Fetele din America (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Asta cu demachiantul e mai dificil, am tot cautat vreo doi ani si pana la urma am renuntat acum folosesc d-astea de spalat dar cremoase, momentan de la St. Ives unul hipoalergenic de musetel si din produsele de scrubbing unul cu nush ce microbeads, nu e prea aspru.
M-am uitat pe la Sephora si mai sunt demachiante de se iau cu tamponelele dar mie mi se par scumpe pentru niste produse uzuale.
Acum cativa ani si L'Oreal aveau demachiante pentru tamponele, Lancome, dar le-au scos de pe piata. Clarins am mai folosit.
Editez sa zic ca cele L'Oreal si Lancome pe care nu le-am mai vazut erau cele pentru ten normal si combinat. Nu am mai gasit decat cele pentru ten matur care erau prea grase pentru tenul meu.

Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu am unul de la Avon. Chiar nu se mai produc?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Eu am unul de la Avon. Chiar nu se mai produc?

Ba da. Si se fac si mai bune. Eu imi comand de pe net direct de la ei, mai ales cind au sales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Pai eu tot caut dar pe ele tot scrie sa te clatesti cu apa sa l iei jos de pe fata. Si ma enerveaza chestia asta cu apa de doua ori pe zi.
Si eu tot cremos am dar nu mai vreau apaaaaaaa!

Simina zi mi si mie "saitul". Dar sunt din alea fara sa ai nevoie de apa??

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by corinadana

Pai eu tot caut dar pe ele tot scrie sa te clatesti cu apa sa l iei jos de pe fata. Si ma enerveaza chestia asta cu apa de doua ori pe zi.
Si eu tot cremos am dar nu mai vreau apaaaaaaa!

Simina zi mi si mie "saitul". Dar sunt din alea fara sa ai nevoie de apa??

corinadana mama Ralucai

Sint si d-alea fara spalare. Adica pui pe tamponelul de vata si cu el te stergi frumusel pe fatza si gata. Eu chiar nu ma spal dupa alea. Evident ca ma spal si eu pe fatza, dar nu dupa demachiere cu unul din ala.

Saitul e: shop . avon . com. Cu www in fatza. Sper sa nu se considere reclama. Eu de acolo imi comand.

Mergi la inceput

Am luat si eu tot asa, cind aveau reducere. Sint ok la banii aia.

Mergi la inceput

Intrebare: dupa ce merg copiii la birthday party trimiteti thank you note?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu nu am trimis.

corinadana mama Ralucai

Mergi la inceput

Eu am trimis invitatilor veniti la aniversarea de 1 anisor a mezinei. Desi nu fusesera decit romani. Dar asa m-a invatat mama ca e frumos. Recunosc ca nu am trimis dupa fiecare aniversare, dar am si atitea pe caaaap.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Ramona, cred ca nu vrei sa intrebi daca trimitem celui sarbatorit, ca ne-a invitat la birthday party. Asa s-ar intelege la o prima lectura.
Eu acum nu mai trimit separat, dar, la sfarsitul petrecerii, cand copilasii pleaca pe la casele lor, le dau cate un cadouas alaturi de thank you note-ul parafat de sarbatorit. Si nu, nu cumpar gudibags cu tot felul de nimicuri perfect inutile, dar care aglomereaza cutia cu jucarii intr-un ritm rapid. :-)

Mergi la inceput