Ucenicul - The apprentice by Donald Trump

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Eleni,nici o propunere aseara din partea hazbandului?
saracu' o sa-si doreasca sa doarma in alta camera si sa-si ia un alt tv dk tu monopolizezi ecranu'!!!
lasind gluma la o parte, mie mi-a placut si imi place(si fizic!!! uau!!uauu!!) Bill Rancic, cel care a castigat editia trecuta, are el ceva balcanic in nume;stiti ceva despre el, cv-ul???
(fetelor, am gooogalit putin si stupize,stupize,are site, cica vine sa vorbeasca la conferinte unde este invitat, uau!!!)

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Da, Melina, si mie imi place Rancic, si am inteles din discutiile purtate, ca in prima serie era singurul care nu avea studii inalte... avea doar ceva colegiu si inca un curs... in rest nu avea Harvard si MBA-uri ca ceilalti.
Ma gandeam sa dau un mail Antenei 3 sa intreb cand incepe urmatoarea serie ca tare ma mai perpelesc.
Eu una am invatat multe lucruri pe care apoi le-am aplicat... erau lucruri care ma deranjau cand le vedeam la Tv la altii dar pe care le faceam si eu... acum ma cenzurez si ma bucur ca vad reactia placuta a interlocutorului.
Si mi-a placut cum le zicea blonda aceea din camera de consiliu fetelor ca sunt o adunatura de catze cand se incaierau ca matzele in sala si in afara ei ( e drept ca si mie mi s-a parut insuportabila atmosfera cand era echipa numai de femei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ce subiect interesant... sa anuntati si pe topic daca aflat cand incepe urmatoarea parte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

da da da si eu sunt fan ucenicul, am inceput sa caut site'uri,materiale nebunii.
Asa am aflat ca doamna blonda din stanga lui DT , Carolyn kepcher a fost concediata anul trecut,in 2006 pentru ca deja se promova pe ea, prin cartile pe care le edita si nu se mai ocupa de companiile lui trump. In America e deja seria a 8'a si in locul lui Carolyn acum e fiica lui trump Ivanka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Exista, cum nu:

http://www.wall-street.ro/articol/International/23878/Ucenicul-lui-Donald-Trump-vorbeste-pentru-Wall-Street

http://www.wall-street.ro/articol/Success-stories/23804/Donald-Trump-definitia-succesului-in-afaceri

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Multumesc Simona pentru articole. nu stiu cum naiba am cautat eu de nu le-am vazut...
Ma bucur ca suntem atatea carora ne place. M-as bucura daca ar incepe si seria noua sa avem si noi ce comenta, ca pronosticuri nu mai pot face asupra castigatorilor ca am vazut deja pe site-uri care sunt acestia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Eleni, nu te baga!! eu am zis prima de Rancic da????tu veziti de sotzu' tau si lasa-l pe Bill in grija mea, k sint gaina batrina!!
ce i-as mai face de l-ash prinde!!!
nu stiam ca DT a concediat-o pe ladi Di, o fi obs ca i s=a suit la cap, offff, ce ti-e si cu M U I E R I L E astea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Si mie imi place, primele serii le urmaream cu sufletul la gura. Mai incoace am lasat-o mai moale.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am vazut si eu,din pacate nu de la inceput,dar cum am prins gustul,calare pe tv
Mie Jennifer mi s-a parut destul de inceata la minte,mincinoasa(mai ales faza cand si-a atribuit crearea chestiei aleia la blugii Levi's,cand Ivana era cea care inventase mecanismul),facea tot posibilul sa nu fie manager de proiect,ca nu cumva sa fie chemata sa dea socoteala,cu toate harvardurile si Princetonurile ei,nu era potrivita sa fie ucenic!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Valentina, da, si pe mine m-a zdrobit faza aia cu Levi's. Si ma surprinde ca a ajuns in finala in conditiile in care ma gandesc ca a vazut si Trump ca fata a furat ideea si a dat-o ca pe a ei.
Dar oricum umilinta mai mare decat in finala cand si-a luat-o de la aproape toti cei prezenti nu cred sa fi vazut... frate, era executie in piata publica!
Melina, stau cuminte sa stii, nu ma bag la caft pentru baiet, oricat de frumusel ar fi. Lasa sa fii tu fericita si multumita!

Singura faza care mi-a placut cu blondele a fost cand vindeau ciocolatele alea M&M, pe tocuri, pe la toti santieristii. Aia chiar a fost geniala ca si promovare de produs!

Mai trec pe aici mai incolo... si totusi nu stie nimeni cand incepe seria urmatoare??? Nu am raspuns de la Antena 3 si sunt in suferintaaaaa...

Mergi la inceput