Mamici de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by samadhi

NIKOLE - ti-am vazut pozele expuse pe site de tine.Trebuie sa-ti spun ca ai niste ochi foarte frumosi si iti doresc ca si bebe tau sa aiba aceiasi ochi ca ai tai.

7+

Multumesc Samadhi, sa ne de D-zeu la toate bebici sanatosi , si sarcina usoara iti doresc!
In ceea ce priveste ochii...tare am eu sentimentul ca-i va semana lui tat-su leit(jumatejaponez, jumate brazilian, cu descendenti italieni, si un african pe la origini indepartate...deci gandeste-te ce puternic e in gena).
Eu jumate unguroaica, jumate romanca, cam slabut....

bebika 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Buna fetelor,
Ma bucur mult ca v-am gasit pe toate bine, sanatoase.
Alina.a ce mai faci? Ce mai face bebe? Sper ca esti bine.
Eu sunt mai bine azi, zilele trecute au fost destul de grele pentru mine, pentru ca am fost deprimata ~nimic nou~.
Copilul se pare ca e bine, am fost la control acum cateva zile si totul a iesit bine (limitele normalului). E tare dulce bebe meu, cand ma uit la pozele cu el/ea mi se umple sufletul de bucurie (cred ca fiecare mamica simte la fel cand se uita la pozele cu bebe mic).
Bun venit noilor mamici!
Va pup si sa auzim numai de bine

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

12+

Mergi la inceput

Sper sa va placa:

http://www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

12+

Mergi la inceput

sper sa va placa si acesta:

http://www.woow.ro/prezentare/Ingerul_unui_copil.html

este superba prezentarea!!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Revin si eu mai greu, am muncit toata ziua si dupa ce am ajuns acasa am dormit vreo 3 ore, de la 8 la 11, ceea ce n-am mai facut demult, dar nu mai rezistam.

Nikole, imi pare rau de tot pentru starile tale. Uita-te pe eco si "cheer up" . Felicitari pentru poza de la eco. Despre viata mea sanatoasa de pana acum as avea multe de spus, dar ma tem sa nu fiu off-topic. Tu ce faci cu cumnata, tot pe capul tau? Nu s-a educat deloc ? Daca bebele va semana cu sotul tau, macar sa aiba ochii tai si ar fi super.

Samadhi, vreau mult de tot sa nasc in apa, insa Germania e cam departe si nu am idee de costuri. N-am idee daca bebele e baiat, ecografia a fost facuta la 12 sapt.+ 3z si nici ecograful nu era grozav. Bebele a stat doar in profil si a tot dansat, dar nu s-a intors. Nu stiu ce ai vazut tu din poza aia, dar o sa ma uit cu si mai mare atentie la ea, poate descopar ceva. Ai fi prima care imi da idee despre ce ar putea fi. Si dupa forma burtii ce pare, ca nu ma pricep?

Multumesc mult pentru aprecierile burticii, ma rusinez ca n-am pus o poza mai decenta, insa daca eram imbracata nu se vedea. Poate data viitoare...
Eu sper ca dupa nastere sa revin la forma de la inceput, nu la cea de acum, desi la 32 ani cat o sa am e mai greu. Am destule poze in costum de baie la care sa ma uit ca sa stiu cum vreau sa raman dupa nastere, dar si daca raman cu burta sau vergeturi nu-mi fac griji, cine ma iubeste cu adevarat o sa ma iubeasca si fara dimensiunile initiale.

Carla, 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catralu spune:

CarlaV,medicamentul costa 80$( 50 de pastilute),dar plateste asigurarea;eu nu am platit nimic,dar se da numai cu reteta
Nu ai nici o cunostiinta la farmacie in Romania sa prepare un antihistaminic cu vitamina?Ma gandesc daca nu ar fi posibil...

Va pupic pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Si eu m-am tot gandit sa iau ceva contra vomei dar Eu nu cred ca se prepara la noi in farmacii ceva cu antihistaminic fara reteta de la medic.Sau asa ar fi normal dar cum numai in Romania se poate face orice si in orice domeniu cu bani ...o sa intreb si eu.
Mie medicul ginec.mi-a spus sa iau metoclopramid dar am sunat pediatrul lui Alex si am intrebat si a spus nu.
Pediatrul a spus ca dpdv al lui bebita mai bine ma internez cu perfuzii decat sa iau metoclopramid, asa ca nu am luat nimic.Vomit bineinteles.

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani jeni! sa fi sanatoasa si fericita si sa ai un ingerash sanatos si frumos foc!
jadi stiam ca azi mai e ziua cuiva si tot cautam lista si degeaba...
nikole e lucas su jade? oricum sanatos sa fie! si sa-l faceti fotomedel ca o sa aiba niste gene beton de la parinti! si iubita ce-i cu starea asta?hai capul sus suntem gravide nu bolnave! eu ce sa mai zic ca ma asteapta de la 25 de saptamani statul in pat,ca de ieri nu pot sa stau pe scaun de dureri ca am facut cistita,dar ma bucur ca azi m-a mai lasat. lasa si petele atata timp cat nu vezi roshu stai linistita.si mananca,ii trebuie lui bb sa creasca!
cristina26 capul sus,ma bucur ca bb e bine si cred ca asta e tot ce conteaza asa-i?gagica mea e gimnasta dupa ultimul ecograf...
fetelor sa vedeti ce ma distrez cu sotul...vine acasa si prima intrebare "ce fac fetele mele?" ma pupa pe burtica si apoi pe mine si zice"mami acum trebuie sa o pup pe ea prima ca e mai mica.."

alina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata pe la pranz!

Eu am de aseara niste ameteli groaznice si nu inteleg de ce ca nu am pierdut sange, probabil ca nu prea am mancat. Dimineata m-a pus mama sa imi iau tensiunea si surpriza aveam 7 cu 4 si am realizat de ce ametesc. Am mancat, am baut cafea si cat de cat imi este mai bine, am tensiunea 10 cu 5.

La Multi Ani Jeni si numai bucurii la implinirea celor 25 de anisori! Sa ai copii frumosi si sanatosi!

Alina.a datele de nastere a mamicilor se afla in emailul comun, am facut un folder separat! Deja lista de mamici e mare si aproape ca nu mai avem loc sa trecem si numele copiilor, ma gandesc serios sa o scriu cu litere mai mici sa nu fie desirata asa ca daca lasam si lista de date de nastere ocupam toata pagina 1.

Si mie mi se pare ca imi misca ceva in burtica dar cum eu am stratul adipos foarte dezvoltat ma astept sa simt mai bine miscarile peste vreo 2-3 saptamani! Oricum, nu imi vine sa cred ca a trecut timpul asa de repede si mai am un pic si ajung la jumatatea sarcinii.

Ca stiri medicale, la Medlife se deschide spitalul si ca atare m-au sunat sa imi zica ca dr. la care ma programasem la eco de 22 de saptamani nu mai lucreaza la ei si daca imi convine ca eco sa mi-l faca dr.Pelinescu, despre care am super referinte ca ginecolog/obstretician dar si ca ecografist. Cica de la 1 februarie pleaca definitiv din Filantropia si ramane doar la Medlife!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Catralu, multumesc mult, o sa caut vitamina B6 si doxilamina separat, numai pentru cazuri de urgenta. Cunostinta la farmacie nu am, dar sigur o sa caut.

Ioanadara, metoclopramidul nu e sigur pentru bebe, nici pe prospectul lui nu scrie ca ar fi, iar in farmacopeea americana apare ca fiind in clasa C de risc daca-mi aduc bine aminte, adica e interzis in sarcina. Si pe mine m-a tentat de multe ori sa iau dar m-am stapanit. Si nu voma ma deranjeaza cel mai mult, desi imi strica echilibrul electrolitic, ci greata pe care nu o suport deloc.

Alina, sotul tau se poarta foarte frumos, bucura-te de el. Al meu nu prea ma mai pupa pe burtica desi mi-ar placea, insa ma da cu crema cate o jumatate de ora si nu ma mai plang.

Carla, 15+

Mergi la inceput