Mamici de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata burtici!
Ma bucur ca sunteti toate bine...
Am pus cateva poze pe userul comun:

poze
Mioara

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Fetelor, imi vine sa bat pe cineva - un cineva specific nu generic. Auziti ultima perla a soacrei mele (am o vecina "binevoitoare" care imi spune ce mai zice soacra-mea) - ca de ce ma c_c pe mine atata ca au mai fost si alte femei insarcinate inaintea mea si au nascut fara probleme Sunt calma, sunt calma... Stiu ca nu merita nici sa-mi pupe picioarele, d-apoi copilul.

Trecand de la una la alta, am ceva probleme cu niste capilare sparte pe coapse. Si ma dooooor mai ales cand vreau si eu sa dorm. Stiti cumva vreun remediu?

La multi ani, Jeni!!! pentru ieri. Sa-ti dea DD sanatate, bucurii si muuuulte realizari in viata

nasica de moflea burtica
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! La multi ani lui Jeni! Sa fii sanatoasa si fericita laturi de familie, si sa nasti un bebe sanatos si la termen.

Bun venit noilor gravidute, sa aveti sarcini usoare!

Jadi, bine ca ai trecut cu bine de cerclaj.
Lorina, soacra tot soacra. Nu pune la suflet, mai joaca un bilet la loto.
Mioara, ma bucur ca a mers bine operatiunea mutatul.

Parca de cind m-am intors la serviciu am o greata mai mare, o fi de la treaba. La bi-test merg abia peste 2 saptamini, pina atunci nu mai am nici o eco programata, dar ar trebui sa imi fac analizele, ca nu le-am facut de lene.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Ioana, apartamentul e gata, dar inca nu stam pentru ca inca nu am rezolvat cu gazul...Si pot urca pe scari pana la 9, asa incetuc!!
Nu cred ca merge linkul cu pozele care l-am pus, dar daca intrati pe userul comun o sa vedeti...
Lorina nu are rost sa te enervezi pentru o vorba in vant. Si mie mi s-a spus asa la inceput dar nici nu le-am bagat in seama...
Jeni "La multi ani!" chiar daca cu intraziere, in weekend nu am net.
Mioara

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

buna dimineata tuturor! m-am bucurat sa va citesc si sa aflu de la voi atatea lucruri ...

eu vin de la ecograf, unde am aflat ca bebele e in parametri normali, dezvoltat normal pentru cele 14 saptamani de la UM pe care le are...
in afara de asta, asa cum a zis doctorul, "probabil va fi baiat"... asa ca acum va trebui sa ma duc sa o impac pe fetita mea care vrea musai "surioara, s-o cheme Barbie si sa aiba pantofi cu toc"...

eu si sotul suntem foarte fericiti ca totul e bine si bebe e sanatos, am fost un pic stresata sa depasesc primul trimestru cu bine si sa fie copilul bine, pentru ca am aproape 34 de ani ... in plus, mi-a fost foarte greu sa suport greturile si starea de oboseala si somnolenta permanenta; de vreo doua zile insa imi e ceva mai bine, iar azi, dupa ecografie, mi-am dat seama ca abia acum incep sa ma simt cu adevarat fericita de minunea care mi se intampla din nou

va rog frumos deci sa puneti si la mine un carucior albastru, iar la numele medicului, puteti scrie Hamid Reza Ayatollahi, spitalul Filantropia

de asemenea, daca se poate, v-as ruga sa-mi trimiteti si datele e-mail-ului comun pentru ca nu le am.
multumesc frumos si va doresc o saptamana grozava!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mioara, suna-i pe reparatorii de lifturi cind e nevoie; la bucuresti vin destul de repede sa-l repare (citeva ore).
Danis, ce frumos descria fetita ta viitoarea fratioara. Felicitari pentru rezultatele bune de la eco.

M-am cintarit azi, si mi-a iesit doar 1 kg in plus; asa ca am mutat cintarul in alta camera sa vad daca arata tot atita. Am plecat sarcina asta cu +5 kg ramase de la precedenta, cred ca de asta ma ingras mai incet.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

IOANA75,eu am luat doar 400gr in 11 sapt.de sarcina.
Si eu plec la drum cu 6 kg nerecuperate de la primul bebe.
Sper sa-mi vina si mie pofta de mancare,ca inca am greturi toata ziua.

Eu am o pofta nebuna de pireu de cartofi cu branzaaaaaa.
Parca asta as manca toataaaaa ziuaaaaa.

Samurai-lady 11 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna fetelor. Dar stiu ca aveti un spooooor.
Eu o sa intru in concediu, doar 2 zile deoarece trebuie sa fac niste analize pentru glanda tiroida. Am hipotiroidism si trebuie sa vedem daca se confirma diagnosticul primit in urma cu un an, pentru ca atunci trebuie sa iau tratament. Sper sa fie bine. Am mai repetat niste analize. Cat despre ecografie, doctora mi-a zis ca o sa mai fac abia prin luna a 5-a sau a 6-a. Dar eu am facut ultima ecografie la 8 saptamani si nu am vazut decat inimioara. Am zis ca o mai intreb o data si daca nu-mi zice sa fac o ecografie o sa fac una in 2-3 saptamani sa vad si eu daca s-a dezvoltat corect si este ok.
danis felicitari pentru baietel. Sa fiti sanatosi amandoi.
Jeni iti zic si eu "La multi ani!" si sa ai un an plin de realizari si sa nasti un bebe frumos si sanatos.

Va pupic,

Diana si bebe 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Alina,saru'mana! de fapt, speram sa ma ajuti tu cu un raspuns . Acum m-am linistit, o sa o repet, sa vedem cand zice dr .

Danis, felicitari pt caruciorul albastru! ce dulci sunt copiii cand isi exprima dorintele! iti trimit eu pm cu adresa comuna.
Diana, bafta cu analizele! sa-ti iasa bine si sa nu fie nevoie de tratament!

A folosit cineva crema anti-vergeturi pt gravide de la Sanosan? sau macar prosusele Sanosan pt bebelusi?

Andicu 14+
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

am folosit eu sanosan crema pt bebe - i-am uns poponeata Andei aproape numai cu crema asta - nu am folosit talc sau altceva - si am fost multumiti; dar nu am incercat cremele Sanosan pentru adulti

Mergi la inceput