Mamici de martie - aprilie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 29
karra80 spune:

FELICITARI MIHAELAA........bravo pt carnet...si apropo chiar se vede fatzuca lui bebe la eco...e un duclic ce nasuc mic areeeee si eu abia astept maine sa o vad pe a mea....
Monica ce burtika mare si frumoasa ai...ptui pe ea sa nu se deoache....si sa ai grija de pinguini....
Va pup ca mergem la somnic ca nu ma mai lasa bebelusca sa stau ghemuita la calculator ca vad ca isi tot face loc....
Karra
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
Lili_g spune:
Acum vin de la doctor. Slava Domnului toate sunt bine, bebele creste asa cum trebuie, este cu capul in jos, picorusele sunt spre stanga, bine ca nu loveste pe ficat.
Pe mine ma dor oasele bazinului foarte tare si doctorita spune ca n-avem ce face, o sa treaca dupa ce vine bebele.
Mai e putin... azi se incheie la noi saptamana 31, am inceput sa numar zilele, sa grupez saptamanile...![]()
Va doresc tuturor o zi buna si usoara.
Lili
Lili_g spune:
Magdutah, ceaiul de frunze de mure se gaseste la voi la farmacie? din ce saptamana a zis sa incepi sa bei? Eu citisem despre ceaiul de frunze de zmeur ca ajuta la dilatare.
gore78 spune:
Buna seara la gravidute
In primul rand vreau sa va spun ca, pe cumnata mea Raldi a internat`o dr. azi pt. cerclaj, are colul de un cm, dar inchis, insa pt. mai multa sigranta csd ca e mai bine asa, cu toate ca a ajuns la 32 de sapt. ...
Mihaela felicitari pt. carnet
stii cum e vb aia "dupa ploaie vine soare"
Monica te tii superbine.Ai toata admiratia mea.
Ralu22 si Tzuna si eu am probl cu hemoroizii, ne`am proicopsit ce mai...
Mai fetelor vroiam sa va intreb, are ceva dak burta e mai mereu tare, dar nu sunt contractii, stiu sa le deosebesc...ma tot gandesc la asta.
Azi mi`a dat cineva un pont;cica palma iti arata cat te dilati. A mai auzit cineva asta?
Ce sa va mai spun, azi am umblat toata ziua si maine mai am de rez. cate ceva; am vazut si hainutele de bb pe care le`am primit, deocamdata le tin la mama mea sunt suuper dragutzele si muulte si cam toate din Germania.Are pana si boxeri baiatul meu ![]()
Azi am fost la Elias si am vazut cum se kinuia o mamica de ian.-febr. dadea ture de coridoare... poate-poate, bb nu vroia nici cum sa se nasca natural, asa ca pana la urma am inteles ca i`a facut cezariana Tutu. Apropo cine mai naste la Elias? Eu sunt la dr. Filipescu.
Va pupic, revin dak imi amintesc ceva
cris 27+
Andrei-Sabin
clara
Sori1980 spune:
Salut fetele,
Mersi pt. sfaturile voastre sa fug la doctor, asta am si facut, mai ales ca azi dupa amiaza am facut si putina febra si ma intepa serios in sanul respectiv. Bineinteles ca mi-a confirmat diagnosticul de mastita asa cum credeam eu, si m-a pus pe antibiotice. Partea buna e ca cica o sa am lapte sa dau si la vecini, de aia ma chinui acum, asa mi s-a spus... sa dea D-zeu sa fie asa cand e vremea de alaptat bebe.
Am mai pus si eu o poza cu burta mea de 26 de saptamani, de la o petrecere unde am fost in weekend.
Monica, intr-adevar asa o burta sa te tot mandresti cu ea
, tine-o tot asa, sa iasa pinguinii cat mai maricei! Eliana, tu cand ne mai arati burtica ta?
Mihaela, felicitari pt carnet, tre sa dai de baut!!! ![]()
Magdutah, eu nu prea pricep cum vrei tu sa fii singurica la nastere? De ce? Nu tie frica? Si nici sotul tau nu vrea sa auda primul scancet al bebelui vostru, sa taie cordonul? Nu te supara ca te intreb, eram doar curioasa ce va motiveaza sa vreti sa fie asa nasterea.
Mamici de Canada si USA in special, uitati un site care l-am gasit unde puteti cauta un medicament sa vedeti daca e permis in timpul sarcinii sau alaptarii: http://www.safefetus.com/Search.asp
Pupici,
Sori
26+ cu 
cria_bv spune:
Neata fetelor,
Acasa nu imi merge netul asa ca nu am putut sa intru sa va citesc ieri si vad ca a-ti fost harnicute.
Mihaelaaa
ma bucur tare ca ai reusit sa iei carnetul, multe felicitari si sa-l stapanesti sanatoasa fara evenimente.
Pe noi la inceput ne va ajuta mama ca pana la iarna stam cu parintii, dupa aceea sper sa invat sa ma descurc si singura.
La mine bebe nu prea a miscat ieri nu stiu ce a avut si m-a durut toata ziua capul.
Nu mai stiu ce am vrut sa scriu, revin mai tarziu.
Cria
cu 
25+
ralualexandrei spune:
Buna dimineatza burticutze!
Bravooo Mihaelaaa!
Iei n-am apucat deloc sa va citesc ca dehhh am fost
,fiindca ni se stricase masina si sotul imprumutase masina socrului asa ca ieri cand a fost gata si a noastra m-a luat pe mine sa o conduc si sa-mi exersez talentele ca el era cu a lui socra-miu si uite asa am trecut botezul focului,a fost prima data cand eram la volan singura in masina,fara ajutor sau sfatuitor,mi-a fost putin frica dar mi-a trecut.Am strabatut orasul dintr-o parte in alta si totul a fost bine,apoi am avut de rezolvat ceva probleme ptr magazin si uite asa a trecut ziua,dupa-amiaza cand am ajuns acasa totul era dezastru asa ca nu stiam pe ce sa pun mana mai intai si aseara am cazut franta dar pas de dormit daca poti ca bb avea chef de joaca si mie imi crapau ochii de somn.
Astazi seara mergem la control si o sa-l vad pe bb la ecograf,chiar sunt curioasa daca s-a intors ca eu asa il simt.
Acum sa trecem la subiectele zilei:
Vaccinul antetetanos nu am facut in celelalte 2 sarcini asa ca nu vad de ce as face acum,oricum pe D.C. a fost prima data cand am auzit ca se face la gravide,pana acum nimeni nu mi-a pomenit de el.
Cine ma ajuta?in cel priveste pe bb nimeni in afara de sot ,dar mama mi-e de un real ajutor ptr ca o sa-i supravegheze pe ceilalti 2.
Nasterea.Tati vrea sa asiste la nastere si eu am de gand sa-l las ptr ca m-am saturat sa ma chinui singura in sala de travaliu,asa ca de data aceasta ma va insoti.
Sutien ptr alaptat datile trecute nu mi-am luat insa acum am gasit in Dragonul Rosu,la doar 9ron asa ca mi-am luat 3 bucati,sunt din bumbac si foarte comode.
Ieri i-am luat si lui bb pampers Newborn, sa fie acolo in bagaj.
Nu stiu daca v-am spus dar in albumul 3 de la semnatura mea ,puteti vedea filmuletzul 3d pe care i l-am facut lui bb in saptamana 24.
la burtici si daca am uitat ceva ,ca dehh ma lasa memoria,revin.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
30+
album no1 album no2 albumul no3
elyanne spune:
Sori bine ca ai ajuns la dr. O sa treaca cu antibiotic.
O sa va mai arat si eu burtica... nu stiu cand o sa reusesc... lenea mare... Va anunt cand pun poze noi.
Tzuna imi pare rau ca are probleme piticul... Eu nu cunosc nici un dr. oftalmolog.
Asistat la nastere... nici eu nu vrea, asa ca Magdutah nu esti singura... La prima nastere l-am inebunit pe dr. ca vreau sa asiste si sotul la nastere... iar al meu sot n-avea nimic impotriva... Insa dr. m-a convins ca nu e o priveliste prea placuta, chiar daca va sta numai la capul meu... Si pentru ca am nascut f. repede, n-am mai vrut sa-l mai chem sus, in sala de travaliu si de nasteri... L-am sunat imediat dupa ce am nascut si am auzit primul urlet... Nu-i venea sa creada ca am nascut deja... Apoi, dupa ce am ajuns in pat, la loc, in sala de travaliu, a venit sus sa ma vada si s-a dus si sa vada si pitica.
Eu am preferat sa nu ma vada atunci cand nasc... cu toate ca n-am facut urat ![]()
Si ca sa stea cu mine in sala de travaliu... pana nasc... mai vin doctorii sa le consulte pe cele care urmeaza sa nasca, in pat, ca sa nu le plimbe mereu pana la masa de consultatie... Si ar trebui de fiecare data sa iasa afara din camera. Complicat...
Eliana
&
(30 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
suzy78 spune:
Buna dimineata gravidutelor,
Sa incep cu inceputul:
1.
FELICITARI Mihaelaaa!sa te bucuri de carnet fara inceidente
2. Vaccinul antetetanos[red] - asta cred ca e optiunea fiecaruia......eu l-am facut in saptamana 30......la noi in Baia Mare se face;
3.[red]Despre asistatul la nastere - ce pot sa va spun ...eu una nu mi-as dori sa ma vada sotul assa ....si nici el nu cred ca ar mai vrea dupa bb;
[red]Sutien ptr alaptat[red] - eu mi-am luat 2 buc si arata bine la 10 ron
Mai vb ca am trebulici la job
Suzy
34+
Mihai Nicolas