All about Constanta (84)
Raspunsuri - Pagina 6
Madamsadamy spune:
Buna ziua!
Simonici, multa sanatate micutului Robert .Am vazut pozele, santeti o familie frumoasa, frumoasa.
Despre tunsulici, nu pot decat sa spun ca e un superb barbatzel blond.
Despre mine acum pot sa va spun ca sant foarte fericita, sotul a fost in tratative cu un coleg care isi vinde masina, de la ziua mea(6 IAN) si mi-a luat-o.La Octavie ma urcam sa conduc din an in paste si numai la drum intins acum o sa conduc zilnic, PAZEA CAND MA VEDETI PE DRUMURI PUBLICE!!!!!!!!
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
ege spune:
vad ca am ajuns pe pagina 3,slaba miscare!
dana,sa stapanesti sanatoasa masina!
eu intru sa verific ,sa vad daca are cineva caniche.asa ca ma gsiti mai des pe aici
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
dumitrulaura spune:
La gradinita Happy Kids a inscris cineva copilul? As fi vrut niste pareri.Vreau sa-l inscriu pe baiatul meu la o gradinita particulara , acum in Ianuarie , Februarie.Stiti si alte gradinite care primesc acum copii?
dadi_t spune:
Dana, rusinica, rusinica...pai asa aflu eu vestile bune...pe DC? Sa stapanesti sanatoasa masina, dar ne spui si ce marca este??
Deci ma pregatesc pt party...sa uzi masina....
Simona, superb copil ai. Sa-ti creasca mare, sanatos si norocos! O sa depasiti si perioada asta. Sa va ajute Dumnezeu!
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
mamacita spune:
sanzi,frumoase pozele,David dulce si preocupat iar mama sportiva.Pe mine nici cu doua persoane sa ma susitna,de o parte si de alta,n-o sa ma vedeti pe chestii instabile
cornelia,adorabil Stefan,mi-e imi place tunsulici.apropos de asta,am fost la "Bretonel",adica ta-su cu victima,ieri.Frumos,s-a suit pe motocicleta,a cercetat ce-a cercetat pe acolo,pana i-a pus capa de protectie,cand deja a inceput sa maraie.cand s-a trezit si in mojlocul unei operatiuni care se desfasura nici mai mult, nici mai putin decat pe capul lui,sa te tii urlete,zbateri si proteste!Frizerita incerca sa-l convinga:"vaaai,asa baiat mare si plange!"
Sotul meu:"Dar cat credeti ca are?"
Ea:"Pai,vreo trei ani"
Cand i-a zis sotul umflat in pene ca n-are decat 1 an si aproape 9 luni,a renuntat la tratative si a trecut la viteza,asa ca acum am un baietel tuns,care se preface ca i-a placut,cand il descos,si afirma politicienist ca mai vrea
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ege spune:
crixia,sa stapaniti sanatosi casa!
mamacita,e tare alex!deci mai vrea???
eu mai nou imi plimb fata prin centru.plecam de acsa ,adica de la casa de cultura,mergem pana la antoniadis,apoi pe stefan pan pe tomis,apoi urcam spre capitol si ajungem pe calugareni direct acasa.
stiu tot ce misca in oras.reduceri la kenvello,jacobs.....
daca vedeti o nebuna care umbla aiurea prin oras,aia sunt eu
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
sinzi_ana spune:
Fetelor...eu am o pb...
Mi-a aparut o galma pe gat (in interior) cam cat o maslina...se simte la pipait...deocamdata nu ma doare, de abia am descoperit-o de cateva zile....ce sa fac???
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
sinzi_ana spune:
http://family.webshots.com/photo/2136701700087737923ONVRUF
David a mai primit o diploma la inot ...inoata (singur, in poza o face cu pluta insa) cu capul sub apa jumatate de bazin!!!
Acum suntem intr-o dilema...l-am mutat la alt bazin (YMCA) unde vor incepe competitii (de la 5 ani), dar antrenoarea nu este deloc buna si copiii sunt amestecati pe niveluri si nu prea fac treaba...
Aici unde il mai duc (doar luna ianuarie) nu fac competitii cu copiii, dar sunt foarte buni antrenorii si David a progresat enorm cu ei...
Oare sa raman la ei? Sau sa intre in echipa si apoi in competitii la YMCA???
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
roxanaz spune:
neatza neatza!
Sanzi probabil nu este decat un ganglion inflamat. in ce zona e mai precis? denota o infectie dentara sau una in zona tractului respirator superior (nas/gat). eu zic sa il lasi la piscina asta daca iti place...nu e musai sa faca concursuri de acum, nu? asa as zice eu cel putin.
Ege nu esti nebuna deloc, asa ma plimbam si eu cu Patrick prin centru...chiar intram in magazine! de ce nu...mai ales ca acum sunt reduceri!
Tatiana tin pumnii sa fie ok de acum incolo...mi-a zis Mugur ca ai fost nitel ametita de nou...dar ca te tii tare(deja ai inceput sa vorbesti corporate, te inoculeaza astia imediat!)
Dana sa stapanesti sanatoasa masina si fara nici un accident!
Mamacita hahahahhahahaa, mai stiu io pe unu care urla ca taiat la tuns. bietele coafeze, imi pare rau de ele. oricum Alex a fost ok daca si-a dat seama doar de la jumatate ce se intampla...poate data viitoare va fi mai bine!
sa aveti o zi super frumoasa!