Ce ati facut cu rochia de mireasa?
Va intreb si eu ca nu stiu ce sa fac. Am avut o rochie de mireasa cu trena foarte lunga, plus crinolina...mult material, chiar este o problema ca nu mai stiu pe unde sa o tin in casa. Din mosi stramosi stiu ca s-ar pastra... Voi ce ati facut cu rochia de mireasa?
Andreea
6+
Raspunsuri
anamaria spune:
eu am impachetat-o frumos intr-o cutie de pantofi+ voalul, coronitza, gentutza samd. le-am dus apoi la tara, unde tin hainele care nu sunt de sezon.
le pastrez cu drag si cata vreme mai incapeam in ea ma maimutzaream cu ea uneori....
eu am ales un model care l-as fi putut modifica apoi, vroiam sa pun fusta neagra in locul celei originale si sa o port la alte ocazii
din pacate dantela pe care o aveam in partea de sus a fost din bumbac si s-a cam patat... asa ca nu mai pot sa o folosesc. ramanem cu valoarea sentimentala.
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DE CE SA REPETI VECHILE GRESELI, CAND EXISTA MULTE ALTELE NOI PE CARE POTI SA LE FACI?
liliac1 spune:
Pusa intr-o cutie in dimineata de dupa nunta si n-am mai scos-o niciodata.
Cu toate ca am avut o rochie care s-ar fi pretat la o purtare ulterioara.
miag spune:
Am pus-o in cutie si o pastrez.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
lauramar spune:
Eu o pastrez si acum dar as oferi-o unei fete care nu are posibilitatea sa-si cumpere eu am luat-o noua iar dupa nunta am dus-o la curatat si este si acum in folie.Eu sunt in portugalia iar rochia este in Romania mai bine zis in Timisoara eu aveam in jur de 58 kg si 1.70 m.
lauramar
27
Criss75 spune:
Am dat-o unei prietene care s-a casatorit dupa mine, dar nu mi-a mai adus-o inapoi, desi au trecut vreo 8 ani de atunci. Dar oricum nu mai am nevoie de ea .![]()
monalac spune:
i am dat o cumnatei mele,pt ca i placea f mult corsetul,dar cred ca o sa mi o dea inapoi,ca nu i a intrat...cred ca ati inteles ca rochia mea a fost de fapt fusta si corset...eu oricum n as mai incapea in ea,atunci cand am fost mireasa aveam 50 de kg,iar acum am 80!!!si n au trecut decat 5 ani de la nunta...
madau spune:
A mea e in sifonier, cu un cearceaf deasupra sa nu se umple de praf 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
nushulica spune:
si a mea tot in sifonier sta nici nu am mai curatat-o dupa nunta...inca nu ma incurca prea tare dar cand nu voi ma avea loc de ea o voi duce la mama
INGRID
tumpi spune:
Si eu o am inca, dupa nunta am dus-o la curatat ca aveam ditamai pata de tort pe ea,ca la bataia cu tortul cineva a avut exces de zel si mi-a umplut fata de tort, nu numai rochia
si acum sta bine merci intr-o husa la mama mea acasa.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
arghirmonica spune:
Si a mea e un dulap ..poate o sa dau la una din cele doua nurori de care o sa am parte
,da n-o sa o fortez s-o poarte ![]()