Nou stil de viata (121)
Raspunsuri - Pagina 27
an-k spune:
Anca merci, deci vreau si eu sa slabesc 6kg luna asta. Si daca slabesc mai mult cum e
?
eu deja iau pranzul... ce-ti e si cu Daneza asta, e a 4 zi da ma tin pe baricade.
Meniul de azi:
D, cafea cu o felie de wassa
P: un iaurt maaare si un pahar de suc de fructe tot maaare
C: cica morcov ras si branza de vaci si ou fiert.... acu vad eu, ca parca-mi vine sa skimb cina asta putin.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Cystina, An-k, Cookie si Olim
ancadragoman spune:
Anca este bine mai mult.
Am incercat si eu dieta asta dar branza de vaci mi-a pus capac.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
Delidana spune:
DianaR, felicitari pentru lista, arata excelent!
Ar fi bine daca am pune si regulile pe undeva pe acolo, ca sa fie clar pentru toata lumea de la inceput.
Eu nu-mi propun sa slabesc un anume nr. de kg luna asta, pur si simplu o sa-mi dau toata silinta si sper sa fie de ajuns. ![]()
Va pup.
Delidana - Khristin - Daria - DianaR
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
roxana1974 spune:
salutare fetelor.
Sunt atat de trista, innebunita, socata ... am cea mai proasta zi din acest an! Doamne, sper sa treaca repede!
Raport: 57.5, atata aveam Luni dimineata, dar nu am avut timp sa intru sa scriu.
Tzuni, sper ca nu esti suparata pe mine, de fapt chiar planuia sa-ti dau un telefon...
Va
pe toate! Ati scris de m-ati innebunit. Din pacate am reusit sa citesc doar pe diagonala. Imi plac noile reguli si salut
echipele de bebelushe colorate
. Spor la slabit si la mancat sanatos.
cu drag,
Roxa
Delidana spune:
Roxa-boxa, un
ca sa te simti mai bine...
Delidana - Khristin - Daria - DianaR
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Tzuni spune:
Delidana 
Roxa,
nu-s suparata, n-am de ce! Daca ai nevoie de help, call-me! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
nastad spune:
quote:
Originally posted by crystina
Aici sunt
Daca e echipe de 4 o invitam pe Doina..ce ziceti fetelor? Doina sa ne zici dc accepti.
Crystina, An-k, Olim
DAdar vreau si inel
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
Buna dragelor!
Cine m-a pus sa incep munca?
Din 2 zile pe saptamana s-au facut 5, dar sper ca de saptamana viitoare sa revin la normal.
Am reusit sa citesc din urma(mai pe sarite).Crystina multumesc dar vad ca s-a ocupat la voi, poate ma primeste alta echipa...
pt raport :61.5 kg
LA MULTI ANI IOANA!
[PUP] TOATA GASCA!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
an-k spune:
La multi ani Ioana!, si de la mine. Multe impliniri iti doresc!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Cystina, An-k, Cookie si Olim
zisaCami spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004Miag - oLo - ZisaCami - Leeloo
Eu contribui la target cu 5 kg, oLo cu 1 kg - Cami, Mia, voi?
Eu mi-am propus 7 kg intr-o luna, cu regimul Scarsdale, pe care-l incep de luni, impreuna cu Miag.

Miag-oLo-Leeloo-zisaCami

Cami