Ucenicul - The apprentice by Donald Trump
Am vazut ca nu exista (sau cel putin eu nu am gasit) o discutie legata de emisiunea aceea a lui Donald Trump “Ucenicul” – The apprentice de pe Antena 3. Eu m-am uitat la prima serie oarecum pe sarite, pe a 2a am savurat-o la maxim (eram si in vacanta de sarbatori si aveam mai mult timp liber). Mi se pare foarte faina, instructiva si cu mult suspans… am preferat-o in mai multe randuri unor alte filme ce rulau in paralel.
Am vazut ca in State e deja terminata seria a5a, abia acum mi-a dat prin cap sa ma uit pe site-urile din State si am vazut si castigatorii urmatoarelor editii ce vor fi difuzate la noi (asa ca mi-am pierdut suspansul, dar tot imi place enorm).
Mai sunt fani ai acestui reality show? Stie cineva cand incepe seria urmatoare la noi?
Voi ati vazut-o pe aceasta ultima de la noi?
PS. Nu stiu daca am incadrat bine subiectul la arte, dar am vazut ca mai sunt emisiuni Tv aici si m-am bazat pe precedente.
Raspunsuri
melina34 spune:
saluti, si eu m-am uitat si voi continua sa ma uit;de abia astept sa copieze si un mare magnat roman acest mod de a-ti recruta colaboratorii, haha!!!;consider ca am invatat cite ceva din situatiile in care au fost pusi candidatii; de asemenea, il admir pe Mr.Trump, habar n-am cum a facut el primul milion dar e un tip activ, vad ca produce in continuare;si asistentii lui imi plac, in special blonda care seamana cu printesa Diane si tipul care a cistigat la un moment dat, parca Bob;
carla28 spune:
salut fetelor,
Si eu am apucat sa vad doar seria a 2-a, mi-a placut foarte mult, cu toate ca e difuzat destul de tarziu, l-am urmarit in fiecare seara.
Sunt si eu curioasa cand incepe seria 3 la noi, stie careva?
Mi-ar place si mie sa particit la un astfel de reality show, ar fi foarte interesant cum am reactiona acolo, ca din fotoliu, pare mai usor...
Mai vb, dupa ce incepe noua serie.
Pa!
Carla
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadat cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Bueechner)
melina34 spune:
hai sa discutam putin despre seria a 2-a, cea care tocmai s-a terminat la noi, v-a placut cistigatorul(kelly)? ce parere aveti despre jennifer?-mie mi s-a parut ca este foarte vocala, avea papagal(doar e avocata nu?) si era fff prefacuta, genul mironosita care perie pe toata lumea si se gudura pe linga boss...ei bine, astea n-au contat pt DT.
M.
Natasa spune:
Mie una mi se pare o mare facatura emisiunea. E adevarat ca ma prinde, dar nu pot sa nu observ cit de pus la punct e orice detaliu din scenariu. Iar faptul ca arata toti de parca sint luati din Tinar si Nelinistit (tinerei, slabuti, dinti perfecti, zimbet fals) e de-a dreptul hilar.
danat spune:
quote:
Originally posted by melina34
hai sa discutam putin despre seria a 2-a, cea care tocmai s-a terminat la noi, v-a placut cistigatorul(kelly)? ce parere aveti despre jennifer?-mie mi s-a parut ca este foarte vocala, avea papagal(doar e avocata nu?) si era fff prefacuta, genul mironosita care perie pe toata lumea si se gudura pe linga boss...ei bine, astea n-au contat pt DT.
M.
dev xero ellinika...
ce bine i-ar fi prins in Ro...
Acum, serios vorbind, si eu tot seria a 2-a am urmarit-o, pina sa ma prind ce-i cu emisiunea, se terminase prima serie.
Mi-a placut in mod deosebit DETERMINAREA si MOTIVAREA candidatilor. Iti lasau impresia (chiar si cand plecau concediati din Trump Tower, cu bagajul dupa ei) ca pot rasturna muntii din loc! Am senzatia ca e ceva tipic american! "Can do attitude" parca se zice, nu?
Cat despre Mr Trump, tot respectul, nu mi se parea asa normal si simpatic pina acum! Era foarte interesant ce spunea despre manageri, cum trebuie sa iti apropii echipa, sa-i motivezi, sa-i faci sa te respecte...si multe altele. Sunt chestii de invatat, dar ce te faci ca nu ai unde sa le aplici!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
danat spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Mie una mi se pare o mare facatura emisiunea. E adevarat ca ma prinde, dar nu pot sa nu observ cit de pus la punct e orice detaliu din scenariu. Iar faptul ca arata toti de parca sint luati din Tinar si Nelinistit (tinerei, slabuti, dinti perfecti, zimbet fals) e de-a dreptul hilar.
Ei na....e totusi un show...si cine e mai priceput in asa ceva decat natia americana? S-a repetat de multe ori ca cei care participa sunt selectionati din peste 1 milion de candidati...so, ai de unde scoate cativa buni de pusi in rama! Nu sunt toti americanii obezi si cu dintii galbeni!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
melina34 spune:
sint de acord cu tine danat, ar prinde bine in Ro in special pentru schimbarea stilului managerial al unor lideri, ca sa nu mai spun ca ar fi o grea incercare pt pilele lui x si ale lui y!!!
natasa, nu ti-au placut candidatii? evident ca au filmat ...ka la film!! cind erau pregatiti si aranjati atunci se filma, dupa aceea s-a montat!cred ca ar fi haios sa vedem si momente din pauze, off camera!
Eleni spune:
Ooooooo, ce de lumeeeee bunaaaa... multumesc, multumesc.
Mie din seria a2a mi-a placut mult baiatul ala Raj, ca era mai neconventional. E drept ca nu era cel mai abil candidat si mi-a parut rau ca a gresit-o la o sarcina la care in mod normal ar fi trebuit sa se priceapa.
Si referitor la finalistii, pe mine Jeniffer m-a enervat cand s-a bagat in fata la 2 sarcini ca ar fi inventat/creat ea niste chestii, cand de fapt era incapabila sa ia o decizie cat de mica.
Si castigatorul mi-a placut, nu neaparat ca ar fi fost cel mai bun, dar stia sa ia decizii si sa isi asume riscuri.
Aaaa, si mi-a mai placut tipa Sandy, singura care nu avea studii superioare, dar care se descurca excelent.
Mai revin cu comentarii ca imi place subiectul (ce naiba, doar eu l-am fabricat .
Eleni spune:
Relativ off topic:
Mi-am amintit sa zic o faza amuzanta legata de emisiune.
Seara pe mine rar ma apuca ora 11 ca sunt rea de somn... dar in vacanta mai dormeam la pranz si atunci aveam succes sa vad emisiunea. Dar cum se termina puneam capul pe perna si adormeam instant. In unele seri mai initia sotul niste atacuri "tematice", dar eu replicam sec: "mi-e somn" (asta pe fondul unor discutii mai vechi pe care nu are rost sa le amintesc aici). Intr-o seara, s-a terminat un episod pe la 12. si apoi am pus capul pe perna, pe la 12.35 aud ca prin vis ca imi zice sotul: vezi ca e alt episod din ucenicul ala al tau. Eu sictirita de stratagema ii zic: ti-am zis ca mi-e som si nu am chef... si da el mai tare sonorul si aud vocea alora... moamaaaa ce m-am activat... instant! Am stat pana la 2 dimineata sa il vad (nu inteleg de ce il programasera asa...), spre enervarea jumatatii.
Si acum cand mai initiaza atacuri zice: Ne uitam la ucenicul? Si eu: you're fired!
Nu stiu cat am fost de coerenta...
On topic:
Revenind la ce a spus Natasa, ca par toti prefabricati... probabil ca la interviurile preliminare conteaza si fotogenia candidatilor. Dar nu sunt toti impecabili, uite ce ciudatica era negresa aia nebuna, care a si fost data afara din cauza ca o considerau toti schizo.
Si unul din castigatorii seriilor urmatoare (am tras cu ochiul pe site-uri), nu arata deloc prefabricat: ci mai degraba ca un predicator de culoare de la bisericile alea ale lor (vorbesc asa fara sa vreau sa jignesc, ci doar pentru ca nu stiu cum se cheama religiile respective)
carla28 spune:
tocmai la ce a zis melina34, m-am gandit si eu..cand in RO, va conta macar 1% ceea ce stii si nu a cui pila esti (si asta in majoritatea cazurilor).Dar drept sa spun nu cunosc nici o companie in RO, care sa se ridice cat de cat la nivelul celei din State, ca sa nu vorbim de o persoana ca si DT.
Mie Jennifer nu mi-a placut deloc, era foarte artagoasa, dar s-a vazut cand a trebuit sa decida si sa gestioneze o situatie singura, nu prea i-a iesit, iar Kelly, a fost OK, cu o singura exceptie: nu a stiut sa lucreze in echipa, la ultima sarcina, nu i-a motivat deloc nici macar un multumesc, se simtea educatia militara...
Dar cel mai tare m-a scos din sarite Stacy...Sandy a fost OK, chiar cu mult bun simt si mi-a placut Andy!
Macar un lucru e clar, acolo, inteligenta si munca sunt platite si iti si castigi respect, pe cand la noi, vorba aia: "cine-i fraier si munceste are tot ce vrea , cine-i lenes si chiuleste are tot asa!"
Carla
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadat cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Bueechner)