Inscrierea la gradinita

Inscrierea la gradinita | Autor: grodear

Link direct la acest mesaj

Cu cat timp inainte se face inscrierea la gradinita? Voi cum ati procedat? Fata mea va avea 2 ani si 8 luni in toamna si vreau sa o dau la gradi de anul asta. Sau e prea devreme?
Imi recomandati o gradinita particulara sa una de stat? Am una de stat foarte aproape de mine, la 2 minute de mine ( eu stau in zona Chibrit), care imi pare a fi ok pana acum din ce am vazut eu. Dar daca mai stiti ceva prin zona ( 1 Mai , Calea Grivitei), va rog sa- mi spuneti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Eu am dat-o pe fetita mea la o gradinita particulara, la 2 ani si jumatate: gradinita Little One, in apropiere de Podul Constanta.
Dat fiind ca suntem foarte multumiti (si cei mari, si cei mici), asta e recomandarea mea, evident.

Ah! Intrebai despre cum am procedat. Ne-am dus prin primavara sa o vizitam, am discutat, ne-am informat, ne-a placut. Pe urma am trimis si fetita de cateva ori prin August cu bona ei ca pre-acomodare si de la 1 Septembrie a intrat efectiv in paine. Au mers toate ca unse.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Te rog sa- mi spui si unde este exact pentru ca as vrea si eu sa merg sa o vad, ce program au si cat costa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Gasesti aici adresa si numerele de telefon.

http://www.gradinitalittleone.ro

Strada respectiva este a doua la dreapta dupa benzinaria Agip (venind dinspre centru spre pod). Gradinita este spre capatul celalalt al strazii Soveja, pe dreapta.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Iti multumesc mult de tot!

Mergi la inceput