Casnicutze sexy (94)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

sunt ca vaca , am facut pizza, am mincat ca fomistii
banano, fomeie serioasa esti!
si la noi sunt reduceri, asa ca sa ma bag si io in zeama. mi-am luat 2 camasi de blugi si n-am platit decit una
ne bagam la baita si cred ca o sa adorm in picioare
pup toate sexoasele

www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

emilly - felicitari...ce job ti-ai gasit????
olga, mirela - vi se pare ca seamana cu mine pentru ca e blond...dar atat...
cami - am inteles ca zici de fusta, dar eu vroiam sa ma laud si cu educatoarea...ca intrebai cat mai castiga o educatoare...aprox 7-8 milioane, din cate stiu eu..depinde de vechime...
pupici fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

buna seara !
Prezenta si eu
Am citit tot. Mai am inca 3 zile de munca si dupa aceea 2 zile libere. Promit sa fiu activa :-)
Va doresc un week-end placut.
Pupici pt toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

...

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

unde fugi tauroaico????? sau de cine?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

V-am pupat si eu...fug in pat!Noapte buna!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Danelutza ce-ai patit? ce mai face gazutza mica?

Ioana nani bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... nu mi-a ieshit tortul, asha ca o sa-i fac alta data unul mumos, cum faceam la mama acasa, nu improvizatzii

Emilly gizoaica ma omoara, continua sa ma trezeasca de "n" ori pe noapte, iar dimineatza la ora 6 vrea tzitza dupa care la ora 7 e drepti, are chef de vorba.

Dispar s-o duc la culcare

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by ange

georgi,indrazneste,indrazneste
pe unde ai umblat?

La scoala sa traiti...si pe urma am fost si mi-am luat maimutza de la mama.Bey a fost super cuminte.asa ca saptamana viitoare o duc miercuri si o iau vineri.
Olga sa-ti spun ca aseara ma simteam si eu ca draq?Ca ea e acolo si eu acasa.Mai ales ca nu stiam daca va plange dupa mine la culcare sau in timpul noptii...Dar ma consolam cu gandul ca acolo e de 1000 de ori mai rasfatata si mai gugulita decat acasa .Si acum m-am linistit.Felicitari lui Tony si tie ca ati rezistat eroic.In orice e mai greu inceputul dar uite ca functioneaza.
Ei...si cum va spuneam...aseara am ramas singurei ca doi tineri casatoriti...io si colegu'....Cine credeti ca a aparut?
...............................................
Soacra bey .A venit saraca cu trebi pe la oras.Dar tocmai aseara .Si uite-asa ne-am ratat seara si de ciuda m-am culcat!!!Asa ca astept dedicatii pentru soacra.Doar in seara asta ca inrest e fata buna saraca.
Cea mai tare faza e ca a aparut pe la 20.00 si noi aveam niste prieteni in vizita sa le scot nush ce cursuri de pe net.Si socrosenia simtita s-a dus in dormitor sa vada nush ce telenovela sa nu ne deranjeze.Si a luat-o somnul.Nu am mai deranjat-o si ne-am culcat noi in sufragerie.Culmea e ca m-a trezit ea azi dimineatza la ora 9 sa incui si io usa ca ea pleaca sa-si faca treburile..Deci n-am vorbit 5 vorbe cu ea ca n-am avut cand .De-aia zic ca-i fata buna.Sta in banca ei si nu ma deranjeaza.Dar aseara...zau ca ma gandeam la voi si ale voastre soacre
danelutza io sa treaca.Arunca-l la mine pe-ala de nu ti-a iesit si promit ca-l pap pe tot.
Azi am dus filmele.Luni le iau.Va pun si eu poze atunci.
Hai ca m-am intins.Treceti la pupat.

P.S.De Liana nu mai stiu nik.I-am tot trimis mesaje dar nu mi-a raspuns.Cami Liana e la unguri sa faca feritilizare in vitro.Tinem pumnii sa vina graviduta acasa.Numai ea si DD stiu cat isi doreste lucrul asta.

Hai gataaaa...ca m-am intins.Daca mai sporovaiti pe-aci sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Aaaaaaa...mi-am adus aminte de asemanari...Toata lumea zice ca fi-mea-i bucatica rupta din ta-su si ca de la mine nu are nik.(nu pe naiba ).Si ma intreaba daca am fost acasa cand a facut-o...
Asta e...se pare ca io am fost decat cu "transportul" .

Mergi la inceput