Mamici de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

dulce foc domnisoara ta

PRIVILEGE 11+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Samadhi, multumesc pt incurajari.

Ioana, nu cred ca o sa schimb dr pt asta, am incredere in el si eu ma obisnuiesc f greu cu un dcotor nou. Nu stiu daca am mentionat ca si de cezariana si anestezie mi-e frica de nu mai pot. Sa fim noi sanatosi si sa ajungem pana acolo.

Pup fetele,

Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Hallo fetelor!

In cazul meu,
sunt de parere ca cezariana trebuie facuta cand nu ai alta sansa, adica nu la cerere. Mie mi-au facut-o pentru ca trebuia, si nu pentru ca am dorit asa ceva.Doream sa imi vad bebele imediat si nicidecum sa ma adoarma intr-o operatie, si sa-mi vad copilul dupa o zi, sa ma trezesc cu chiu cu vai, dupa o zi, ca si cum nu as mai fi existat, si apoi sa imi vad bebele in incubator. Pentru mine a fost ca si cum m-ar fi omorat. Am simtit mereu ca in ziua in care am nascut-o pe fiica mea eu nu am trait, asta a fost tragic pentru mine ca nu am putut avea o nastere normala, la mine nu conteaza durerile..... nu sunt omul care sa ia imediat medicamente pentru orice durere, si de aceea sunt de parere ca cine poate natural sa nasca sa o faca, pentru ca e cel mai frumos lucru posibil dupa mine. Imi doresc sa nasc normal, si imi e tare frica sa nu ma trezesc intr-o zi in aceiasi sala rece de operatie....... nu stiu cum unii medici fac cezariene la dorinta ??? Mi se pare curios desi stiam de asa ceva, totusi nu gasesc sa fie o metoda normala. Nu am avut probleme cu cezariana, e o taietura asa cum au spus fetele mai sus, de cam 5 cm si nu se vede sub chilot sau slip, dar asta nu poate sterge amintirea ca asa s-a intamplat si ca nu mi-am putut vedea copilul imediat. Inca o chestie, care poate ar mai fi atenuat din durerea sufleteasca pe care o purtasem pe atunci ar fi fost, daca fostul sot ar fi facut o filmare video a bebelui, dar cum nu-i trecuse prin minte...... asa ca pentru mine acea zi de 13.08.2002, e ca si cum nu ar fi existat, si cred ca ca mama aveam tot dreptul sa traiesc acea zi din plin. Pe fostul sot nu il voi ierta niciodata pentru gresala facuta, ca nu a facut filmarea, desi i-am spus de repetate ori.... cu atat mai mult ca in timp am realizat ca prea putin ii pasa de noi.
Acum cu atat mai mult optez pentru o nastere normala oricum ar fi ea, doar sa o traiesc constient si sa ma bucur de ea. Acest lucru mi s-a luat din start la prima nastere si sper sa nu se mai intample de data asta asa. Sunt poate una din acele mame care pune pret pe o nastere normala. Cezariana are riscurile ei, in fond e o operatie. Depinde de noroc, in cazul repercursiunilor......
Aveti grija de voi, si va doresc la toate o nastere normala si usoara. Nu vreau
ca nimeni sa treaca prin ce am trecut eu.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Antoanela, cum reusesti sa nu iei deloc copilul in brate?trebuie schimbat, pus in scaunul de masa, in carucior, etc.!

Eu am nascut normal cu epidurala, nastere usoara, fara complicatii!sa dea Dumnezeu sa fie si a doua la fel.si mie mi-era groaza de cezariana mai ales ca am nascut la 0 sapt. peste termen!

Ile 14 si bb Victor ( 22 dec 2005)
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, ca tot vorbiti de nastere, eu am avut nastere provocata, am stat doua zile cu perfuzii ca nu se declansa travaliul, dar si cind s-a declansat, a durat f.f. putin. Abia au apucat sa-mi faca epidurala, ca am si simtit ca nasc. Cred ca aveam deja dilatatie aproape maxima cind s-au apucat de anestezie, dar nu m-au controlat inainte, ca probabil ca nu o mai faceau. Durerile sunt intr-adevar mari, dar dupa ce isi face efectul anestezia e suuuuper bine. Am impins de citeva ori si am nascut. Si de data asta as vrea sa nasc tot normal, dar mi-e groaza ca nu cumva sa pierd epidurala. Oricum, mai e mult pana acolo, avem tot timpul sa ne razgindim (sau sa ne incurajam una pe alta)
Antoanela, si eu am avut contractii mari si multe toata sarcina trecuta si col scurtat, si am stat aproape numai in pat. Eu am luat ginypral, 4 pastile pe zi. Medicamentele astea sunt extrem de eficiente pentru relaxarea uterului si oprirea contractiilor.
Nikole, dar tu nu poti sa-l schimbi pe medicul ala? Mi se pare sinistru sa nu te poti intelege cu el. Mai vorbeste si tu cu fete de pe la tine, poate gasesti pe cineva sa-ti recomande un medic bun.
Anya, chiar am remarcat fetitza cea dragutza de pe prima pagina cind am deschis calculatorul. Jadi, esti tare cu pagina 5. Eu de pe acum ma gindesc si fac o lista cu toate revistele la care sa trimit poza cu bebicul meu cind se va naste. Vreau musai sa-l fac fotomodel. Si poate am fetitzaaa!!!! Asa mult mi-as dori. Dar abia pe 02 februarie am sanse sa aflu ceva.
Eu nu v-am mai scris de mult, ca am avut o perioada tare naspa, seara ma simteam foarte rau si nu mai eram in stare de nimic. Acum au inceput sa ma cam lase greturile, nu de tot, dar e oricum mai bine. Acumo saptamana am fost si l-am vazut pe bebe, care avea 5 cm si era frumos foc. Dadea intr-una din maini si picioruse.
Fetelor, nu ati vrea sa faca cineva (care se pricepe) un album pe prima pagina cu pozele noastre? Sa ne cunoastem si noi mai bine. Suntem foarte multe, si eu cred ca daca ne-am si "vedea", ar fi mult mai bine. Sa-si trimita fiecare 1-2-3 poze. Ce ziceti?

Cristina, 11+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetele, acum am vazut ca exista album foto. Sunt tare ametita!!!!
O sa imi trimit si eu niste poze, dar va rog mult da-ti-mi si mie parola.

Cristina, 11+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Cristina_ana, cel mai probabil ca il voi schimba, cu sau fara recomandari, caci mai rau de atat zic eu nu se poate...dar acum cat inca am probleme,nu imi permit sa merg cu trenul, in aglomeratie , de multe ori stai numai in picioare, vreo 2 ore pana la un spital bun.
Astept sa mai creasca bebika , poate scap si de sangerarile astea, si ma simt mai in stare sa ma deplasez, sa umblu, sa stau prin sali de asteptare...cu oreele...
clinica la care merg e in spatele blocului meu, in 5 minute maxim sunt acolo, ceea ce ma ajuta f mult in starea mea.
Samadhi trebuie sa-ti fi fost foarte greu...dar pana la urma amintirile se estompeaza cu atat mai mult cat ai langa tine , si iti privesti zilnic copilasul tau iubit.
din toata inima...
Alina cum iti mai este?
Azi , adica peste cateva ore tre sa ajung la medic, am niste emotii, Doamne...trebuie sa il masoare...
pup fetele

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

NIKOLE - si eu tie,, si bafta la medic, cand simti tu ca poti schimba-l oricum nu e musai sa nasti cu el.Aici foarte rar se naste cu medicul care te duce pana la momentul nasterii.... Important e sa nasti usor si sa ai un bebe sanatos.

Aici e viscol mare, mi s-a facut foame ma duc sa mananc o salata, si poate ci altceva.... sa vedem ce pofte mai avem...

Pupici la toate si o seara placuta.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Voi cum va mai simtiti? Eu ma simt tare rau, am o greata continua... ufff... Eu am constat de ieri ca singerez foarte, foarte putin. Imi fac griji desi sotul zice ca nu am de ce, dar stiti si voi cum e. Sper sa imi treaca greata asta odata, ca doar am 13 saptamani deja. Pe de alta parte un bebe sanatos merita acest sacrificiu.
Numai bine

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare burticutze!

He,he, deja vorbiti despre nasteri? Si mai e atata timp ... :)
Vad ca parerile sunt impartite ... eu optez ptr. nasterea naturala.
Posed deja o operatie si chiar daca stiu ca nu se compara cu cea de cezariana, ultima fiind deja de rutina, mie tot imi e frica de ea ptr. ca stiu cum poate fi ... si ca orice operatie are riscurile ei. Binenteles ca daca ar trebui, n-as ezita ... insa sper sa nu trebuiasca.
Pe Cris l-am nascut natural, fara epidurala in 6 ore jumatate ... si aveam atunci aproape 30 de ani. Deci chestia cu tineretea si nasterea usoara nu tine ;) Doare, nu vreau sa va mint, dar durerile sunt suportabile si stii ca merita. Dupa ce m-au cusut (m-am rupt ptr. ca politica spitalului era ca "natura stie mai bine") m-am dat jos de pe masa de nasteri si am asistat la primul control a lui Cris ... a fost o senzatie minunata. Refacerea a fost tot usoara si nu au ramas "urme". Sper ca si de data asta sa mearga tot asa de usor si frumos!
Daca eu cu toate problemele mele de sanatate si am insistat si m-am incumetat sa nasc natural, reusiti si voi! Si nu o sa va para rau ... e cea mai minunata experienta din viata unei femei! Curaj!

Imi placeti, intai faceti "prostioare", dupa care va faceti griji ca ati facut rau bb-lusului! :)
Pe bune, mie dr. de familie mi-a recomandat la prima sarcina un paharel de vin rosu pe zi ... insa de la 4 luni. Aveam o anemie urata si nu puteam inca sa fac injectiile intravenoase cu fier (oral nu-l suport). Si acum mai beau 1,2 guri de vin ... tarie nu.

Samadhi, imi pare rau de experienta proasta. Sper ca de data asta sa ai parte de nasterea naturala, pe care ti-o doresti!
Am nascut in 2004 si te asigur ca nu s-au imbunatatit conditiile in Schwabinger KH. Cladirea e f. veche si ar trebui sa schimbe mult ... Pe mine m-a deranjat mult ca nu era in camera WC-u sau dus ... pentru tot palierul existau cred 6 WC-uri, din care 2 erau mereu infundate. Aveau si cada, dar nu ptr. nasteri, ci doar relaxare.
Acum o sa nasc aici, din 2004 s-a renovat Kreißsaal-ul si e super fain. Daca o sa ma apuce cand sunt in vizita la parinti (München) o sa optez ptr. clinica din Taxistr..
Im Dritten Orden nu mai ai nici o sansa sa primesti pat. Cica trebuie sa te inscrii de cand sti ca esti gravida. Ma intreb de ce, mie nu mi-a placut atmosfera ... moasa si dr. cu care am vorbit nici atat.

Noapte buna! Ma duc sa-mi pregatesc copilul de somnic ... si sper sa nu ne ia vantul pe sus! :)

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput