Mamici de iulie-august 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 28
Anya20 spune:
Cristina, dar si la nasterea naturala se instaleaza peridurala, la cine doreste, desigur. Nu e numai un risc asumat al cezarienei.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
cristina26 spune:
Stiu Anya, cred ca eu sunt ultima persoana care poate sa dea prea multe sfaturi. Nu prea mai am incredere in doctori. Stiu din proprie experienta ca pot gresi, ca nu sunt perfecti...
Nici nu stiti cate greseli se corecteaza inainte ca cineva sa stie prin spitale...
Dar greseli fatale sunt destul de putine in ziua de azi, deci nu prea e de ce sa ne facem griji.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
12+
simo_al_jaafari spune:
chestia asta cu increderea in medici cred ca e un subiect 
de asta e esential sa avem un medic in care sa avem incredere, sa putem discuta cu el si sa ne ajute sa luam decizii
PRIVILEGE
11+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540
nikole spune:
eu am nimerit-o cel mai nasol fetelor...am un medic cu care nu ma inteleg mai deloc, care nu vb de nici o culoare, abia aude,cam si tremmura, e destul de in varsta, nu-s ce sa mai zic...
cat despre nastere, eu imi doresc sa nasc natural, indiferent cat m-oi chinui, nu-s poate-s sadica eu, dar chiar nu m-as da pe mana nebunilor de aici sa ma taie...plus ca in Japonia, sunt cam toti medicii impotriva cezarienei.
Dumnezeu cu mila, si ma rog EL sa ma apere si sa ma ajute sa aduc copilasul asta pe lume sanatos, sa iesim cu bine amandoi din spital...
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
Anya20 spune:
Off-topic, ca prea ma umflu in pene, sa va spun si voua ca d-ra mea a aparut pe prima pagina a site-ului.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
jadi spune:
Incearca alt browser... dar e posibil sa se fi stricat browserul de la poza, ca e frumoasa foc!
.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
X-ray spune:
nu pot si gata

...
ce ciuda imi e....
anya sa-ti traiasca poate e una din pozele din emailul comun si am vazut-o si eu.
alina
13+