Mamici de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Fetelor, tocmai m-am uitat pe listuta de la inceputul cap. Nu e nimeni cu gemeni?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Hallo fetelor !
LA MULTI ANI celei ce azi are ziua de nastere, imi pare rau ca nu stiu numele si acum nu am timp sa caut lista ca merg la masa, am o foame de lup.....

NIKOLE - pai sa aiba macar ochii tai, restul poate sa fie de la tatal sau. Sotul tau e ca actorul american LOU DIAMOND PHILLIPS care are la fel o sumedenie de rase in el. Sanatos sa fie bebe asta conteaza mai mult, apoi celelalte.....

CARLA - dupa burtica ta ar fi baiat, dar eu m-am uitat la eco, si am vazut ca e baiat, deci din ambele puncte de vedere dupa mine ar fi baiat, dar nu vreau sa-ti fac sperante.... normal sexul copilului se vede dupa a 8a sapt. Eu mai am ceva de asteptat dar cred ca va fi fetita, pentru ca burta e jos la fel ca la prima sarcina. Sper sa fie asa..... Mai uita-te la eco poate descoperi ceva ......
Lasa ca nu te faci tu asa de grasa, nu e statura ta pentru asta.Revii tu la normal, ai sa vezi....

ALINA - acum cea mica primeste prioritate, si merita..... tatii sunt mai iubareti la fete, si sa nu fi geloasa, ca e mai bine asa.... intr-un fel, ca daca le rasfata prea mult ti se va urca tie in cap

Poate mai revin mai tarziu, merg sa mananc, pofta buna la toate daca mai mananca cineva.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor am revenit pe baricade...
Alina, Lorinaoo1,Carla, MULTUMESC PENTRU INCURAJARILE VOASTRE
CARLA, nu-s cum facem off, sau on topic(daca vrei creez toopic special pentru asta),dar nu te las pana nu "scapi" ceva secrete ...
cat despre cumnata-mea, a plecat, ca nu se mai putea, eram toti stresati, era o atmosfera foarte incordata,efectiv nu putem convietui impreuna.
Alina....eu nu pot manca nimic, Doamne nu-s ce sa ma fac.Apa daca beau si ma balonez,ma constip...acum mananc kiwi si mere la greu, astea ma tin pe linia de plutire...si lapte cu cerele.DAr carnea...sa nu o vad,si cam asta e baza , avem nevoie de proteine.
Cat despre nume, cred ca va fi Lucas, ca am eu un feeling ca e baiat.Daca va fi fata Jade va fi numele(zic eu, ca a meu zice altfel...)
Samadhi sa iti fie gura aurita, sincer mi-as dori sa fie brunet cu ochi albastri......dar pan la urma poa sa fie si blond cu ochi caprui su negri sanatos sa vina pe lume si cu binecuvantarea Celui de Sus!
Fetelor vreau sa va intreb ceva, poate pare puerila intrebarea, dar eu chiar sunt in ceata:spuneti ca v-ati vazut la echo bebeii dansand...metaforic vorbind?sau vorbiti serios ca i-ati vazut miscandu-se??????????????
nu va suparati dar eu de doua zile ma tot gandesc....mai ales ca eu la ultimul echo nu am vazut nici un balet, dans, semn nimic...parca am intrat la idei.
Acum va pup, merg sa ma uit un pic in frigider sa vad ce sa mananc...

bebika 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by nikole
[Fetelor vreau sa va intreb ceva, poate pare puerila intrebarea, dar eu chiar sunt in ceata:spuneti ca v-ati vazut la echo bebeii dansand...metaforic vorbind?sau vorbiti serios ca i-ati vazut miscandu-se??????????????
nu va suparati dar eu de doua zile ma tot gandesc....mai ales ca eu la ultimul echo nu am vazut nici un balet, dans, semn nimic...parca am intrat la idei.
Acum va pup, merg sa ma uit un pic in frigider sa vad ce sa mananc...

bebika 12+

Nikole, eu mi-am vazut bebita miscandu-se destul de activ pe la 12 sapt. Nu dansa efectiv, dar facea piruete . Depinde cand iti faci eco tu, poate are perioade ale zilei mai mult si altele mai putin active si poate (l-)ai prins(-o) intr-o perioada mai putin activa. A mea se pare ca e mai activa seara, mi-e teama ca o sa fie pasare de noapte si o sa o culeg de prin discoteci. Multa sanatate!

15+

Mergi la inceput

Jeni LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA,IMPLINITA, O SARCINA USOARA IN CONTINUARE, SI UN COPILUTZ MINUNAT!
Si... multumesc mult pentru ajutor

Gravidutza mercic de explicatii, eu ma gandeam ca poate au fost fetele mai generoase in exprimare...
ce sa zic, la mine nici o miscare nu s-a vazut, poate cum ai spus si tu nu era intr-o pasa buna...eu de obicei merg numai dimineata la clinica.
Pe 18 merg din nou sa vad ce se mai executa prin interior...
mai am o intrebare:cum calculeaza echo varsta fatului?dup lungime/masuratori, sau cum?
caci in cazul meu,, intre varsta de la echo si varsta calc. de toate calc. existente pe net e o mare diferenta, aproape o sapt.

bebika 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani, Jeni

Nikole, intr-adevar, varsta fatului la eco se calculeaza dupa masuratori. Ma bucur ca ti-a plecat cumnata, ai muncit destul pentru ea cand tu trebuia sa te odihnesti.
Eu mi-am vazut bebele dansand la eco, parca facea balet, am si un filmulet dar are vreo 600 Mb si e prea mare sa-l pun pe net. O sa vad, poate tai din el partea cu dansul si o comprim altfel.
Eu am rezolvat constipatia mancand fructe uscate: caise, curmale etc. A functionat OK de vreo 2 saptamani.

Despre viata mea sanatoasa de pana acum pot sa-ti spun in linii mari ca a insemnat alimentatie, mediu, miscare, somn si multa iubire . Nu prea pot sa-mi pierd noptile, am facut-o numai cand a trebuit sa conduc 26 ore continuu, nu fumez, de baut alcool doar gust ceva lichior, vin, sampanie, bere, daca mi-e somn si n-am altceva de facut atunci dorm, cand e timp de relaxare atunci profit din plin... Ar fi multe de detaliat referitor la alimentatie, de vreo 10 ani am invatat ce sa fac si mai ales ce sa nu fac, la fel si sotul meu, si ne-am mentinut in forma. Chiar ma enerveaza uneori ca am trecut amandoi de 30 ani si lumea ne trateaza ca pe niste pushti de 20. E mult de spus, de la detoxifiere si pana la alimente de scos complet din lista de cumparaturi. De cand cu bebele am incalcat multe reguli de care nu mi-era greu sa ma tin, dar e OK, rezolv dupa aceea.

Samadhi, m-am tot uitat pe ecografii si sunt chioara rau, in afara de manute, capatana si picioruse nu mai vad nimic la bebele meu. Noi parca am vrea mai mult sa fie fetita, maica-mea deja a crosetat niste rochite, dar daca e baiat ne bucuram la fel de mult.
Pot sa te rog sa te mai uiti o data la poze si sa-mi spui in care poza ti s-a parut tie mai mult ca vezi ceva de baietel? Sunt curioasa rau, desi cred ca ar trebui sa fac un Terente ca sa-i vad si eu ce trebuie la eco .

Carla, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Bleahhhh, ce rau imi e

Nikole, apropo de proteine, nu-ti face griji daca nu mananci carne, oricum proteinele ca si calciul se absorb cel mai bine din produse de origine vegetala. Asigura-te ca mananci ciuperci, fasole, naut, soia, spanac, mazare, orez, broccoli, alune, cereale integrale si nu vei simti lipsa carnii. Oricum, carnea sta in sistemul nostru digestiv 3-4 zile, si gandeste-te cum arata dupa 3-4 zile o carne tinuta la temperatura camerei, o sa vezi ca nu-ti doresti la tine in intestine asa ceva...

Carla, 14+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CarlaV

Bleahhhh, ce rau imi e

Nikole, apropo de proteine, nu-ti face griji daca nu mananci carne, oricum proteinele ca si calciul se absorb cel mai bine din produse de origine vegetala. Asigura-te ca mananci ciuperci, fasole, naut, soia, spanac, mazare, orez, broccoli, alune, cereale integrale si nu vei simti lipsa carnii. Oricum, carnea sta in sistemul nostru digestiv 3-4 zile, si gandeste-te cum arata dupa 3-4 zile o carne tinuta la temperatura camerei, o sa vezi ca nu-ti doresti la tine in intestine asa ceva...

aoleoooooo 3-4 zile?
eu stiam ca se digera in max 6 ore...
restul ce ai amintit cam am mancat, mai putin ciuperci.
Foarte interesant, bine de stiut.
multumesc

Carla, 14+

bebika 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Am tras chiulul we asta, dar n-am prea avut timp.
Jeni, LA MULTI ANI! sa fiti sanatosi tu si bebe si sa ai parte numai de bucurii!
Carla, ce bine arati de la brau in jos! ca mai sus n-am vazut! dar pot spune ca aveai o silueta de invidiat! si o sa fii o burtica sexi!
Graviduta, n-ai vazut pe lista? sunt 3 mamici de gemeni printre noi!

Eu sunt un pic ingrijorata : mi-am luat rezultatele la Toxoplasmoza si Listeria si toxo mi-a iesit negativa, in schimb Listeria mi-a iesit : 1/80 - slab pozitiv. Mai scria:" a se repeta in dinamica". Chestia e ca mi-a iesit aceeasi valoare si in martie 2006, si de atunci nu s-a modificat. O fi de rau? se trateaza? e cazul la mine? si la dr ajung abia pe 25 ian...

Andicu 14+
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara fetele mele dragi !
Multumesc din sulfet celor din suflet celor care mi-au urat la multi ani,. Si voua la toate va doresc sa satati aici, pana cand ne mutam TOATE la mamici cu bebici de iulie-august, in tabara cealalta cu bebeii deja in brate, sarcini usoare si nastere usoara.
Carla V arati suuuuuuuuuper, felicitari !

[pup} toate burticile din zona

Mergi la inceput