All about Constanta (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

cornelia,cum au intrat hotii?unde stati?la apartament sau la casa?si in ce zona?doamne,m-ai socat!!eu sunt f fricoasa!!!bine ca sunteti ok.
vroiam sa mai scriu cate ceva dar cand am auzit patani acorneliei am uitat tot.reiau.....

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Cornelush, mai paralizat; intradevar bine ca santeti sanatosi.

Eu sant intr-un mic concediu (o saptamana), doua zile trag o generala prin casa si apoi hoinareala.
Tania cat de tarziu vii , ori vii la noi ori dai un buzz sa ne vedem,sambata ai trecut cu masina pe langa mine puteam sa te tamponez

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Cornelia, imi pare tare rau pt ceea ce vi s-a intamplat! Bine ca sunteti ok TOTI! Nici nu vreau sa ma gandesc, daca dadeau hotii peste copii sau copiii peste hoti?!
Eu ti-am trimis cate poze am avut cu voi....... din pacate... sunt prea putine.... offf... ce rau imi pare....

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pff Cornelia ce faza urataaaa! bine ca e totul ok! fac un CD acasa si i-l dau lui Mugur sa i-l paseze lui Bogdan, da? multi! ati plecat rapid ieri....

Mergi la inceput

Miki, bine ai venit! Sarcina frumoasa si nastere usoara!!!!!
Despre glicemia ta, nu stiu ce sa zic, nu ma pricep...
Ce dr iti monitorizeaza sarcina?
Da-ne detalii despre tine si te trec in listuta de la inceputul capitolului, ok?

Mamacita inca invat sa am rabdare! Astept... Ai grija de tine! Odihna placuta si multa sanatate!

Cu problemele mele... am uitat sa urez La multi ani! sarbatoritilor din zilele trecute:

13.01.2005 Mihai Cristian (bdana)

15.01.2004 Ayla(happymumy)

Profit de ocazie si urez si pt maine:

23-01-2000 Andreea(anomis)

Tuturor, toate cele bune!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia imi pare rau!!! Si parca nu e prima data cand intra hotii, nu??? Si eu am pierdut 2 ture de poze (pt ca am formatat comp...si cd-urile pe care le-am salvat le-a stricat David)...si stiu sentimentul!!!
Am sa caut si eu poze cu voi si o sa iti trimit!!!!

Roxa, bravo pt Pat...si noi am fost cu un prieten de de-al nostru care are 2.3 ani la teatru (dar nu era de papusi) si el a stat foarte cuminte...dar i-a fost tare frica...era asa haios, nici nu s-a miscat, mai inchidea ochii din cand in cand... si statea lipit de mama lui...(nu l-am vazut niciodata asa cuminte )

Noua ne-a venit tati si suntem tare incantati...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Tatiana, ai rezolvat cu bona? Cum/cu ce ai reusit s-o pui pe gaza "pe picioare"?

Sebi iar e mucos (nasul nu curge, dar e infundat rau- bine ca-l aspir cu Batista Bebelusului, nu-s ce ne faceam fara...) si parca il incearca si o stare febrila......? De 3 zile ii dau Imunorezistan si ursuleti cu echinaccea si Tonsilotren (prod. homeopat) +vitamina C (nelipsita)... si sper sa scapam de data asta fara antibiotic.
Azi l-am tinut acasa.
Mi-e groaza!!!!!! De Craciun iar a facut penicilina si genta -5 zile, iar dupa o saptamana, pt ca a recidivat (puroi in gat), i-am dat azitromicina. Acus, dupa sapt. trecuta la gradi.... ... o iau raznaaaaaaa........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare de la noi!
Cornelia imi pare rau pentru faza cu hotii, important este ca voi sunteti bine.
Mav multa sanatate lui Sebi.
Miki bun venit in gasca, sarcina usoara.
Jone cum te mai simti? Cum este urechea?

Noi suntem bine, dar de dimineata sotul meu acuza starile pe care le-am avut eu la inceputul saptamanii trecute , asa ca l-am sfatuit sa i-a simptomatice, oscilo s.a. Alex nu s-a "virusat" de la mine , sunt curioasa sa vad cum se manifeste acum cu inca un "virusat" in casa.
O saptamana super, fara muci, tuse, virusuri.....

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Cornelia cum s-a intimplat?
sa va spun ca si la cumnata mea la garsoniera, intr-un bloc pe bd Timisoara, linga mall, in Drmul Taberei, a incercat un hot ... ea era in casa si l-a auzit cind tocmai incerca sa forteze usa. s-a dus catre usa si a facut zgomot...imi dau seama cam ce spaima trebuie sa fi tras. acum vrea sa schimbe usa si noi ne uitam de o alarma buna sa-i trimitem. culmea e ca blocul are interfon si dc as incerca eu sa intru, fara sa-mi dea cineva drumu, n-as intra in veci.

Cornelia eu stiu ca aveai niste poze si pe un link de yahoo parca. cred ca de curind ai dat linkul ptr niste poze noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Cornelia,cumplit!Ma bucur ca sunteti teferi!,cel mai important.Trimite-mi mail-ul tau si-ti trimit si eu toate pozele pe care le am cu voi,chiar daca sunt doar cateva.

July

Mergi la inceput