Va rooog : sfaturi / uter retrovers

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Va multumesc foarte mult tuturor pentru urarile de bun venit si pentru bunavointa cu care mi-ati impartasit experientele voastre.

Ma bucur mult sa aflu ca va este bine si ca nu este cazul sa ma ingrijorez. Imi pare rau pentru tine, danis, pentru prima ta sarcina. :(
Iti multumesc si tie, karol. Mesajul tau m-a bucurat, chiar daca nu mi-ai putut spune nimic despre nedumerirea mea.

Acum m-am lamurit si pot sa stau fara griji.

Pentru dana_d: nu ma refer la faptul ca voi uita de grija anticonceptionalelor. Le iau in continuare pana va veni momentul.

Sunt incantata sa va cunosc pe toate. E atata caldura sufleteasca aici..... Maternitatea inmoaie sufletele. Fericirea le inalta... Imi place printre voi. Vreau sa fiu si eu mamica, si maine daca as putea ( ba as putea zice...de ieri ) dar eu nici nu m-am casatorit , inca.......
Imposibilitate materiala. Inca locuim separat......

Oricum, pana atunci, mai pot invata multe de la voi, ca sa fiu pregatita cand va sosi momentul acela minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Bine ai venit la
Si eu am uter retrovers si am ramas insarcinata de 2 ori fff usor, poate mai usor decat trebuia. Din pacate prima sarcina am pierdut-o - nu stiu din ce motiv, a fost oprita in evolutie, in schimb a 2-a a fost ideala. Am nascut dupa circa 8 ore de travaliu si parca fara prea multe complicatii din partea uterului. S-a dat repede la loc si dupa 4 zile aveam burta plata . Mai rau e acum, ca am reusit s-o rotunjesc iarasi dupa 1 an si 7 luni de alaptat

Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Bine ai venit! Si eu am uter retrovers, am ramas gravida usor si am avut cea mai perfecta sarcina din cate exista. Am nascut normal, fara anestezie. Nasterea nu a fost extraordinar de usoara (dar asta e alta poveste, nu are nici o legatura cu uterul retrovers). Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Si eu am uter retrovers. Dar asta nu m-a impiedicat sa raman insarcinata. Chiar destul de rapid dupa ce am renuntat la mijloacele de prevenire a sarcinii.
Si eu auzisem tot felul de basme legate de asta. Se pare ca este diferit de la caz la caz. Si pana nu incerci nu ai de unde sa stii daca este bine sau nu. Bafta multa.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Buna dragelor...

Uterul retrover nu e o problema grava, isi revine la pozitia normala in timpul sarcinii (eu sunt in 7 sapt.), problema e la concepere, se intampla mai greu, spermatozoizii astia-s mai prostanaci, gasesc greu drumul, uneori...
Eu am tinut cont de sfatul unei dr. f. dragute si directe: pozitia pe la spate e cea mai buna in astfel de situatii, apoi stat in pat vreo 1/2h...la mine s-a intamplat de indata ce mi-am propus sa raman...
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Draga Aramona , cate dreptate ai cu pozitia aia si cu statul in pat dupa.Eu am uter retrovers si sunt insarcinata in 5 saptamani, am ramas imediat..
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Multi medici vad problema doar din punct de vedere strict medical, fara sa dea sfaturi concrete pacientelor...mi-e mi-a venit sa rad cand mi-a spus(mi-a spus-o si pe sleau, fara menajamente, nu cum am spus-o eu...) si iata ca a dat rezultate...
Pe undeva e si normal, pozitia asta favorizeaza patrunderea rapida si directa a spermatozoizilor...exact ceea ce trebuie in astfel de situatii!
Cum spuneam, am vrut sa raman si am ramas, cu tot cu uterul meu retrovers cu tot...si din prima...Deci nu e nici o filozofie!
Ra

quote:
Originally posted by lili

Draga Aramona , cate dreptate ai cu pozitia aia si cu statul in pat dupa.Eu am uter retrovers si sunt insarcinata in 5 saptamani, am ramas imediat..
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri. Nici nu va imaginati ce piatra mi-am luat de pe suflet. Am aflat de acest diagnostic de mai multi ani si cu toate ca doamna dr. mi-a zis ca nu vor fi probleme tot imi faceam ceva-ceva griji, ca de obicei ce insemna pentru un om obisnuit o problema nu e acelasi lucru cu ceea ce reprezinta pentru doctor o problema.
Asa ca, daca am aflat experienta reala a voastra, m-am linistit si eu cu adevarat. Chiar sunt foarte fericita ca nu voi avea dificultati. Imi era teama mai ales de sarcina si nastere. Dar acum mi-au disparut toate temerile datorita voua si va multumesc din suflet.
Mult succes voua care asteptati bebei. dar si celor care deja ii au.
Voi tine cont de sfaturile si experienta voastra cand voi concepe un bebe. Ce bine imi pare ca am aflat de aceasta pozitie, ca mie nu-mi zisese doctorita.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Si eu am uter retrovers si dupa 1 an de incercari am ramas insarcinata, deci nu e imposibil! Asa ca nu prea cred ca iti va fi greu sa ramai atunci cand vei vrea!Sa ne mai tii la curent!ROMANA & BB MATEI!

romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Draga Romana, eu incerc de vreo 8 luni, si nimic, stiu ca se prinde greu de tot, cu pozitia pe la spate, nu mi-a dat nici un rezultat.Mai aveti si alte ponturi?
Oricum , ma bucur ca nu am alte probleme, in afara de aceasta retroversie.
Va pup si astept sfaturi.

cata.

Mergi la inceput