Cum purtati bijuteriile de argint?
Fetelor eu nu mai stiu ce sa zic de purtatul acestora.
Sunt fana seturilor complete, pe culori, nuante, mai mari, mai mici, mai vechi...masive
Insa am momente cand nu mi-as pune nicio bijuterie sau le-as amesteca, le-as asorta fct de starea mea, nu neaparat de cum sunt imbracata...
Mai mult de atat au aparut atatea margele si tot felul de nebunii de genul asta, ca nu stiu ce sa mai zic de purtarea lor.
Voi cum purtati? Ce purtati? Argint, aur, gablonturi?
Idei, sfaturi
Bufi
Raspunsuri
tzitziri spune:
Eu port argint. Pentru ca mi se pare ca e mai 'tineresc'. Am purtat si aur, dar nu imi place asa de mult.
Am un lantic pe care l-am primit de la mama la 20 de ani (si la care nu am renuntat decat o zi in 6 ani de zile) si 6 bratari subtirele la mana + una mai maricica. Port tot cercei de argint si imi plac enorm cei care au ceva negru in ei...
Nu ma dau in vant dupa margele si altele de genul deoarece tot ce port din argint are valoare sentimentala (primit de la mama, de la iubit, cumparat din primul salariu
...)
lgireada spune:
Depinde de ocazie. Ma plictisesc repede de o bijuterie. Numai verigheta si inelul de logodna sunt omniprezente, in rest le schimb si ma bucur cand redescopar in sertar o bijuterie pe care n-am mai purtat-o de un an sau mai bine. Si pt mine toate au valoare sentimentala: prima bursa de la facultate, 18 ani, etc
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
grodear spune:
Mie imi plac toate: aur, argint, margele si toate prostiile astea care exista! Daca as putea tot timpul as purta cate ceva, dar trage fiica-mea de mine sa mi le ia!
In fine, stiu sigur ca la serviciu o sa ma duc ca o sorcova sa recuperez astia 2 ani in care nu am prea purtat.
mess0804 spune:
Mie nu-mi place sa port aur si argint in acelasi timp... desi se mai intampla sa uit cateodata cerceii de aur si restul iau argint... Nu-mi place insa sa vad la cineva pe aceasi mana doua inele de aur si doua de argint. Imi plac bijuteriile combinatii de aur galben si aur alb insa, si imi mai plac seturile de argint cu pietricele asortate la ce porti (bleu, verde, etc)
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
Angelinne spune:
Argintul e mai pur....imi plac enorm bijuteriile de argint mari. Le asortez si cu gablonturi , margele dar sa nu fie cu auriu...
dumitrulaura spune:
Dar cu verigheta cum faceti? De ex as vrea sa port un set din argint sau ceva cu pietricele dar care au si Ag prin ele. Cum as putea face? Mie nu-mi place combinatia Ag-Au . Au alb Au galben e ok dar Ag cu Au nu.Dar ce fac cu verigheta care e din aur?!
mariana_1976 spune:
Daca va intereseaza obiecte de argint sterlin (925) dragute si IEFTINE va recomand Malta.(e la doar 96 de km distanta de Sicilia)
Inca o chestie: sotul sustine ca imbracamintea de culoare rosie se potriveste mai bine cu argintul decit cu aurul.O avea dreptate?![]()
Mariana
33+
mama de Monica, Matei si Markus
denizel spune:
quote:
Originally posted by mariana_1976
Inca o chestie: sotul sustine ca imbracamintea de culoare rosie se potriveste mai bine cu argintul decit cu aurul.O avea dreptate?
Mariana33+
mama de Monica, Matei si Markus
DA!!!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
bufi spune:
Eu de principiu pe mana cu verigheta nu port argint, eu am verigheta aur alb-aur galben, doar un inel de aur si o bratara.
pe mana dreapta port numai argint...zic ca-i ok...
Bufi