** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Nu stiu daca voi treceti prin asa ceva, dar la mine toti isi dau cu parerea, de ex. socrul meu imi dadea exemplu mie pe soacra mea care cara carbuni cu roaba in timp ce era gravida cu sotul meu, dar asta era acum 28 de ani si ea nu sa chinuit ca mine sa ramana macar o data insarcinata si vreau sa va spun ca eu muncesc acum mai mult decat atunci cand nu eram gravida.. pentru ca nu sunt numai eu cu sotul , trebuie sa am grija de socrul meu, de bunica sotului, pana vine soacra mea din Italia care si-a prelungit sederea cu inca o luna.Vad ca a inceput sa-i placa in Italia langa fata ei si eu care am cea mare grija de ea, trebuie sa accept situatia ca stau cu ei in casa.

Paula24+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Dideip uite un pupic de la noi a nu mai fii suparata.

Mica 22+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Gravidutele va urez o seara placuta si fara peripetii, eu ma pregatesc sa plec acasa. GATA pe ziua de azi cu munca. Am o delegatie de 3 persoane din Italia si am avut o zi foarte agitata dar este bine ca vor pleca maine. Va pup dulce si pe maine.

Paula24+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Dideip, ce baiat "dotat" ai! {:D]
In cealalta privinta..asa e si la mine...adica "vai ce bine e de tine ca stai acasa", dar nimeni nu te intreaba ce faci acasa..stai toata ziua si lenevesti sau speli, calci, aspiri, mancare etc...si astea sunt treburi "de femei" cica, si astea nu se vad....Poate daca ne-am opri si nu am mai face nici mancare, nici curatenie, nici haine spalate..pana nu ar mai avea cu ce umbla..si-ar da si restul seama ca munca pe care o facem noi conteaza cu adevarat. Si exemple de genul celui dat de socrul tau am mai auzit si eu...dar intr-adevar am evoluat..si cum zicea o matusa de a mea de la tara: noi (femeile) ridicam greutati si faceam munci grele tocmai in speranta ca poate mai pierzi cate o sarcina, ca atunci asa era moda..femeia obedienta si cand avea chef barbatul ii turna la plozi...de nu mai stiau bietele femei cum sa faca sa nu mai aiba alti copii.

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

vas, vad ca si la tine e nebunie la munca. Nu te mai stresa asa tare, sa nu mai ai vreo cadere si sa plangi. Nu mai pune la suflet si gandeste-te exact la ce ai zis tu - mai ai 2 luni si intri in concediu. Eu asa fac, imi vad de treaba fara sa ma stresez, si ma gandesc mereu la bebe.

chiquitita, felicitari pentru examen si bafta la celelalte 4! Ce iti mai face uterul? A revenit in pozitia care trebuie?

mica, bine ai revenit din concediu! Felicitari pentru rezultatul la TT! Asteptam pozele...

poohy si pauly, felicitari pentru noua saptamana!

Elteka, ce faina faza cu karaoke! Ce as vrea si eu sa cant cat ma tin plamanii, dar sa nu ma auda nimeni ca sigur provoc cosmaruri. M-ai facut sa rad cu "limbajul corporal" si scarpinatul pe san

brambushca, si eu ma mai sperii cand nu il simt pe bebe o zi intreaga, dar din cate stiu eu, inca nu este cazul sa ne alarmam. De pe la aprox 30 saptamani ar trebui sa monitorizam miscarile (ceva de genul asta stiu eu), asa ca ma linistesc cu treaba asta.

Liviana, cazarea a fost 50 RON / camera de 2 persoane, cu baie pe hol. Noua ne-a placut si vrem sa mai mergem acolo. Totul era curat, mobilier nou, caldura "la greu", livada in curte, peisaj super. Poza cu tzurtzurii este opera sotului - si mie mi-a placut foarte mult.

mihamora, felicitari pentru ! Ce probleme ai avut de trebuie sa stai in pat?

dideip, si pe mine ma alinta sotul cu "graso", care a devenit mai tarziu "grase", "grasuto". Si la fel de incantat e sotul meu ca il simte - chiar aseara l-a simtit si nu mai putea de fericire. Am vazit pozele cu bebicul tau - e un dragut! He, he, he si ce putizca are!
Am fost si prin Moeciu in drum spre Cheile Gradistei si, intr-adevar, este tare frumos si linistit acolo.

serbanela, felicitari pentru bebe miscaret!

Wow, corap, ce burtica mare ai! Si dupa DPN-ul tau suntem cam la aceeasi varsta a sarcinii (eu am DPN 07.05.07). Sa-ti traiasca burtica!

Mie imi trec arsurile cu ceai de galbenele. Imi iau in fiecare seara langa pat o cana cu ceai de galbenele si cativa biscuiti sau un sandwich cu branza si pe la 2-3 dimineata, cand ma apuca arsurile pap si beau si imi trec in max jumatate de ora.

Gata, a venit sotul sa ma ia (la fix, am terminat si eu de citit). Va pup pe toate si aveti grija de bebelusii din burtici!

Valentina 24+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

eu am arsuri la sarcina asta din primele luni si vad ca se continua, cica o sa aibe bebe par....primul a fost chel ca un bob de strugure!
constipatia mi-a trecut cu lapte de soia!
de vergeturi ce sa zic, la prima sarcina m-am uns cu de toate din prima clipa, n-am avut nimic pina in 8 luni, apoi.... sa te tii bine, si acuma mai am rosii pe burta de la prima sarcina, asa ca daca apar altele nici nu-mi mai dau seama, si nici nu ma mai agit, ca vin ele daca e sa vina orice ai face!

didialex, felicitari ptr baietel, il faci pe al treilea sa fie fetita?

eu, am luat 3 kg de la inceputul sarcinii ceea ce nu este mult deloc, dar....am eu kg in plus de la prima sarcina, de la a doua, si la prima nu am luat mult pina in luna a 7-a cind am fost suspecta de diabet.....

Flavia 19+, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mica felicitari ptr TT.

apropo de TT toate fetele il faceti?indiferent de varsta?

dideip ce dragut e baietelul tau..

cat despre treburile casei..si noi am avut azi de lucru, de spalat hainute , udat florile ca am o gramada...si mai multe.ce am observat este ca ma obosesc foarte repede...gafai si mie somn.

pupici la toate,

18+
poze

Mergi la inceput

Lia, tot ce ai de facut e sa scrii pe forum UM = ultima menstruatie (data primei zile a U.M), DPN = data probabila a nasterii si datele date de nastere (pt a te putea felicita)
De restul ne ocupam noi,....te trecem noi in listuta!

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

pauly, cel putin eu nu am facut TT. Avand in vedere ca nu am avut nici cea mai mica problema in sarcina, am facut doar analizele alea obligatorii la inceputul sarcinii, si am inteles de la dr de familie ca o sa imi mai dea sa le repet unele dintre ele in trimestrul III. Intre timp nu am luat decat fier cu acid folic. Bine ca mi-a zis, in cazul in care nu ma simt bine, sau am simptome ale unei infectii urinare, sa ma duc si imi da trimitere la laborator. Dar pana acum, Doamne ajuta tot asa, nu am avut nici o problema.
Abia astept sa imi vina sotiorul acasa de la munca...cam ar trebui sa apara de acum...si mergem sa ne vedem nepotelul!

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc pentru felicitari fetelor

Am avut iminenta de avort cu hemoragie puternica si am stat in spital 1 luna jumate, dar acum a trecut sau oricum pericolul e mult mai mic, doar ca trebuie sa stau in continuare in pat. Si sicer imi e si frica sa fac altceva.

21+

Mergi la inceput