Mamici de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nonni spune:

Jadi, multumes ca ne-ai adaugat la lista, scuze de detaliile tarzii:
UM: 05.10.2006; DPN: 12.07.2007

Diana2007 ma simt mai bien sttind ca mai sunt si altii in situatia mea. Si eu am o pisicutza dar sincer nu din cauza pisicii imi fac girji. Ea nu a fost vreaodata afara din apartament; m-a linistit veterinarul ca nu are nici ea cum sa se contamineze daca nu vaneaza sau manca carne cruda. (Cand mai imi fac griji pentru pisica citesc aici: http://www.cdc.gov/NCIDOD/dpd/parasites/toxoplasmosis/factsht_toxoplasmosis.htm)

Ioana75, lorinaoo1 multumesc si voua, e bine sa mai aud si pe altii in situatia mea.
Pe de alta parte nu sunt chiar asa stresata si sunt convinsa ca dc nu ar fi toxo asi gasi eu altceva pt care sa imi fac griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groxy spune:

Fetelor voua vi se vede burtica la 9 sapt.?Pe mine toata lumea ma intreaba:se vede ceva?ti s-a ingrosat talia?Si mie nu mi se vede nimic .Abia pe 29.01.merg la prima eco.Voi la cat ati facut-o pe prima?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Desi dr mi-a spus sigur ca am baietzel, si ma uit in fiecare zi la filmul cu ecografia si vad si eu outzele, parca incep sa am indoieli. Eu imi doresc fff mult un baietzel si parca nu-mi vine sa cred ca il am in burtik!
Bine...normal ca m-as fi bucurat si de o fetitza, dar parca imi doresc prea mult baiat si mi-e frica sa nu fiu dezamagita pana la urma.
Cateodata ma simt chiar vinovata. In loc sa zic mersi ca e bb bine si sanatos, mai ales ca am avut atatea probleme la inceput, eu ma stresez atat sa fie baiat!

13+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata si de la noi!

Sper sa intru mai des pe aici, daca am timp!

Ref. la alcool, stiu ca un pahar, doua de vin pe sapt nu -i bai.

Acu', eu personal m-am profilat pe bere fara alcool, e una nemteasca, 40,000 sticla de 330 ( sa gaseste in cora, etc) care este delicioasa, incepe cu K, nu stiu cum exact dar o bere buna in weekend face diferenta!!!

Si tare as bea si eu cate un cokteil bun in weekend, dar asta e!Si cand ma gandesc ca nu o sa pot bea muuuulta vreme de acum inainte, abia dupa ce termin cu alaptatul, of, of , mai , mai

In feb merg si eu la eco sper sa vad ce creste in burtica, fetita sau baiat

Ile 14 si bb Victor ( 22 dec 2005)
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Da, am vazut si eu cand s-a nascut Irinuca Columbina, sa le traiasca si sa fie sanatoasa!e dulcica, are o gurita frumoasa, seamana cu a mamei ei, dar mai departe nu-mi dau seama; dar am ratat momentul nasterii si nu stiu daca au aratat ceva sau nu?! eram curioasa sa vad daca arata cand o scoate.. ; si eu m-am minunat ce usor a nascut, dar e si tanara rau! cu toate astea, tot mi-e frica de nastere! ati vazut ce furmos arata Elias ? pare curat si totul nou, civilizat....ce bine de cele care pot naste in Bucuresti, aveti de unde alege!

Si pe mine ma lasa durerile de spate cand ma intind in pat. De cand am inceput iar serviciul, ajung acasa la 3.30, 4 si ma bag direct in pat ; dupa vreo 2 ore nu mai am nimic!
Abia astept sa merg si eu la medic pe 25, sa intreb daca am voie sa merg la piscina si sa fac masaj. Ma gandeam ca e cel maui putin traumatizant pt calamrea durerilor de spate.
Eu pe 25 fac triplul test, direct. O sa am 16 sapt. si 2 zile, am inteles ca se face pana la 18 sapt.

Aaa, si nici eu nu sunt imuna la toxo; am ambele analize negative si asa a fost si inainte de sarcina; am citit ca trebuie sa ne ferim de pisici ( sa nu punem mana pe ele, sa nu le facem curatenie in cutia cu nisip), sa punem manusi cand lucram cu pamantul de flori sau din gradina, sa mancam carnea f bine gatita si legumele si fructele f bine spalate. Cam astea sunt regulile de urmat ca sa nu ne imbolnavim. Eu cred ca nu e asa greu, si atata vreme cat le urmam , riscul e ff mic sa ne infectam.

Andicu 15+
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buna dimineatza gravidutzelor. (La mine e dor 9.30). Am trecut doar sa vad ce mai faceti, nimic nou doar ca l-am dus pe fiu-miu la after school club azi caci daca sunt la serviciu nu am cu cine sa-l las de la 3 la 5 pana termin si saracutul nu vroia sa mearga...Ma doare sufletul dar nu am ce sa fac momentan. Oricum il duc doar o zi pe saptamana, in rest ori il iau la serviciu ori sta sotul cu el. Fetele cu copii mai marisori voi ce faceti cu ei cand sunteti la serviciu?

In rest ma simt ok, am in continuare pohte de tot felul de imposibilitati insa m-am obisnuit. Mai mananc un mar cand mi-e pofta de orice.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 9 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ioanace bine ar fi!
Nma tin pumnii pt o dadaca super Da, si eu as fi cumparat rochita visinie, dar m-am oprit la timp. Ce as face cu ea daca as avea baiat? Toate pritenele mele care au copii au baieti si nu as avea cui sa o daruiesc.
Brazuca de ce-ti faci tu probleme? Daca dr zice ca e baiat si tu asta vrei... pai e cat se poate de bine, nu? Bucura-te!

E abia 12. Offf, ca mult mai e pana maine!

nasica de moflea burtica
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua frumoaselor,

Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si bebei sanatosi.

Eu nu am cele mai bune vesti, dar nici cele mai proaste. Am fost aseara la doctor si verdictul e: col scurtat la 2cm din cauza contractiilor, repaus la pat si 6 utrogestan pe zi. Mi-a dat concediu medical, nu mai pot lucra.
Am mai trecut o data prin asta, stiu ca se poate sa fie totul bine pana la urma, dar atunci nu aveam deja un bebe mic acasa si colul nu era deja solicitat de o sarcina anterioara.
Sunt un pic deprimata si speriata, dar nu am ce face, trecem din nou pe filozofia "fiecare zi care trece e o zi castigata si suntem mai aproape de un final fericit".

Ioana, de greturi am scapat cam de 2-3 saptamani.
A incercat dr sa vada sexul lui bb aseara, a zis ca pare fetita, dar nu era sigur, probabil data viitoare.

Nonni, eu nu am anticorpi de toxo. Nu-ti face griji, ca totusi nu se ia asa ussor. spala bine toate fructele si legumele si evita contactul cu pisicile.

Pup fetele,

Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare dragelor, vad ca aveti spor la scris, va felicit pentru acest lucru!

Eu la servici, incerc sa muncesc dar mi-e asa de foame...

Am vazut ca intrebati de bautura, se recomanda o unitate de alcool pe zi dar nu tarie . Si eu la prima sarcina eram circumspecta cu bautura si am vazut pe prietena mea, insarcinata a doua oara, ca nu se abtinea de la bere asa ca am consumat in mod constant cate un pahar de bere mai ales ca am prins si toata vara inainte sa nasc. Si acum am mai baut cate putina bere sau vin dar nu mai am aceeasi pofta ca la prima sarcina. Nu stiu cine zicea de bere fara alcool, cred ca se referea la krombacher!

In rest nimic nou!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anto, of, am asteptat sa vad cum te simti. Imi pare rau ca trebuie sa stai iar in repaos la pat, dar sper sa fie totul bine, si sa mai creasca colul la loc. Ce frumos ca a vazut fetita.
nma, bafta cu bona!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput