ultimele puncte de vedere.

Nu cred ca e musai parerea celor 'din afara' asupra celor de aici.Ne-am invatat sa categorisim prea usor:aia care asculta manele sunt niste idioti, alea care se uita la telenovele sunt femei casnice cu 8 clase, aia care se uita la Columbeanu se uita ca sa saliveze dupa cele 13 camere ale casei lui de la Snagov sau pentru ca sunt invidiosi in taina...am exemple de persoane cu mult mai mult de 8 clase si care savureaza o telenovela(sau mai multe) doar pentru ca sunt filmulete usurele, relaxante, care dupa o zi de munca iti ofera exact metoda de a scapa de stress.

Eu ma mai uit la acea 'emisiune magnifica' atunci cand sun cu telecomanda in mana si ma nimeresc pe vreo secventa care sa imi trezeasca un oarecare interes. Nu sunt fana dar nici nu pot sa spun ca ma dezgusta pana la refuz....e viata lor, si-o traiesc asa cum vor, daca vor sa fie in lumina reflectoarelor problema lor.

Nastera Monicai sa o transforme cum vor atata timp cat nu ma obliga nimeni sa ma uit.M-am uitat la ce a dat atunci B1Tv si singura chestie care m-a oripilat au fost intebarile stupide si toata lalaiala reporterilor alora ca sa iasa un serbet de emisiune :si cand copilul o sa faca colici?si acum ce se mai intampla?si cum e cu nasterea naturala-nu e traumatizanta pentru bebel?

Intr-adevar, nimeni nu se uita la acea emisiune ca sa invete ceva.Daca vreau sa invat ceva ma uit la altele...si avem si noi (aici ma lansez in paralele cu 'afara') suficiente emisiuni de la care chiar sa invatam ceva.Asa cum exista chiar si in tarile 'super-civilizate' emisiuni de umplutura si din care nu ramai cu nimic, asa avem si noi printre altele emisiunea asta la care pana la urma nu ma obliga nimeni sa ma uit, dar si daca o fac nu pot fi categorisita ca 'tampa care se uita la Columbeanu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetelor, in caz ca ati uitat, asta e un subiect de BARFE ! Adica noi, cot la cot, ii barfim pe ei, in nici un caz nu ne judecam intre noi...

Va rog eu frumos, incercati sa ramaneti on topic nu neaparat ca discutie, ci ca principiu.

Nimeni nu are pretentia ca acest cuplu aduce un plus de ceva culturii sau educatiei noastre. Ne uitam , cei ce ne uitam, doar de dragu de a avea subiect de barfa si sa avem ce toca. E in firea umana, cu atit mai mult femeiasca...

Cind vom vrea sa ne antrenam mintile in discutii depsre Patapievici sau Plesu, cu siguranta o vom face, asa cum am mai facut-o. Columbenii, desi nu cred ca asta e intentia lor, ofera o emisiune de divertisment, ne distram pur si simplu pe seama lor.

Nu cred ca mai e vreo tara europeana cel putin, care sa aiba parte de o astfel de emisiune. Nu poti sa ignori existenta ei... E in sine o activitate sociala sa discuti pe seama lor, ce-au mai zis, ce-au mai facut...

Hai, pace

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Ale ca bine zici!
Subscriu la tot ce a spus Tzitziri!

Eu nu pot sa inteleg un singur lucru: daca va dezgusta atat de tare Columbeii de ce va mai uitati fratilor la ei???? Chiar nu pot intelege asta!!!
De exemplu eu nu o suport pe Mihaela Radulescu si JUR ca nu ma uit niciodata la emisiunea ei sau la vreo emisiune in care apare!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput