Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (38)LMA!
Raspunsuri - Pagina 5
Shobo spune:
Liviana, uitasem sa iti rasp cu cresa. pai la pranz nu stim cine il poate lua... posibil bona dc om avea una atunci. insa la ora 17 eu ies de la birou si sunt lanaga casa si cresa, deci la 17 il iau eu.
crinuta, am inteles ca multi din cei care vorbesc mai tarziu de fapt ar putea vorbi insa sunt incapatzanatzi :). am intrebat de ce? mi s-a dat si rasp: pt ca primesc oricum ceea ce doresc prin aratare si mormaire pe limba lor bebeliceasca. acum zic ca e posibil, pt ca eu il vad pe Codrin ca intelege perfect TOT, insa nu vrea sa vorbeasca. cand cere ceva arata cu degetul si mamaie pana obtine, si sa vezi faza cand acel ceva e mai departe cum o luam pe rand: asta? asta? aaa, asta era?!!? si i se lumineaza fatza cand ajunge in mana lui ce vroia .
oricum stai linistita ca nu are nicio leg varsta la care vb cu cat de destpet e sau alte minuni de-astea... e doar mai incapatzanat ca altii. sa-ti amintesc ca Einstein a vb tarziu si a fost un mediocru la scoala pana pe la gimnaziu? ... deci nu stii niciodata ce se ascunde sub pielea lor
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Amaya spune:
Ubi, deja i-am luat si sunt rotunzi, f.f. mici si finuti, cu cate 10 pietricele pe fiecare (am pus cateva poze in albumul "pt. puiuta mea!"...in poze par mai mari ). Am vazut perechea asta si m-am indragostit de ei iremediabil si n-am rezistat sa nu-i iau chiar daca au fost f. scumpi (cum ma bodogane lumea din jur). Oricum, la cat sunt de mici nici o sansa sa ii intre degetul in ei. Acum ma rog la Dumnezeu sa nu am surprize!
Simona, dar eu chiar vreau sa-i fac gauri.
Shobo, multumesc mult!
Liviana, pai in masina de spalat il si folosesc. Cred ca nici nu mai stiu sa spal cu mana si in starea mea mai mult de o pereche de ciorapei n-as rezista sa spal. Eu folosesc Perwool (este unul pentru rufe albe si altul pentru colorate). Sunt foarte multumita de el.
In legatura cu alaptatul, sunt perfect de acord cu opinia mentionata de tine. Si mie mi-a recomandat acelasi lucru Hamid si n-am avut probleme cu colicii la Andrei (nu stiu daca iti aduci aminte dar Andrei n-a avut colici decat vreo 3 zile intr-o forma f. usoara). La fel voi proceda si acum (cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa pot alapta mai mult), adica tot ce am mancat cu placere in sarcina si nu mi-a facut rau voi manca si dupa.Eu v-am spus si atunci de aceasta "dieta" insa nimeni nu m-a auzit .
Patricia, eu stiam vesnica ata rosie, care parea ata obisnuita, nu stiam ca se foloseste ata speciala.
Oana 35+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Amaya spune:
Shobo, la fel si baiatul meu....incapatanat nevoie mare, parca-i maica'sa...dar deja nu-i mai dam nimic daca nu cere sau macar incearca.
Comorile mele
Shobo spune:
da acum sa nu crezi crinuta ca mi-as dori un Einstein
no way, doar un om normal, cu picioarele pe pamant
imi ajunge ca-l vad pe finul meu (tatal copilashului ce-l vom boteza noi) ca e cam spre Eins asa si nu e printre oamenii de pe planeta asta... e in lumea lui acolo si f greu te intelegi cu el... saraca fina... imi spunea si ea ca si-a dorit un sotz destept, sa nu fie prost, asta l-a rugat pe Dumnezeu si i-a daaaaaaaaaaaaaaaaat mi-a zis de a cazut in extrema cealalta! ... tipul e super olimpic international, cu un creier beton in stiintele exacte bla bla bla... coleg din clasa I si pana la terminarea fac cu sotul meu.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
lbelciug spune:
Amaya, deci daca am inteles eu bine cand l-ai alaptat pe Andrei ai consumat inclusiv citrice? Eu stiu ca astea-s cele mai generatoare de colici. Merci pt raspunsul cu Perwool. Sunt multumita de Ariel, insa as fi tentata sa incerc si deterg lichid.
Shobo, asa e, uitasem ca tu termini progr la 5 si nici nu lucrezi peste program. La noi in fam. din pacate treaba sta altfel si deci e musai sa-l ia altcineva pe M de la cresa.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 19s cu BB2
Forum despre Flori Presate (3)
crinuta spune:
Si eu imi doresc un copil normal, si insist cand spun asta, deoarece am vazut destule la viata mea, si nu imi trebuie copii "genial" nici sa ma taie cineva...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, foarte frumosi cercelusii.
pietricele sint ceva special de zici ca ai dat mult pe ei?
Ps.imi aduc aminte ca facea coji la gauri si se prindeau/astupau cu secretie sau ce era, iar eu curatam si dzinfectam si roteam atza pe partea cealalta. la modelul tau de cercei, cam greu va fi sa faci asa. cerceii pe care i-a avut imediat au fost niste tortite simple simple pe care i le tot roteam pina s-au vindecat complet. nu a avut niciodata probleme si puteau manevra ce vroiam eu pe urechile vindecate. sa ai grija sa se desfaca usor in cazul in care va trebui sa ii dai repede jos. .
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Amaya spune:
Liviana, am mancat de toate, fructe mai putin, recunosc, fiindca eram satula. Oricum deja ma obisnuisem din sarcina cu alimentele care m-au deranjat asa ca nu faceam un efort sa le evit.
Patricia, ma bucur ca-ti plac. Habar nu am ce sunt pietricelele fiindca nu m-a interesat sa intreb...imi placeau prea mult ca sa cer detalii, tot ce m-a interesat in mod special a fost daca si partea care intra in ureche este aur (ca sa elimin riscul de oxidare fiindca multi cercei din aur au aliaj pe bucatica aceea), atat. Mie nu mi se pare ca am dat mult pe ei (2 mil) mai degraba imi pare lumea carcotasa. De deschis se deschid usor.
Comorile mele
kris spune:
D-zeu , astazi de dimineata, si-a intins mainile si l-a luat la El pe nepotel! D-zeu sa-l aibe in grija! Acum e un ingeras la El! Nu-mi ramane decat sa ma rog la El sa-i intareasca pe parinti si sa le dea putere!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, ce dureros! Dumnezeu sa il odihneasca in pace si parintii sa aiba putere sa treaca peste aceasta fff grea incercare!
te duci la inmormintare?doamne, prin ce trebuie sa treaca familia..
Patricia si Rebecca (05.02.05)