Mamici de martie - aprilie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 28
elyanne spune:
quote:Pt. mine a fost bun... Nu puteam sa stau fara... pt. ca sanii erau f. grei si f. sensibili. Iar cu un sutient obisnuit nu merge, ca ar trebui sa te dezbraci de tot ca sa ajungi la san. Asa, daca ai o bluza sau o camasa de noapte cu nasturi, o deschei si pe urma desfaci cupa la sutien, la sanul la care vrei sa pui bb-le... fara sa dai sutienul jos....
Originally posted by RaisaFudulu
Multumesc Elyanne pentru informatii.....acum dupa vorba aia " eu iti dau un deget tu iei mana toata" - este neaparat necesar achizitionarea unui astfel de sutien?, ajuta cu ceva?
Uite cum se desface: http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1698
Eliana
&
(30 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Mihaelaaa spune:
Buna seara la burtici....
asa cum am promis,vin cu vesti,ca tocmai am venit de la nea doctor
:
Deci...bebele e bine,masoara numai bine pt cate saptamani are.Se pare ca a trecut cu bine prin stresul mamei....

Astazi am auzit si eu pt prima data inimiora lui bebe
....mi-au pus niste aparate pe burta si 20 de minute am stat si am ascultat...Dar m-am speriat putin,ca 3-4 min cauta cu aparatul ala si nu se auzea nimic...intr-un final a inceput sa se auda si m-am linistit.Aparatul ala arata intre 130-150...ce-o mai fi si aia?
La eco i-am vazut fetisoara,prima data am crezut ca doarme,dar dr mi-a aratat ca deschidea si inchidea gurita...deci,nu dormea!
A dat si mai de-aproape...si va spun ca in momentul ala m-am inmuiat toata
...Am vazut cum clipea bebele din ochisori,si ii asa frumos....nu-mi vine sa cred!Eu m-am indragostit!Pe drum spre casa nu-mi puteam sterge zambetul de pe fata....care m-o fi vazut,o fi zis ca nu am toate tiglele pe casa,dar...ce-mi pasa?Eu l-am vazut pe bebe!
Am primit si 2 poze azi,pe care le-am si pus in album!
Sa-mi spuneti si voi daca vedeti fata clar...sau...oi fi eu nebuna![]()
![]()
??????
Am intrebat daca-mi poate spune cat cantareste,dar mi-a zis ca nu e asa important la 29 sapt (cam 1000g) ,ca e greu de stiut asta sau asa ceva!
Acum vreau sa va multumesc fetelor pt felicitari.Va 
Monica,am vazut si burtica ta......moaaaaama da ce-ai mancat de te-ai balonat asa
????? Si acum serios vorbind ai o burtica a-ntaia!!!A mea e nimic pe langa a ta,dar ce-i drept,tu ai 2!!!
Sa dea d-zeu sa o mai ti ceva timp,si sa faci 2 pinguini dolofani
!
Mihaela
29+
Poze-Concediu cu burtika
madmat spune:
buna
.[
MIHAELA FELICITAR PTR CARNET

Noi suntem bine astaz m-am plimbat cu masina ca numai ptr ca maine o dau spre vanzare si sunt un pic suparata ptr treaba asta dar o sa trecem si peste ptr ca avem masina lui tati pana ce se rezolva si pana de bani pe care am ramas si sa dea D_zeu sa se rezolva cat mai repede.KATINK eu cred ca am inteles ce sunt aia scutece de finet dar poti sa ma spui aproximativ cam cate bucatiai facut?
va pup si revin mai tarziu ptr ca acuma vreau sa mananc un pic
matilda
29+
magdutah spune:
seara buna,
am ajuns si eu acasa. Astazi dupa cum spuneam am fost la spital sa fac fisa de internare. A durat putin, mai mult am stat cu moasa la discutii dupa asta.
M-a pus sa semnez ca in caz de nevoie sunt de acord sa fac cezariana si nu mai stiu ce alta minune cu taiat stomacul ca sa il scoata pe BB mai repede ...
Apoi: mai intai s-a minunat ca al meu sot nu vrea sa fie langa mine cand nasc
La voi cum este ? Sunt dornici sotiorii sa fie langa voi? Apoi s-a minunat ca nici macar nu vreau sa vin cu o prietena la nastere ! E chiar asa curios si de neinteles ? Eu una nu as vrea pe nimeni, as vrea doar doctorul meu ... dar din cate vad eu nici el nu o sa vina 
.
In schimb mi-a spus ca pot plati o moasa care sa aiba grija de mine inainte si dupa nastere (150 euro) ... as putea sa o sun la orice ora din zi si din noapte si ea o sa fie si langa mine la nastere. In caz contrar ramane sa nasc cu moasa care este de serviciu in spital, daca o sa se schimbe tura ... atunci o sa vina alta etc.
Ce sa mai spun ... m-a intrebat daca beau ceai de gravide ! Am facut o fata lunga la ea ca nu stiu ce e ala ... si mi-a spus ca ar fi bine de 3 ori pe zi sa beau ca ar ajuta chipurile la nastere, iar in ultimele saptamani sa beau ceai de frunze de mure (sper ca am inteles eu bine) ...
Cam atat imi amintesc ... saptamana viitoare ma duc si la medicul meu si de data asta sper sa intalnesc si alta moasa ... sper sa am mai multa simpatie pentru ea ... caci cea de azi parca mai mult m-a speriat cu "mirarile" ei ca inca nu am facut cursul de pregatire, ca sotul nu vrea sa vina, ca ceai nu beau... si cate alte maruntisuri (spun eu )
Pupici ... si mai revin
Magda
29
http://mfoca.myphotoalbum.com/
tzuna spune:
Mai fetelor aveti iar un spor la scris.... Abia reusesc sa citesc. Noroc de sot care m-a lasat in fata calculatorului si a facut mancare in seara asta.
Eu sunt f bine. Aseara am fost la medic. Mi-a zis ca totul e ok, colul e inchis, bebe e cu capul in jos si am aflat cu ce loveste sub coaste: cu picioarele bineinteles. Analizele la secretie sunt f bune. Nu va tb sa le mai repet. Mi-a spus ca mai am voie sa ma ingras 2 kg adica sa ajung la 14 si atat ca la inaltimea mea de 1.55.... Joi dimineata ma duc la ecografia de 32 saptamani la Filantropia. Sper sa aflu cat mai multe lucruri si sa fie bune bineinteles.
GABDYD- ce aventuri ai avut si tu cu zugravitul la prima nastere....si sotul in armata.. cred ca ti-a fost greu dar ai fost puternica si ai trecut peste toate. Si eu am varuit pe la 26 sapt in baie si bucatarie dar cu grija si fara sa ma aplec sau sa ma ridic pe ceva.
ROXANICI- nu stiu daca iti poti da seama cum sta bebe dupa lovituri. Eu pana aseara eram convinsa ca bebe sta transversal la cum lovea peste tot si dr mi-a zis ca e numai bine cu capul in jos. Nu stiu cand s-a intors.
LAURA_OANA- si bebe al meu misca tot timpul. Nu are deloc stare. Cel mai linistit a fost intre Craciun si Revelion cand am fost la Durau si m-am odihnit f mult. Acum ca suntem iar in Bucuresti, seara ajung obosita de la lucru iar misca tot timpul. Si noaptea nu mai zic....
OANA2007- si eu l-am disperat pe sot cu caldurile mele. Opresc caloriferele, stau numai in tricou, noaptea ma urc peste plapuma... si el e si mai friguros din fire.
REBIANA27- nici pe noi nu are cine ne ajuta cu bebe. Noi suntem singuri in Bucuresti. Parintii sunt din Piatra-Neamt. Soacra mea si-a facut programare sa-si ia concediu de pe 5 martie. Eu am DPN pe 14 dar cred ca voi naste mai repede. Asa ca ea are 2 sapt de concediu. Sper sa ne incadram in asta. Apoi mai are sotul alea 5 zile si atat. Dar sa fie bebelina sanatoasa, eu la fel si ne vom descurca cumva. S-au descurcat altele care nici nu si-au dorit copiii dar noi ca vom face totul cu grija si cu dragoste....
RALUCA22- si eu am hemoroizi. Mi-a zis sa-mi pun supozitoare cu glicerina pt a combate constipatia si cam atat.
ROXANICI- mie cred ca-mi va fi dor de burtica. Imi place asa mult cum misca bebe, cum il simt crescand acolo de la o saptamana la alta.... Plus ca mi-e o frica de nastere.....
SELENE - eu nu voi face vaccinul antitetanos ca dr ginecolog si cel de familie sunt de aceeasi parere ca nu tb.
Mie de ieri mi-a dat sa iau si Ca cu D3 si vit C (pt oasele lui bebe a zis dr). Eu nu luam pana acum decat Fe cu acid folic.
CARLA_LIa si eu primesc tot 85% din salariul minim asa ca te inteleg. De aceea incerc sa ma duc mai mult la serviciu. Oricum ieri mi-a zis medicul ca daca totul e ok ca acum ma pot duce pana la 37 de sapt.
MIHAELAAA- felicitari pentru examen. Ti-a purtat noroc bebe pana la urma.
KATINK- scutecele de finet chiar sunt o idee buna. Si eu vreau sa iau dar nu am vazut pe nicaieri. Sigur sunt dar eu eram atrasa numai de rochite pana acum.
Cam asta ar fi tot. A, azi dupa serviciu am trecut si pe la faculatate si m-am inscris pentru a-mi pregati lucrarea de dizertatie. Nu stiu daca voi avea timp sa o termin (tb predata pe 9 februarie) si daca voi reusi sa o sustin pe 24 februarie. Vom vedea. Pana una alta iar sunt super ocupata.
Aveti grija de voi si de burtici.
32s
tzuna spune:
Am uitat sa va intreb pe cele din Bucuresti: stiti cumva un medic oftalmolog bun pentru copii? Avem niste prieteni cu un baietel de 2 ani cu strabism si nu sunt multumiti de medicul la care au mers.
A, si tot pt baietelul asta: are probleme mari cu digestia. Este ffff constipat. Abia a fost internat, i-au facut f multe analize care i-au iesit f bine, i-au dat sa ia Lactuloza si nici un rezultat. Sunt destul de stresati din cauza asta. Mamicile care mai au un copilas s-ua cinfruntat cu asa ceva? Ca la el e deja ceva cronic de vreo 3 luni.
Gata, va pup.
magdutah spune:
din nou,
tocmai am mancat un picut (niste cartofi fierti cu iaurt degresat) si paine cu unt (asta daca tot era iaurtul asa de fara grasimi
)
Laina: eu mi-am luat fisa de vaccinari de la liceu in primavara trecuta. Initial cea de la liceau a marait si stranbat din nas ...ca trebuie sa o am acasa sau sa fie la facultate. Eu i-am spus ca o cred, insa acasa nu o am iar cand mi.au dat diploma de la facultate nu mi.au dat si fisa... Asa ca s.a indurat de mine si a cautat dosarul de cand am terminat eu liceul (asta era prin 1992 tot in Galati) si mi-a facut o fisa noua... caci si asa din liceu eu alt vaccin nu am mai facut! Acasa nu stiu daca trebuie fisa, insa aici mi-a tot cerut-o medicul ginecolog inainte de a ramane insarcinata sa vada daca sunt la zi cu vaccinurile!
Diana: si eu am luat un sutien tot de la Jolidon, asta tot in octombrie. Nici nu stiam ca e de alaptat.. eu ii cerusem doar un sutine mai mare ca pe vremea aia deja nu imi mai venea nimic din ce imi venea. Abia acum de cateva luni am observat ca se desface cupa separat ... si pot alapta pe BB fara sa desfac tot sutienul. Insa cat am dat pe el ... acum e cam greu de spus, parca 120.000 vechi
Pupici, Magda
29
http://mfoca.myphotoalbum.com/
Rebiana27 spune:
Fetelor observ ca suntem multe care ne confruntam cu faptul ca nu prea avem ajutor! Sau mai bine zis nu vom avea! Eu vreau sa ma intorc in toamna la scoala si bebele va avea cam 5-6 luni pana atunci. Credeti ca voi reusi? Eram optimista in aceasta privinta insa ma tem ca nu-l voi lasa pe bebel nici chiar 4-5 ore cu tata. Poate doar daca va fi cumintel dar, cine stie...
Tzuna si mie mi-e frica de nastere, poate chiar mai mult decat vreau sa recunosc! Poate povestile voastre, ale fetelor care nasteti inaintea mea, sa-mi mai ridice moralul! Azi am vazut doua foste gravidutze care isi plimbau bebeii si m-a apucat o stare de "vreau si eu"!
Monica burtica ta este frumoasa foc, asa ca micutii stau cat mai bine, nu? Sper ca tu si Eliana sa duceti sarcinile pana aproape de termen!
Mi-a placut mobila Andreea! Bebitza se va simti rasfatata!
Rebiana
28+ 
BiancaM spune:
Buna mamici si viitoare mamici!
Pe la noi nu sunt noutati, bebe misca, mami e bine, fara dureri de nimic sau arsuri. Tati pupa burtica de cate ori are ocazia, asa ca suntem cum mai bine
.
Vad ca a revenit subiectul ajutorului. Noi nu o sa avem pe nimeni sa ne ajute, asa ca o sa trebuiasca sa ne descurcam singuri. Sotul o sa fie acasa, dar o sa fie ocupat pana peste cap cu invatatul si cercetarea. Sa speram ca pana vine bebe o sa-i mearga lucrurile bine si o sa poata face atnci o pauza mai mare. Cum eu stau acasa lipseste stresul cu intorsul la servici cat timp e bebe mic.
Astazi am implinit si noi 29 de saptamani. Ce trece timpul, parca ieri eram stresata de durerile de uter pe care le aveam in primele saptamani, si acum stau bine merci si-l simt pe bebe cum se joaca la mine in burtica
.
Andreea, frumoasa mobila pentru camera lui bebe!
Mihaelaa, felicitari pentru carnet! Mie imi e asa o frica sa ma urc acum la volan ca sa dau de carnet.... Si cred ca si tati e cam rezervat. Am zis ca dupa ce o sa vina bebe o sa iesim toti 3 la plimbare cu masina si o sa invat si eu sa conduc. Aici nu e asa greu de luat carnetul. Dai un test scris si daca treci, ai dreptul 6 luni sa conduci cu cineva in dreapta ta(el/ea trebuie sa aiba carnet). Si dupa ce inveti sa conduci, dai si testul practic, care dureaza vreo 20 de min. E mai greu sa te obisnuiesti de la inceput cu viteza, ca ei in oras circula cu 65-70km la ora si daca mergi prea incet primesti amenda ca incurci traficul. Nu mai zic de autostrada ca acolo mi se pare ca zboara toate pe langa mine
.
Cam atat de la noi. Sa aveti grija de burtici si de voi!
29
Bebica al nostru e 
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/