The L Word

The L Word | Autor: Crashsky

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca cineva a vazut acest serial in Romania (100% cred ca nu, deoarece nu stiu ce televiziune s-ar incumeta sa-l difuzeze)...Eu am citit intamplator pe Net cate ceva despre serial si mi-a starnit curiozitatea...L-am cautat si am reusit sa downloadez primele 3 sezoane...Am inceput sa privesc primul episod si am ramas socata in scaun...E un serial despre viata de zi cu zi a unui grup de lesbiene din Los Angeles..."Dezgustator", mi-am spus la inceputul episodului pilot, insa pe parcurs ce scenele se derulau a inceput sa imi starneasca interesul...Oare cum isi traiesc viata de zi cu zi aceste personaje?...Sunt aceptate in societate fara nici o restrictie?...Au curajul sa-si asume aceasta orientare sexuala?...Asa am ajuns sa urmaresc si celelalte episoade...sa descopar ca, in ciuda repulsiei pe care am avut-o initial, pot privi cu detasare aceste personaje ce isi traiesc bucuriile, tristetile, iubirile, implinirile, dezamagirile la fel ca ceilalti...adica noi, heterosexualii...E un serial foarte bun, ce si-a castigat pe merit premiile Emmy!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Aici in Islanda se difuzeaza acest serial in fiecare miercuri la orele 20, fara a se tine cont ca este vazut si de adolescenti. Am urmarit si eu cateva episoade si in afara de dezgustul pe care il simt de fiecare data cand le vad ca se mangaie, saruta, etc, este interesant as putea spune. Poti vedea viata din alta perspectiva, poti vedea cu ce se confrunta astfel de oameni.

Nana, 4+
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

Exact acesta este si punctul meu de vedere!

Mergi la inceput

Dupa episoadele pe care le-am vazut pana acum-doar jumatatea sezonului 1-, pot spune ca ma enerveaza la culme Jenny-care isi bate joc cu nerusinare atat de Tim cat si de Marina...si imi place Dana...e altfel decat celelalte prietene ale ei...pacat insa ca acest personaj va muri de cancer prin sezonul 3...

Mergi la inceput

De nota 10+ este coloana sonora...Melodiile te lasa fara glas...
Nick Cave And The Bad Seeds People - Ain't No Good
Tommy James & The Shondells - Crimson And Clover
Damien Rice - The Blower's Daughter
Fantcha - Sol ja camba
Leonard Cohen - I'm your man
Leonard Cohen - In My Secret Life
Luz Casal - Un año de amor

Daca cineva le cunoaste, cred ca nu poate sa nu fie de acord cu mine ca sunt de-a dreptul superbe.

Mergi la inceput

Iata si melodiile de pe coloana sonora care mie mi-au placut extrem de mult...

www.sendspace.com/file/tasny8" target="_blank">Nick Cave And The Bad Seeds People - Ain't No Good
www.sendspace.com/file/z45vwk" target="_blank">Tommy James & The Shondells - Crimson And Clover
www.sendspace.com/file/sgzwfb" target="_blank">Damien Rice - The Blower's Daughter
www.sendspace.com/file/n0h47a" target="_blank">Fantcha - Sol ja camba
www.sendspace.com/file/tj3kvb" target="_blank">Leonard Cohen - In My Secret Life
www.sendspace.com/file/qbf0ig" target="_blank">Leonard Cohen - I'm your man
www.sendspace.com/file/g7qe4i" target="_blank">Luz Casal - Un año de amor

Mergi la inceput

Sa va faceti o idee despre personaje si serial.
www.youtube.com/watch?v=sdgvywlzsns" target="_blank">The L Word promo

Mergi la inceput

Daca vreti sa vedeti primul episod si sa va faceti o idee, il aveti aici, de pe youtube.

www.youtube.com/watch?v=5DyqNfY3es0" target="_blank">The L Word-Sezonul 1-episodul 1 I
www.youtube.com/watch?v=l7uUajHmhuE" target="_blank">The L Word-Sezonul 1-episodul 1 II
www.youtube.com/watch?v=-R4ZoVliJ6U" target="_blank">The L Word-Sezonul 1-episodul 1 III
www.youtube.com/watch?v=_k7qyh_kiZk" target="_blank">The L Word-Sezonul 1-episodul 1 IV
www.youtube.com/watch?v=iMNQ2OkiRW4" target="_blank">The L Word-Sezonul 1-episodul 1 V
www.youtube.com/watch?v=oQyG46W2aDY" target="_blank">The L Word-Sezonul 1-episodul 1 VI
www.youtube.com/watch?v=Cjke6DBxnT0" target="_blank">The L Word-Sezonul 1-episodul 1 VII
www.youtube.com/watch?v=Vofyng2--R0" target="_blank">The L Word-Sezonul 1-episodul 1 VIII
www.youtube.com/watch?v=Prt286cUlog" target="_blank">The L Word-Sezonul 1-episodul 1 IX
www.youtube.com/watch?v=L7-Ph_RCM7g" target="_blank">The L Word-Sezonul 1-episodul 1 X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by Crashsky

www.sendspace.com/file/tj3kvb" target="_blank">Leonard Cohen - In My Secret Life

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!"

SUPERBA MELODIA!!!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Leonard Cohen este fabulos...Stiu ca cea mai cunoscuta melodie a lui este "Dance me to the end of love", insa in serial "I'm yout man" si "In my secret life" sunt extrem de bine alese pentru a sustine imaginile.

Mergi la inceput

Cele mai reusite "cupluri":
[url=http://www.youtube.com/watch?v=l7TCK_8P5ZI]Jenny si Marina[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=KOqVPQ-RtDw]Alice si Dana[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=584Ui5-HjIg]Shane si Carmen[/url]

Mergi la inceput