Mamici de iulie-august 2007 (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Trimite mesaj si intra ca data trecuta direct la mine in email, mesajul tau. E poza care e trimisa cu cele 2 burtici ale tale si bebe e a treia poza.Uita-te intre picioare nu la picioare.

Uitasem eu sunt deja in a 8-a sapt. de azi !

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Samadhi, ti-am trimis un mail.

Lorina, si bebele meu "falfaie" din saptamana a 13-a, acum se simte din ce in ce mai distinct si mai ales noaptea cand sunt foarte obosita.

Nikole, fundul bombat la brazilience, ca si la toate negresele, e si genetic. Sigur ca se mentine prin sport, dar si la noi e destul de usor. Vreau sa spun ca am vazut o scoala de samba care a venit la Mamaia acum 3-4 ani in iunie si a plecat in septembrie. Dupa o luna de stat aici si mancat ca la romani, gagicile (vreo 15) facusera ditamai burta si pusesera o gramada de celulita pe ele, aproape ca erau ridicole in fustitele lor minuscule. Plus ca sani nu prea aveau si iti dai seama ca nu aratau ca femeile ideale, cu tot fundul lor bombat... Lasa, ca noi ne facem mai frumoase dupa ce alaptam bebeii .

Eu am pofta de vreo 2 zile de capsuni, am umblat azi intr-o gramada de supermarketuri si nu am gasit nicaieri. Zicea socru-meu ca au la Mega Image dar sunt scumpe, 90 mii vreo 6-7 bucati si nu m-a interesat, am plecat repede sa-mi caut. N-am mai avut astfel de pofte pana acum si am zis ca merita... La magazin insa nu erau, si a zis vanzatoarea ca nu mai sunt de vreo saptamana. Am plecat plangand de pofta si de nervi, va imaginati ce aiurea aratam?

Si mai am o intrebare de gravida paranoica: eu nu am imunitate la toxoplasma, iar astazi am fost nevoita sa stau vreo 2 ore intr-o casa unde traznea de putoare de pipi de pisica. Inca ma mai ustura nasul, ochii, gatul, plamanii, parca si ficatul de cat miros am inghitit. Intrebare: pot sa iau toxoplasma in felul asta?

Am mai trimis o poza cu burtica pe mailul comun, de aceasta data e o poza decenta , eu v-am zis ca nu se vede nimic daca sunt imbracata.

Carla, 15+

Mergi la inceput

CARLA- ai gasit poza unde sunt cele 2 burtici ale tale plus ce a lu bebe ??? Este pe email-ul comun. Si pe poza lu bebe sunt 2 cruciulite albe una sus si una jos, unde e cea jos trebuie sa te uiti, dar putin mai sus sub fundulet, acolo e senzatia ca ar fi baiat, tu poate stii mai bine pentru ca ai vazut indeaproape totul mie asa mi s-a parut. Pe imprimanta nu se vede dar tu mai uitate, daca nu la urmatorul eco, fii atenta la picioruse..... mai mult nu iti pot explica din pacate.... sotul meu nici la eco de la bebe nostru nu a vazut nimic, era totul in alb si negru, eu i-am spus unde ii era inima si restul picioruse... maini, cap.... cu toate ca erau toate foarte micute.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianuta spune:

Buna,
Mai adaugati pe listuta o noua mamica? UM 12.10.06 DPN 22.07.07 sper cu dr. Bechir la Giulesti!
Pupice tuturor!!

Mergi la inceput

Carla - imi pare rau ca ti-am facut si mai mare pofta spunand de capsune, daca as putea ti-as trimite via Email...... dar uite ca nu pot
sper sa gasesti pe acolo cat se poate de repede....... eu caut dupa lubenita, stie careva unde pot gasi???? Dar sa fie si buna la gust.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianuta spune:

Fetelor.. eu cred ca sunt defecta.. nu am avut greturi si nici pofte nu am. Ce inseamna sa-ti fie pofta? Eu pot spune doar ca seara nu prea mai am chef sa mai mananc. ma simt plina in burta, dar ca de obicei, mai fur cate ceva din frigider doar in ideea sa nu ma culc cu burta goala.
Ca si Carla , nici eu nu vad nimic din ecografiile astea. Doar la 10 saptamani am primit cadou o poza cu o manuta a bebelui intr-un mare zoom(are 5 degetele). Al meu a vrut sa faca o gluma cu dl doctor spunand ca pare ca se misca bebele cand misca el aparatul.. Si de fapt bebele dadea dim manuta. :) E prima lui poza inteligibila..
Noi zicem ca suntem gravide???? Ar trebui sa dormim acum.. sunt convinsa ca o sa-mi cada capul cand il voi pune pe perna, dar mi-e drag sa mai citesc si vesti despre voi.

Hai la culcareeee..
Pupici la burtici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Samadhi, nu mi-ai facut pofta mai mare, nu-ti fa griji.

Sa stii ca ai dreptate, chiar se vede ceva pe eco acolo unde spui tu, nu mi-as fi dat seama. Ce ochi grozavi ai !!! Nu ma indoiesc ca e ceva acolo, dar eu inca mai sper ca e fetita, poate se vede cordonul ombilical sau vreun purice de la aparat...

Eu am cautat capsuni la Auchan, Cora, Selgros, Mega Image si nu erau. Fetele din Bucuresti, aveti idee unde gasesc cateva capsuni proaspete? Socrul imi propunea compot de piersici . Sotul a incercat sa ma potoleasca propunandu-mi gem de capsuni sau compot sau inghetata sau capsuni congelate dar nu merge, eu le vreau proaspete, adica bebe le vrea asa

Bebele meu nu mai falfaie, misca de-a binelea !!! Acum 5 min. mi-a dat un sut sau un cap foarte tare undeva in stanga, se simte super. Nu stiu daca o sa fiu de aceeasi parere cand o sa ma zgaltaie cu totul, insa deocamdata e nemaipomenit .

Carla, 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Carla, eu am mai vazut capsune prin piata la Crangasi (piata acoperita de langa complex, nu p-ta Virtutii de langa parc), dar nu vreau sa te induc in eroare. Erau la casolete si in jur de 7-8 RON.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

ianuta, bine ai venit si sarcina usoara.
Carla, eu am avut listeria 1/320 sarcina trecuta. Te sfatuiesc sa repeti analiza la Cantacuzino, si sa le spui in ce saptamina esti si ca ti-a iesit nedeterminat - o sa-ti dea rezultatul in 1-2 zile!
jeni, ce frumos, sper sa-ti iasa inelul asa cum vrei.

Eu am mincat compot de caise ieri, si mi-am mai luat un compot de ananas daca imi mai vin idei. In rest, aceleasi salate cu rosii si brinza dimineata si la amiaza - cred ca o sa ma declare colegii de servici obsedata de silueta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

multumesc fetelor pentru felicitari, ma bucur ca v-a amuzat fetita mea cu dorinta ei de surioara pe care s-o cheme Barbie si sa aiba pantofi cu toc; Antoanela23 m-ai intrebat cati ani are fetita mea: implineste 5 ani in aprilie (si e taur)

nu a renuntat la ideea de a avea o surioara, dar a recunoscut ca ea oricum il iubeste pe bebe si daca e baietel, la fel de tare cum o iubeste si bebe pe ea :))

ioana75 si eu mananc rosii cu branza de parca ar fi vara si canicula

si dupa doua zile in care mi-a fost ceva mai bine, azi parca iar imi e ceva mai rau...

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput