Mamici de martie - aprilie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna seara

Nu dati cu rosii in mine dar am avut foarte multa treaba la serviciu pentru ca nu ma mai duc de saptamana viitoare si pana acum cei de la firma nu au angajat pe nimeni in locul meu (desii stiau de doua luni ca de la jumatate alui ianuarie nu mai vin) s-au gasit acum can am de inchis luna decembrie si mai trebuie sa si invat pe altcineva si se mai gasesc sa*mi mai dea si nu stiu cate alte situatii.

Sunt foarte foarte suparata, sau mai bine zis indignata dar fericita bpentru ca maine ma duc pentru ultima data acolo, trebuia sa ma mai duc si luni si marti dar le-am zis ca-mi bag medical ca nu mai rezist

Asta a fost motivul pentru care nu v-am scris. V-am citit in fiecare seara si am vazut ca sunteti foarte vrenicute. Acum o sa raspund la ce-mi mai aduc aminte pentru ca au fost prea multe pagini ca sa retin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

In primul rand bine ati venit pentru noile burtici, sa aveti o sarcina usoara si bebei frumosi si sanatosi

Elianne bafta la zugravit stai linistita ca termina baietii pana va intoarceti voi de la spital . Sunt convinsa ca totul o sa fie bine.

Bianca-m felicitari esti o adevarata experta, paturica este super cand intru in concediu o sa incerc sa fac si eu

Amma incearca sa te detasezi de cei si multam pentru informatiile furnizate.

Aliona iti tinem pumnii si nu te speria ai mare incredere ca totul va fi bine.

Hai ca mai vorbim ca acum sunt foarte obosita

Diana si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna seara revin cvu vesti , de fapt fara vesti, ca nu stiu daca tuta de mine sau tuta de asistenta a gresit data programarii, cert e ca am ajuns si pana acolo degeaba, ca doctora e maine nu azi
asa ca vesti de la dr maine

Alexa30+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

salut fetelor,
stie cineva unde as putea gasi care trebuie sa fie dimensiunile fatului la 25 de saptamani?
eu am rh negativ si am citit pe internet ca daca e ceva rau cu bb unul din semne e marirea in volum a burticii lui bb. Am fost ieri la ecograf pentru ca aveam asa un sentiment ciudat, nesigur si mi-a spus doctorita ca e cam mare bb pt 25 saptamani, are deja 1 kg. As fi vrut sa verific care trebuie sa fie diamentrul capului si al abdomenului la varsta asta?
Titrul de anticorpi a iesit negativ dar cata incredere pot sa am in analizele astea de la stat?
Are vreuna din voi eco la 25 s sa putem compara?
Sau stiti vreun site?
BB a mea are BPD 6,1 cm si circumf abd 20 cm.
diana 25 +

cde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am complectat si eu datele

Alexa30+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor! Si la mine au aparut ceva norisori. Am avut o zi ffff grea la serviciu. Copiii au fost groaznici. Am zis la la sf lunii cand intru in prenatal intr-adevar ma voi gandi la ziua de azi ca sa nu-mi para rau ca renunt la serviciu. Au fost galagiosi, nu m-au ascultat deloc, a trebuit sa tip la ei, un baietel a fugit pe scari siera sa cada in fata mea asa ca am fugit si eu dupa el sa-l potolesc sa nu se duca mai departe alergand ca nebunul..... Am ajuns la ora 17 acasa (plecata de la 7.45) franta. Noroc de sot care azi a fost liber si ma astepta cu mancare. M-am intins putin dar acum sunt cam ametita s mi-e cam greata. Nu mi-a mai fost asa de prin luna a 2-a. Sper sa-mi treaca. Maine sunt libera ca pleca aia mici in excursie asa ca-mi va prinde bine.
Am vazut ca si la voi lucrurile nu sunt numai roz. Sper sa ne descurcam pana la sfarsit mai ales ca nu mai e asa mult. Pe mine m-a mai apucat si o frica nebuna de nastere. Cred ca maine imi fac bagajul de spital. Mi-am luat si sutien de alaptat, si tampoane pt sani,papuci mai seriosi(ai mei cei de casa sunt cu soricei)....
Am vazut ca va tot masurati burtile. asta e un lucru f bun ca le mai compar cu a mea ca tot ma innebunesc toti ca am o burta imensa si ca sigur tb sa nasc mai repede si nu stiu eu. De parca stiu ei mai bine cand m-am culcat cu sotul si ce au tot masurat astia la ecograf. Si apropo de masuratori am 93.5 in talie, bustul de 88 si la sold 92. Sotul rade de mine ca voi avea 90 la bust numai ca nu sunt 90,60,90 ci 90,90,90. Oricum de sani sunt incantata. Acum pot merge si eu linistita sa-mi iau sutiene (mi-am cumparat deja vreo 5 bucati). Pana acum aveam sanii asa de mici ca in afara de alea cu buretei nici nu puteam visa la alt model. Acum imi iau de astea normale si nu marimile cele mai mici. Nici nu prea stiu cat port asa ca probez cate 3 pana sa cumpar.
Gata fug in pat sa ma intind putin ca vad ca nu-mi trece starea asta. O fi tot de la lipsa de fier, desi iau in fiecare zi.
Aveti grija de voi si de burtici.
Pe curand. Sa inteleg ca sigur nu organizam nimic pt sambata,nu?

31s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Amma23 si eu sunt cam obsedata de greutate. Tocmai d-aia azi am cautat pe net mai multe despre alimentatie si greutatea in sarcina. Si eu as fi vrut sa gasesc un programel care sa-mi arate distribuirea greutatii in timpul sarcinii, dar inca n-am gasit. O sa mai caut, poate gasesc...Ce am pus acolo erau fragmente dintr-un articol. Uite aici www.e-sana.ro/index.php?a=104&p=3" target="_blank">articolul tot

Lia 28+ Cand vine Iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Gabdyd mi-am consultat jurnalul: ai mei la 25 sapt. aveau 800-900g. Nu cred ca 1 kg e ceva iesit in comun.

Monica x2 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Monica mersi, nici mie nu mi se pare greutatea mare dar daca asa a zis dr ...
dar la tine e super , la gemeni! bravo!
mai ai cumva si dimensiunile burticilor si ale capsoarelor?
diana

cde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Gabdyd,uite aici ceva...sper sa te ajute:
http://babymed.com/tools/pregnancy/calendar/calendar.asp

EDIT:hai ca am mai gasit ceva....cand am fost la ultimul eco aveam 25 saptamani,si daca te uiti in album am si o poza cu bebelul...in stanga jos scrie asa ceva:
BPD: 63mm
APTD: 60mm
FL: 43mm
Astea cred ca-ti trebuie,nu?Numai ca habar n-am daca masuraturile astea sunt bune ori ba! Si din pacate mie dr nu-mi zice nimic de greutatea bebelului.....

Mihaela28+

Poze-Concediu cu burtika

Mergi la inceput