bucurii de sept-oct 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Putzuruca totul e bine cand se termina cu bine....ma bucur ca nu au fost probleme pana la urma.
Pufi....frumos ...altceva nu mai are rost sa zic k stii tu
Bucuriilor de astazi!! .

Va doresc un weekend placut alaturi de bucuriile voastre.

mamica de ingeras luptator
Sebastian-Mihai 10.09.2006
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

LA MULTI ANI PENTRU TEODORA-MARIA!!!

Fetelor, la momentul ala era prea dureros pentru mine sa povestesc prin ceea ce treceam. Numai sotul meu a stiut ce era in sufletul meu. Nici mamei nu-i puteam spune prin ce trec. O incurajam eu pe ea.
Multumim pentru sustinere. Asta este un motiv in plus sa fiu fericita ca am asa un ingeras langa mine.
Deea va transmite la toate cate un .

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Pufy, pufisorii sunt minunati! Cum naiba rezisti singura cu amandoi acasa? Esti un mister ptr mine.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Pai ce sa zic?Hai sa vezi cu ochii tai!

Mexxa !

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Zau c-as veni, da' sunteti cam departe. Eu rezist cu amandoi o zi singura, probabil ca i-as dovedi si seara, la culcare, dar mai multe zile la rand nu... Mai ai timp sa si gatesti, mai faci si-o prajitura, si curatenie... Oare cum?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Habar n-am cum....poate fiindca sunt ei cuminti(cateodata..)....
Pai trebuie sa le fac pe toate ca nu are cine sa le faca in locul meu....si nici nu cred ca mi-ar place sa-si bage altii nasul in treburile mele

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

pupici la doi pufisori frumosi foc! Ioana, parca seamana putin si cu tine Nicolas

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna dimineata!

Cosmina si Teodora Maria!

Ramomar, .

Sandra si gargarita ANAIS - Ruxandra Andreea(10oct2006)
Ce mare am crescut !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramomar

pupici la doi pufisori frumosi foc! Ioana, parca seamana putin si cu tine Nicolas

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet

putin...la culoarea parului...

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Mai foloseste cineva biberoanele Avent cu alte tetine decat cele originale? Eu am luat unele de la primii pasi, ca pe alea avent nu mai pune gura si ma enerveaza ca nu iese aerul din bibe in timp ce bea copilul.

Eu folosesc tetine www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=11&produs_id=83" target="_blank">Chicco la biberoanele Avent.

Sandra si gargarita ANAIS - Ruxandra Andreea(10oct2006)
Ce mare am crescut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Hazul, de cojite scapi asa: inmoi scalpul cu ulei de masline cu 1-2 ore inainte de baie, apoi dai usor cu pieptanul (sau cu o perie), iar la baie speli bb pe cap. In 2-3 zile se rezolva. Mai exista o crema speciala pe baza de aspirina, facuta in farmacie.
Referitor la colici: eu dau formula copilului, si a avut neshte crize care m-au scos din circuit. Daca imi spunea cineva ca trebuie sa merg intr-o mana prin cimitir, noaptea, ca sa-i calmez colicii lui bb, o faceam si pe asta fara sa clipesc.

Putzuruca, . Si bb al meu a fost diagnosticat in primele zile cu "suflu sistolic".

Adameasca, si pentru mine este un mister cum reuseste Pufymic sa le dovedeasca pe toate. Mi-a spus mai demult ca secretul este sa mai faci un copil... Eu cred ca Pufymic ascunde ceva, pt. ca este mereu optimista, are timp sa faca si mancare, si curatenie, nu stiu ce sa mai zic... Oricum, mi-a inchis gura.
Tu ce fel de tetine Avent folosesti? Eu am d-alea cu flux reglabil, si nu sunt probleme.

Mergi la inceput