Salut
As dori informatii sau trimiteri catre linkurile unde s-a discutat despre demersurile necesare pentru incepere a jobului.
intrebari:
1. de la ce data se reincepe serviciul? (de la data implinirii a 2 ani de la data intrarii in CIC? sau 2 ani de la data nasterii copilului? sau 2 ani de la data intrarii in prenatal? )
2. actele necesare?
3. unde se depun?
Ar trebui sa aflu aceste probleme de la servici dar stiu ca aici primesc intodeauna raspunsuri sigure si la obiect.
Multumesc anticipat.
la lac
niste poze
Nu e mare lucru: o cerere scrisa inainte cu cateva zile depusa la serviciu, si a doua zi , dupa aniversarea copilului de 2 ani, la munca. Asta daca ai noroc sa te mai primeasca, daca nu s-a desfiintat postul intre timp..ca la mine...
La serviciul personal mi-au dat primele informatii referitoare la reinceperea jobului:
1.cerere adresata directorului incepind cu termenul de doi ani de la data intrarii in CIC (asta ar fi in iunie,dupa efectuarea concediului de lauzie si nu in aprilie cind ar implini copilul doi ani...)
2. adeverinta medicala de la dr de familie
O sa mai revin, poate sunt fete care vor sa stie ce trebuie sa faca.
la lac
niste poze
cenia, sigur sigur reintoarcerea la servciu se face din a doua zi dupa ce copilul implineste 2 ani! Atentie, sa nu ramai descoperita o perioada! (ca apoi la bebe2 iti trebuie 12 luni lucrate)
PS. Unde ai disparut?de ce nu mai scri pe la prichindei?
Eu si Raducu (22.04.2005)