Cirese de Mai-Iunie 2006 ... cu bancurile lor (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by EllaX

Noi acum ne pregatim sa mergem la vaccinul de 6 luni si eu am emotii, ca de obicei! Ne citim mai pe seara!

Bafta la vaccin Anushca! Fii tare - nu doare!

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

LA MULTI ANI!! Pentru : Alessia, Natalita, Andrei si Maria Calina, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii in fiecare clipa !!
Mirage, Iulyp, unde sunteti???

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Virgi - tare faza; avantajul si dezavantajul spalatului pe cap [:)))]

Adib - cred ca bunicii ar trebui sa inteleaga care sunt prioritatile copilului si ca el are un program de respectat. Ei, da lasa, ca doar o data pe an e ziua lui mami; pai ce Raluca sa nu petreaca si ea un pic.

Laura - eu nu i-as da leganutul tot pe motiv de siguranta bebelusei;

Nici eu nu i-am dat inca galbenus de ou pentru ca astept sa-i treaca mucisorii. Eram curioasa de combinatii. Ma gandesc ca merge cel mai bine in piureul de legume in zilele fara carne.

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

La multi ani OanaS si cireselor care azi au mai adaugat cate o lunitza.Va pupacim pe toti.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

ZAX, da...asa stiu si eu: in ziua in care ii dai galbenus de ou, nu ii mai dai carne.
ELLAX, bafta la vaccin, pupam mititica pe piciorus sa nu o doara.
Laura, mai bine nu ii dai leaganul, daca zici ca e iresponsabila. Sau ii atragi atentia , dar daca le are cu , nu poti sa ai incredere ca pricepe. Mi-e asa de mila de fetita, copii tristi trebuie sa sufere tare mult, cand te gandesti ca pe ei ii bucura lucruri marunte. De exemplu Alexandra mea rade in hohote doar daca o steg la gurita dupa ce papa. Se bucura din orice, mititeii...Offf, de ce trebuie sa se intample asa...ei nu au nici o vina.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

quote:

Noi acum ne pregatim sa mergem la vaccinul de 6 luni si eu am emotii, ca de obicei! Ne citim mai pe seara!

daca Ana nu are emotii e ok.
curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

despre portocale (si despre cojile lor)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91902

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

ellax bafta la vaccin!
Steluta legumele se fierb cam 10 min-15 min la aburi la oala de presiune, in rest vreo 30 min.

Si ca sa nu fie suparata mami, Petra a mers azi de-a busilea corect.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

mai avem 2 dinti
incisivii de sus. unul iesit clar, cel de al doilea doar putin.
asta explica agitatia din ultima vreme.

Mergi la inceput

quote:

Adib, esti mortal! Obosit si chinuit, dar iti pastrezi simtul umorului! Tocmai citeam ieri (intr-o carte pentru crescut bebeii in primul an de viata) ca bunicilor trebuie sali se dea dreptul sa-si rasfete nepotii si sa nu respecte UNELE reguli facute de parinti doar daca isi vad nepotii numai de 2-3 ori/an. Daca locuiesc aproape... "cand esti la Roma te comporti precum romanii", scria acolo. Toate bune si frumoase, da' cum ii faci pe cei mai multi bunici sa se gandeasca la binele nepotului, nu la necesitatea lor de a-l alinta pe bebe?

bunicii lui Raluca (socrii mei) pot spune ca o vad tot de 2-3 ori pe an, cite 4-6 luni o data. deci se incadreaza la criterii de aprobare a drepturilor de a face ce vor.

Mergi la inceput