Va rog, ajutor: cum se face un album?
Desi sint batrina pe forumul asta nu stiu cum se face un album. Daca aveti un pic de rabdare si timp, explicati-mi si mie cum se face. Multumesc.
Raspunsuri
papadie spune:
din amintirile mele tot de user batran parca momentan e dezactivata functia asta cu albumele da nu'st sigura. ma uitai in profilul meul personal si nu am gasit vreo optiune de pus poze. cum aflu, cum iti zic:-)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
papadie spune:
auzi am primit lacramatie ca te-am mintit. cica mergi in stanga sus la albume si urmezi pasii:)
Natasa spune:
Multumesc mult de tot. O intrebare mai am si eu. Doar 100 de kB trebuie sa aiba tot fisierul?
papadie spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Multumesc mult de tot. O intrebare mai am si eu. Doar 100 de kB trebuie sa aiba tot fisierul?
Sper ca nu ma intrebi tot pe mine
Anculici spune:
Ajutati-ma si pe mine va rog Vreau sa imi creez si eu album foto dar nu stiu cum sa micsorez pozele ca sa le fac sa indeplineasca conditia de 100 kb Pozele meu sunt mai mari
Roxali spune:
Si eu m-am chinuit dar n-am reusit...am vrut sa-mi pun macar 2 foto ...dar errore imi da...ce dimensiuni trebuie sa aiba??
Ali
Oana_B spune:
Anculici, iti trebuie un software care modifica dimensiunea pozei, unul free pe net stiu ca este Irfanview, probabil ca daca dai o cautare gasesti mai multe.
Si cu Microsoft Paint pe care cred ca toate computerele il au se poate modifica.
Vezi daca il ai in computer, clic Start/All Programs/Accesories/Paint.
Deschizi o poza cu File/Open/.
Modifici dimensiunile cu Image/Stretch-Skew si pui la horizontal si vertical alte procente.
Ca sa vezi dimensiunile unei poze apesi pe Image/Attributes.
ex: am o poza cu dimensiuni de 2048 x 1536 si 819kb, am scris la procente 50% si mi-a facut-o de 1024 x 768 si 112kb.
Ca sa o salvezi clic File/Save as si ii dai alta denumire in caz ca nu iti place cum a iesit sa nu pierzi originalul.
Nu dimensiunile conteaza ci sa fie poza maxim 100kb ca sa o poti pune in album.
Roxali poza nu trebuie sa fie mai mare de 100kb.
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
caramel spune:
Eu tot nu inteleg!Cum sa o fac de 100kb?Mai ramane ceva din poza aia?!(calitate ma refer).
Am inteles cum trebuie facut ca sa-i schimb dimensiunile(resize)cu Paint, dar tot nu inteleg cum aduc o poza de 500-600kb la mai putin de 100kb.
Help de la cunoscatori, please!