Fetele din America (81)
Raspunsuri - Pagina 4
corinadana spune:
Eu am calatorit acum doi ani cu acest bilet de calatorie. NU e valabil o luna. E valabil 24 ore si pe el scrie data de intrare in Ro si cu ce zbor. Si eu si Raluca am avut separat aceste bilete care aveau fotografie pe ele. Dar am avut si pasapoartele expirate.
La intrare in RO ne au controlat pasapoartele si hartiile cu pricina.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
philip spune:
corinadana, da, e pasaport de tip nou, dar inteleg ca nu conteaza oricum ca nu-l mai prelungesc
cineva intreba de ce reinnoim pasapoartele, pai eu vreau sa calatoresc in europa inainte de a aplica pt cetatenie, si ambele se vor intampla in septembrie...
so, procura se face numai la consulat/ambasada? ce alte acte au nevoie cei din romania? ce ar trebui sa le trimit? sanzi, poate ma ajuti, se pare ca esti destul de informata
sa mai explic o data: pasaportul meu e valabil pana in nov si eu voi calatori in septembrie, dar nu vreau sa am probleme, sa-mi ceara careva pasaport valabil macar 6 luni. aia-i buba mea...nici azi n-a raspuns nimeni la consulat
multumesc tuturor
philip&andreea
polux spune:
Anca mie ptr bilete cu plecare din 14 mai mi-au dat pret de 910 dolari, sau 930 daca plec din 11 mai fiind weekend. Pretul cu Lufthansa.
Antoaneta, acum sigur se fac in aceeasi zi pasapoartele la urgenta, nu mai este ca in 2002. Noi ni le-am facut anul trecut in mai.
daca ai mentiunea pe pasaport "cetatean roman cu domiciliul in starinatate" nu-ti trebuie carte de identitate, daca nu ai mentiunea asta iti trebuie, deci implicit trebuie inainte sa-ti faci CI, sau macar una temporara, dar trebuie sa faci.
Lummy multumesc mult...si eu am circulat cu travel document anul trecut, dar aveam si pasaportul expirat langa. Prietena a circulat numai cu travel document?
Cori mersi si tie de raspuns.travelul meu document anul trecut a fost valabil 6 luni, teoretic e valabil doar o luna.
Andreea suna la consulatul din Chicago, eu azi am vorbit cu ei, maine au program pana la 5 seara.
Liliana
Cele mai noi poze
Poze cu maimutica mea
Poze noi
Antoaneta1 spune:
Liliana, multumesc. Si cum sa pun mentinuea asta cu cetatean roman cu domiciliul in strainatate, oare se pune la consulat? Ca eu sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate, din moment ce am rezidenta permanenta (green card) in USA. Nu mai am chef si timp sa fac carte de identitate si nici nu-i vad rostul.
irina2000 spune:
Fetele cucuietele, care cunoasteti agentii de bilete de avion faine ca pret/bilet pe ruta USA-Romania??? Acum in februarie vad ca sunt reduceri, preturile crsc apoi din nou, in toamna vor scadea? Hai sa pup americancele !
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Antoaneta1
Liliana, multumesc. Si cum sa pun mentinuea asta cu cetatean roman cu domiciliul in strainatate, oare se pune la consulat? Ca eu sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate, din moment ce am rezidenta permanenta (green card) in USA. Nu mai am chef si timp sa fac carte de identitate si nici nu-i vad rostul.
Ca sa pui mentiunea cetatean roman cu domiciliul in strainatate tr sa dovedesti ca nu mai ai datorii la statul roman. Adica: iti trebuie hartii de la primarie , finante etc. unde ai putea datora bani statului roman, care sa ateste ca nu ai sa le dai bani. Aceste hartii le dai cand iti ridici pasaportul impreuna cu CI si ti se va pune stampila in pasaport. Nu stiu cum se face de aici, probabil ca cineva va trebui sa mearga sa scoata aceste hartii ptr tine in tara. Fara ele nu ti pune stampila. Asta e un mod de a te prinde daca mai ai datorii acolo.
Philip dar de ce nu l mai prelungesti? Nu o sa ti mai trebuiasca? Eu zic ca trebuie chiar daca l primesti si pe celalalt.
corinadana mama Ralucai
corinadana spune:
Irina vezi ca Lufthansa practica preturi mai omenesti.
Noi am cumparat acum 2 bilete, eu si copilul, ptr aug. o luna. Ruta L.A.X.- OTP. si au fost 2400$. Nu mi se pare mult ptr ca anul trecut au fost 2512$ cumparate in absolut aceleasi conditii.
corinadana mama Ralucai
olguta12 spune:
Mai aveti loc pt. o "flotanta"(dar cu acte)?
olguta12- Cleveland Ohio
Si bine v-am gasit.ca GREU mai da omu' de voi
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
corinadana spune:
Bun venit! flotatnta!!( mi a fost cam greu pana am scris asta!)Si sedere placuta!
Ai o fetite tare frumusica!
corinadana mama Ralucai