carti pt copii anii 70-80 -de unde?

carti pt copii anii 70-80 -de unde? | Autor: RUXMAX

Link direct la acest mesaj

Vreau sa cumpar carti pt copii-cele pe care le-am citit si eu -aparute in anii 70 -80. Vinde cineva? Nu vreau hartanituri, dar pot fi mai uzate insa.La anticariate nu prea am gasit.
Stiti vreo sursa?
Multe nu s-au reditat dupa 90( de ex "Lecturi pt clasele I-IV- o carte groscioara cu vreo 30 de "piese"...

Oricum eu prefer editiile initiale, deh... nostalgii!!!
merci.

Ruxmax

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu mai mereu i-mi cumpar carti de la anticariatele din pasaj de la universitatii. Daca ai noroc poti gasi acolo carti foarte bune.

Mie nu-mi plac cartile tiparite acum. Povestile sunt usor deformate, nu mai sunt ca atunci cand eram copil si le citeam pe nerasuflate. (apropo de asta, o sa fac o vizita la mama sa vad ce mai gasesc prin biblioteca ei )

Sa ne dai si noua de stire daca ai gasit ceva interesant

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Sau poti incerca pe net, tot anticariat, la preturi f bune:
www.editurasigma.ro, www.anticariat.ro, www.dananticariat.ro .

Eu cumpar frecvent de pe aceste site-uri si usor-usor sper sa reconstitui biblioteca pe care a trebuit s-o impart cu fratele meu :(

pisici si floricele
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ForemanElf spune:

Anticariatul din pasajul Universitatii are un frate mai mare, pe Doamnei. O sa-l recunosti usor de la distanta, o pravalie vopsita albastru-infinit. Cel putin asa era acum doi ani, inainte sa vin eu in Canada. Mi-am cumparat de acolo o gramada de carti si reviste -inclusiv Pif-uri vechi. Ce e important, zic eu, cartile pe care le vind sint in stare buna sau aproape buna.
uite, ca l-am gasit si pe Net:

Adresa: Str. Doamnei nr. 23
Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 021 312.49.60
E-mail: antic_exlibris@yahoo.com
Web site: www.anticariat.com.ro

bafta!
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Multam!
Dar persoane particulare stiti?

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

Intrebare?
Stie cineva de PRINTUL PALTIN? am gasit cartea in podul bunicilor in primi ani de scoala , lipseau primele pagini si ultimele , dar era o poveste minunata, cred ca am apucat vro 70-80 pagini, nu am reusit sa o gasesc pe nici unde!
Nu stiu cine e autorul , dar pe scurt printul asta are tot felul de peripetii , descrieri minunate ...si ce mi-a placut mult si nu pot sa uit: salba unei domnite care este facuta din licurici !
Multumesc,
Mada

Mergi la inceput