Aurul se inroseste???

Aurul se inroseste??? | Autor: elibui

Link direct la acest mesaj

Va rog mult sa ma luminati si pe mine. Am cumparat cercei de aur pt fiica mea dintr-un magazin din Titan acum cateva luni. Cu ceva timp in urma a facut o infectie urata la una dintre gauri, iar cand am scos cercelul...surpriza: partea care intra in gaurica era rosie.
Am intrebat la un magazin de bijuterii si mi-au spus ca este posibil ca aurul sa se inroseasca. Numai ca mi se pare ciudat...
Merci frumos!

Eli + Alice (04.03.05) si Ana (24.05.06)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Cerceii mei de la botez ii poarta acuma fi-mea. La mine au stat bine merci o suta de ani la ea s-au inrosit tortitele exacty ca la fetita ta.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, aurul de 14 K da, cu cel de 18 sau 24 nu am patit o. Si mie si fie`mi ni s a intamplat.

Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Si ai mei au patit asa si m-am dus la un bijutier sa-i verific (m-am gandit ca oi fi luat teapa). Mi-a spus ca depinde de organism si de tipul de aur. (si ca da, sunt aur)

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Si eu am patit-o cu o pereche de cercei- se inrosisera doar acolo unde stateau in ureche de ziceai ca e cupru. Erau din aur de 14 K

Mergi la inceput