Servetele umede intime

Servetele umede intime | Autor: bufi

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor

Eu sunt dependenta de servetele umede intime. Daca nu le folosesc nu ma simt bine,dupa mersul la toaleta...
Vreau sa cred ca de la utilizarea lor nu patesc nimic.
Voi folositi? De la ce firma?

Bufi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanab spune:

Carefree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Ginecologul mi-a zis sa le folosesc mai rarut, asa ca le utilizez in cele cinci zile "dificile" din luna.
Folosesc marca Intimate.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Nu am intrebat ginecologul, dar se pare ca trebuie.
Eu folosesc Carrefree cu aloevera.

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Intimate.......sunt ff multumita de ele.

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bufi, eu folosesc servetele umede pt copii, daca nu-i fac rau fetitei mele, sigur nu-mi fac rau nici mie...

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si eu folosesc , dar mai des in zilelel "grele", si mai rar in celelelate.Eu folosesc Dodotsau Carefree.
o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu cred ca cele bune sunt cele ptr. copii, sunt mai delicate si mai putin agresiva, daca unele din cele intime ar putea sa fie. Insa nu vad de ce ar fi contraindicate. Normal ca cel mai bine e sa te speli cu apa , dar daca nu ai la indemana dusul eu zic ca e mult mai bine sa folosesti servetele umede ,decat hartia igienica. Eu le multumesc celor care le-au inventat .

Sa il ajutam pe Alexandru

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Lactacyd, care contin acid lactic si regleaza Ph vaginal; folosesc de aceeasi firma si gelul de dus intim, de care sunt f multumita.
Si se pare ca nu numai eu, fiind pus pe bideu, al meu sot il folosea cu mult spor !

Nu a patit nimic, da' il tin sub observatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lactacyd si eu..si Bionsen, astea din urma mi s-au parut chiar mai bune. Sunt mai soft..si miros mai frumos. Eu le tin in geanta si imi sunt de mare ajutor cand nu sunt acasa.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor, Revelion 2006
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

unde pot gasi Lactacyd si la ce pret?

Mergi la inceput