Mamici de iulie-august 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
CarlaV spune:
Nikole, carnea se digera in vreo 6 ore si se elimina din organism in 3-4 zile. Cu pestele si puiul e mai usor, cu carnea rosie e mai greu.
Andicu, Jeni, ma bucur ca va plac pozele si multumesc pentru aprecieri. Am trimis pe mailul comun 2 poze din insule, daca va plac mai am destule.
Azi am intrat in saptamana a 16-a, uraaaa! Joi merg la eco sa aflu sexul bebelui si apoi la shopping de tzoale, sper sa nu-mi fie prea rau si sa rezist.
Carla,
15+
nikole spune:
Carla, sunt foarte frumoase pozele, foarte ...linistitoare.
Unde sunt facutee?(daca nu sunt indiscreta...)
bebika 12+
CarlaV spune:
In Grecia in insule... Kerkyra si Thassos - iunie si septembrie. Eu innebunesc cand vad apusuri si cred ca se vede
. Mai am multe, poate mai trimit si le pun intr-un folder separat cu peisaje. Erau acolo niste culori de vis...
Carla,
15+
nikole spune:
Iertare ca sunt off topic..
Carla, chiar te rog daca ai timp mai trimite poze!
Grecia e tara in care mi-am dorit eu sa traiesc, e tara mea preferata!
Cultura, muzica, gastronomie, tot ce tine de acesta tara mi-e foarte aproape de suflet.
Anul asta planuisem o evadare in Santorini, prin vara, dar se vede treaba ca va fi amanata excursia noastra.
Locul in care am fost eu in Filipine, e mirific, de o frumusete rar intalnita, dar are o "alta" frumusete, nu stiu cum sa explic...
bebika 12+
CarlaV spune:
Nikole, chiar am timp, ma tot uit printre poze ca sa ma simt mai bine si se pare ca functioneaza. Eu iubesc marea si nu pot sta departe de ea, macar o data pe an sa ajung acolo, daca nu mai mult. Anul viitor chiar nu stiu cum va fi, insa la cat de nebuna sunt, botezam puiul si apoi il luam la mare macar pana in Bulgaria daca nu in alta parte, desi ar fi OK si la Mamaia in lipsa de altceva.
Am mai trimis niste poze si o sa continuu cu alta serie, daca nu e cu suparare pentru nimeni.
Oare cand avem voie la putina gimnastica? Puteti intreba pe la doctorii vostri, ca eu n-am doctor inca? Ma tenteaza sa fac niste flotari si ceva exercitii usoare pentru "gluteus maximus" ca sa nu zic "fund"
. Ideea e ca gravitatia exista si dupa un 6 luni de repaus incepe sa-si arate efectele. Oare stric ceva la bebe daca fac putina miscare?
Carla,
15+
nikole spune:
Mai Carlutzooo esti fenomenala.
Nu am facut in viata mea nici macar o ora de sport...am incercat o singura data , chiar mi-am cumparat si un dvd, dar sa-ti spun, ca nici macar o flotare nu am reusit sa fac?
Nu am putut sa ma ridic de jos, efectiv, de abdomene nu mai zic, e chin curat.
IAR pentru "gluteus maximus"(omul cat traieste invata!),deja ma apuca transpiratiile numai cat ma gandesc ce efort implica.
Pacat ca sunt atat de lenesa, efectiv nu suport durerea din muschi ce o simti cand faci miscare...
Tot respectul pentru tine
Singurul sport pe care il fac(faceam) e inotul, dar si asta ma stoarce de toate puterile...
astept pozele..
bebika 12+
CarlaV spune:
Eu am facut "ora de sport" numai pana in anul 3 de facultate, dupa aceea m-am lenevit de tot si am invatat ce e aia celulita. Inotul e super si lucreaza toti muschii, din pacate eu am nevoie de apa calda pentru asta si sa nu fie vant, nu ca in Romania la mare. In piscina mi-e cam frica de boli, de cand am luat o micoza vaginala in urma cu multi ani.
Ceea ce faceam in Bucuresti inainte de sarcina se rezuma la: 15 flotari, cam 3 serii de 15 abdomene laterale la bancuta si multe serii de facut "fund" cu un aparat dragut care se numeste "burn and thigh max", cu care e si usor si eficient. Ideea e ca se vede diferenta dupa numai cateva zile, asa ca merita. Iar muschii nu trebuie sa te doara, ci numai sa fie incalziti si folositi, desi vad ca ai mei au cam ruginit
.
Acum, cand trebuie sa urc 4 etaje fara lift, ma opresc dupa fiecare etaj si tot ajung sus fara suflare. Parca e greu si la coborare.
Am mai trimis 2 serii de poze, o sa continuu zilele urmatoare daca vreti, acum ma pun la un film cu sotul. Sa aveti toate o saptamana excelenta, sa aflati sexul bebelui asa cum va doriti si sa ne mai auzim pe aici
.
Carla,
15+
nikole spune:
Carla, pozele sunt superbe, sunt convinsa ca si fetelor o sa le placa f mult!
Eu una ador marea...atat de mult mi-am dorit sa traiesc undeva la mare, cine stie poate intr-o zi...
Stii...vorbeam cu al meu intr-o zi, acum recent despre fundul braziliencelor, bombat si formele lor apetisante(ma rog din 10, 2 sunt asa perfecte cum se crede, cum umbla vorba), la care el mi-a zis ca brazilienii nu traiesc fara sport, miscare, exercitii si isi "creeaza" formele in sala...
eu nu prea cred, dar citind randurile tale de mai sus, parca m-ati cam pus pe ganduri...poate-oi vizita si eu o sala dupa ce nasc, desi pana acum de cate ori am pasit intr-un club, am sarit direct in piscina, si apoi sauna...
bebika 12+
Anya20 spune:
andicu, pai daca scrie sa repeti in dinamica...asta inseamna. Adica nu iti trebuie tratament, pt ca titru minim pozitiv pentru infectia cu listeria este de 1/320. Si chiar si atunci se decide daca este sau nu cazul de tratament.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana (19oct.2005)
Samurai-lady spune:
dar ce spor la scris au gravidutzeleeeeeeeeeeeeee.
Hai ca am putut sa citesc,sa fiu cu temele la zi.
Despre masuratorile bebeului,si eu ma tot uitam pe diferite grafice inainte de a merge la eco.Am fost sapt.trecuta,pe 11 si mi s-au spulberat toate temerile.BB are exact cat trebuie pt 11w 2d.
NIKOLE,tu ziceai ca bb e mai marishor,asa ti-au zis ?
Vezi ca japonezii au valorile lor,nu se pun si la europeni.
De aia poate iese bb mai mare.
La mine,si primul bb a fost exact conform valorilor lor,dar sotul meu e japonika.....
Nikole tu ti-ai luat carnetul de gravida de la primarie ?
va pup pe burtici
Samurai-lady
11 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe