Servetele umede intime

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Si eu folosesc de la Nivea Intimate, ca si gelul, de altfel. Foarte bune, cu parfum finutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Produsele de la Nivea nu sunt ok de folosit.Look:

http://www.greenpeace.org.uk/Products/Toxics/chemicalhouse.cfm

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu folosesc tot Nivea si sunt foarte multumita de ele.
O data ce au primit avizul comercializarii acestui produs, restul nu ma mai intereseaza si atata timp cat il folosesc de 2-3 ani si nu mi s-a intamplat nimic, iar subscriu ptr el.
Daca e sa tinem seama numai de ce citim pe ici pe colo, ca aia nu e buna ptr ca..., nici cealalta ptr ca..., atunci n-am mai folosi nimic.

E parerea mea personala, sper sa nu fi deranjat pe nimeni, si mi-o sustin.

Nana, 5+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Iarna in Islanda
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Si eu folosesc servetele umede pentru copii.Nu am copii inca(sper sa apara cat mai curand),insa la fel am gandit si eu:daca nu fac rau copilasilor...sigur nu au cum sa-mi faca mie rau.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

La fel, servetele umede pt. copii , fara alcool sunt cele mai bune si sigure. Foloseam nivea intim, care, cateodata aveam senzatia de usturime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Dove, lactacyd, nivea si in special cele ptr copii in zilele clu sau la nevoie.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by goldi

Lactacyd, care contin acid lactic si regleaza Ph vaginal; folosesc de aceeasi firma si gelul de dus intim, de care sunt f multumita.
Si se pare ca nu numai eu, fiind pus pe bideu, al meu sot il folosea cu mult spor !

Nu a patit nimic, da' il tin sub observatie!

Subscriu(mai putin la faza cu sotul!).
Lactacyd este foarte bun, chiar indicat de anumiti medici ginecologi.
Nu stiam ca a aparut si in Ro, acum 3 ani nu se gasea sigur.
Mie mi-a fost un adjuvant de incredere in lupta impotrriza unei candidoze cronice urate(medicul mi-a indicat sa-l folosesc, si sa nu-l mai las din mana)

bebika 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Si eu sunt dependenta de ele... folosesc numai de copii! Am avut de la Intimate si cred ca solutia era prea puternica pentru ca mi-au inceput usturimile .
Asa ca cele de la Happy sunt superrr! Nici macar cele de la Pampers nu sunt ca astea...

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu sunt multumita de cele de la Nivea, Intimo natural.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lunettes spune:

Mie mi se pare ca servetele umede nu sunt asa de sanatoase. Mai bine sa te spali doar cu apa, asa ca e mai natural.

Mergi la inceput