Ce ati facut cu rochia de mireasa?
Raspunsuri - Pagina 2
IEPU spune:
Eu pe a mea am facut-o pijamale. Au iesit 2 bucati, lucioase, albe, dar care se sifoneaza rau de tot asa ca nu prea le port.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by IEPU
Eu pe a mea am facut-o pijamale. Au iesit 2 bucati, lucioase, albe, dar care se sifoneaza rau de tot asa ca nu prea le port.
Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550146097&ran=6628
Tare de tot!!! Macar asa stii ca o mai poti purta.
miria_cristina spune:
Cred ca se poate vinde sau, eventual, darui. Decat sa o pastrezi pe veci intr-un loc si sa n-o mai foloseesti niciodata mai bine sa se bucure si altcineva de ea.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Siminaf spune:
Eu am lasat-o mamei mele cind am plecat din Romania. Poate face ce vrea cu ea. Are unda verde. Oricum nu as mai incapea in ea nici pe jumatate, macar ca sa ma maimutaresc cu ea in oglinda (desi mi-ar placea tare mult!).
Lemoni spune:
Dap si a mea a ramas acasa la mama mea in sifonier, singurul lucru care m-a bucurat ca desi au trecut 18 ani de atunci acum 4 ani cand am fost acasa inca ma incapea.....normal ca am probat-o ca imi e tare draga.La fel si cu sarafanul de liceu!Nu cred ca mai e cazul acum ....numai poate sa imi tin respiratia cand ma probez cu ele.
Leta spune:
Am dat-o unei fete cvasi-necunoscute. Am cunoscut-o intr-un salon de coafura, spunea ca urmeaza sa se casatoreasca, n-are rochie si sta cam prost cu banii etc. I-am promis rochia mea si i-am si trimis-o citeva zile mai tirziu prin patroana salonului.
Eu n-am fost la nunta ei, dar am auzit ca rochia a facut furori. ![]()
he, he - normal, am uitat sa precizez ca rochia era scurta 
Decit s-o vad ingalbeninidu-se in sifonier...am preferat sa o dau.
Leta
si un bebe
poze 2005
poze 2006
ana_miti spune:
Eu as darui-o cu mare drag , insa nu am cui. Este curatzata , intr-o cutie , pe sifonier. Am totul , voal, coronitza, manusi, saculetz.
Desi, daca stau sa ma gandesc , cred ca fiecare femeie viseaza la propria rochie de mireasa asa cum si-o imagineaza ea sau cum si-o doreste dupa gustul ei.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
Alina spune:
Buna intrebare!Rochia mea e la mama acasa,in Ro si fiica-mea(4,9ani) care e f pasionata de rochiile printeselor abia asteapta sa o probeze si sa se maimutareasca in oglinda
.
Lemoni,ce fain ca ai pastrat sarafanul din liceu!Eu nu stiu daca-l mai am,trebuie sa o intreb pe mama.Cred ca mai am "componente"ale costumului de pionier
.
Alina
aniast72 spune:
Eu sunt tare trista ca am pastrat rochia vreo 3 ani, apoi nu m-a taiat capul sa o duc la curatatorie
si am bagat-o la masina de spalat. Tocmai atunci s-a oprit apa iar cand a revenit, rochia mea era plina de rugina...
Nu mi s-a mai intamplat asta de atunci...
Ulterior am dus-o la curatatorie, era curata, frumoasa, calcata...dar cu multe puncte de rugina. Mai pot iesi oare astea intr-un fel? As da-o si eu cuiva, e superba (nu pentru ca e a mea) dar in stadiul asta nu se poate folosi.
Andreea
6+
valentinag spune:
Si a mea zace pe un umeras in sifonier!
Intreba cineva de sarafanul din scoala generala,ca in liceu nu am mai avut,pana vara trecuta l-am avut,statea la tara in sifonier,m-am suparat si l-am pus pe foc,laolalta cu alte tzoale de nepurtat!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata