Cu cat timp inainte se face inscrierea la gradinita? Voi cum ati procedat? Fata mea va avea 2 ani si 8 luni in toamna si vreau sa o dau la gradi de anul asta. Sau e prea devreme?
Imi recomandati o gradinita particulara sa una de stat? Am una de stat foarte aproape de mine, la 2 minute de mine ( eu stau in zona Chibrit), care imi pare a fi ok pana acum din ce am vazut eu. Dar daca mai stiti ceva prin zona ( 1 Mai , Calea Grivitei), va rog sa- mi spuneti.
Eu am dat-o pe fetita mea la o gradinita particulara, la 2 ani si jumatate: gradinita Little One, in apropiere de Podul Constanta.
Dat fiind ca suntem foarte multumiti (si cei mari, si cei mici), asta e recomandarea mea, evident. 
Ah! Intrebai despre cum am procedat. Ne-am dus prin primavara sa o vizitam, am discutat, ne-am informat, ne-a placut. Pe urma am trimis si fetita de cateva ori prin August cu bona ei ca pre-acomodare si de la 1 Septembrie a intrat efectiv in paine. Au mers toate ca unse.
Te rog sa- mi spui si unde este exact pentru ca as vrea si eu sa merg sa o vad, ce program au si cat costa.
Gasesti aici adresa si numerele de telefon.
http://www.gradinitalittleone.ro
Strada respectiva este a doua la dreapta dupa benzinaria Agip (venind dinspre centru spre pod). Gradinita este spre capatul celalalt al strazii Soveja, pe dreapta.