Gradinita copil 2,5 ani - unde gasesc?????
Buna seara,
Am vazut ca este penurie de gradinite care primesc copii mai mici de 3 ani. Are cineva copilul la o astfel de gradinita si poate sa imi spuna gradinita si cum este acolo???
De preferinta in sector 5, apoi 6, 3 - desi daca gradinita are bus - nu este problema. Inca ceva - daca se poate - exista gradinita cu program in limba franceza???
Multumesc,
Raspunsuri
Dana M. spune:
Buna,
fetita mea este la o astfel de gradinita, este gradinita Lexicon de langa Scoala Centrala (Gradina Icoanei), si pot sa-ti spun ca sunt si vreo doi copilasi cu pampers, sub 3 ani ! fara probleme, se ocupa de ei foarte bine....asta in caz ca-ti doresti o gradi particulara ...din pacate e in centru, nu cum voiai tu; despre transport tre` sa vorbesti cu directorii gradinitei, noi nu avem nevoie desi stam in Dr. Taberei pentru ca oricum merg la serviciu in zona si o las intai pe ea dimineata....programul e pana la 18.00, asa ca pot sa plec pe la 17.50 sa fug s-o iau (eu chiar la 18.00 termin).
daca te intereseaza, te rog trimite-mi un PM.
A, sa nu uit, nu fac lb. franceza, doar engleza....
Dana M. si Raluca (4 ani si 11 luni)
mamabuna spune:
gradinita unde merge fiemea primeste copiii incepind cu 2 ani jumate si este in drumul taberei. din pacate este o gradinita germana. mai multe info poti sa gasesti pe site-ul lor: www.marienkaefer.ro.
mult succes
Gandacel spune:
Citeste aici, ai de unde alege!
http://www.gradinite.com
Succes!
Gandacel
25+ si Bogdanel (14.11.2005)
roxi2004 spune:
merci pentru raspunsuri. Ideea era sa am parerile voastre - ale celor care au copiii acolo - ca pe internet ... toate sunt roz. In realitate... le voi vizita cand voi fi in tara dar asa cum am spus - ma interesa sa stiu parerile direct pro si contra. Ex - am auzit despre anumite gradinite ca nu sunt ceea ce se spune - in primul rand ca au multi copii - 17-20 in grupa ceea ce mi se pare foarte mult - tinand cont ca afara sunt maxim 5 copii la educatoare !!! Si cel putin pt un copil mai mic .. asta este un lucru destul de important.. printre multe altele. Stiu, nu voi gasi in ro ceea ce este afara - dar incerc macar sa caut ce este mai bun....
ankalaura spune:
Din pacate, eu m-am informat mai mult in sector 1 si 2, si 4, si aici as fi avut mai multe exemple, inclusiv pt limba franceza (chiar este una unde se poate vorbi cu copilul doar in franceza, daca doresti, si mai este una unde va incepe un grup cu copii belgieni si francezi - la ambele, taxa fiind mai mult decat rezonabila)
In sect 3 este Mica Printesa care primeste copii de la 2 ani. Noi am vizitat-o acum 2 ani, ne-a placut, iar ulterior am auzit lucruri frumoase (o colega are baietelul acolo). Fata de alte gradinite, la Mica Printesa platesti majoritatea optionalelor, ceea ce mareste costurile lunare, dar un avantaj (din punctul meu de vedere) este ca poti lua copilul si la 7 seara > li se da si cina. Nu stiu daca au transport acum. Unora nu le place dormitorul - mie una, mi s-a parut delicios (si poti vedea poze pe site-ul lor). La MP duci de acasa pampersi daca mai are copilul nevoie. Din cate stiu, nu se face franceza deloc. Se vorbeste in engleza in timpul zilei (dar nu exclusiv), si se mai poate alege si ca optional engleza, ca aprofundare sa spunem. Iti recomand sa o vizitezi. Noi nu am optat finalmente pentru Mica Printesa doar pentru ca am gasit ulterior o alta gradinita, care ne-a convenit mai mult ca asezare.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
roxi2004 spune:
Multumesc pentru raspuns. Accorns este / era una din posibilitatile noastre, dezavantajul este ca este in engleza - noi venind din partea franceza a elvetiei - copilul vorbeste franceza si nu as vrea sa il zapacesc prea tare. Vom vizita mica printesa, dar mi-ar fi de folos daca mi-ai da si detaliile gradinitelor in franceza de care vorbeai.
Pe curand.
Ruxel spune:
Dana, te rog spune-mi si mie care sunt tarifele la Lexicon. Ma intereseaza gradinita asta pentru ca este foarte aproape de mine si deasemenea este in drumul scolii fetei mai mari.
Pupici
Ruxel
alias spune:
Eu mi-am dus odorul la Arc-En-Ciel (sectorul 2)la doi ani si trei luni cu Pampers.
Acolo l-au dezvatat . Eu n-am avut nici o sansa pentru ca imi spunea "azi am chef sa fac pe mine".
Ti-o recomand cu mare incredere.
Alias
roxi2004 spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Voi vizita cat mai multe gradinite din acestea recomandate de voi sa imi fac o parere si voi alege.
Ankalaura - am incercat saptamana trecuta sa iti trimit un mesaj si dupa ce am scris o pagina - mi-a spus ca nu primesti mesaje private si nici nu a salvat ceea ce scrisesem. Multumesc pentru detalii si sfaturi.
Va tin la curent cu alegerea mea.