Mamici de martie - aprilie 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 24
Sori1980 spune:
Am o intrebare, se poate face mastita inainte de nastere? Mie de vreo luna imi curge colostru, dintr-un san mult si din celalat un pic. De aseara mi s-a intarit partea de jos a sanului din care curge mult si acum e rosu si doare la palpat. Ce sa fac? Poate
care sunt la al doilea bebe au vreun sfat. Maica-mea zicea sa imi iau pompa de muls si sa pompez; eu credeam ca asta se face dupa nastere, nu stiu daca e bine sa stimulez eu si mai mult acum. Mi-e frica sa nu se formeze o infectie, pt ca asa pare.
Sori
26+ cu 
carmen94 spune:
am gasit si eu ceva informatii despre www.pentrufemei.ro/articole/sarcina_si_parintii/sarcina/travaliul_si_nasterea/anestezia_epidurala-2187.htm" target="_blank">epidurala
sper ca informatiile sa fie de folos.
acum fug la somnic ca e 12 noaptea pe aici!
Carmen 
cria_bv spune:
Neata fetelor,
La mine de cateva zile curge un lichid transparent, galbui din sani, sa fie colostrul. Ieri chiar mi-am patat bluzita.
Azi noapte am dormit foarte greu, m-am foit in toate partile si nu imi mai gasesc pozitia de somn. Cred ca ajung si eu ca tine Roxi cand o sa zic ca m-am saturat. Imi mai ziceau si alte mamici ca spre sfarsitul sarcinii ajungi sa te rogi sa vina momentul nasterii.
Sori parerea mea e sa te duci repede la dr. ca cu sanii nu e de glumit.
La gimnastica chiar nu facem exercitii ceva speciale, mai mult rotiri de brate si picioare.
Vad ca va apucati serios de facut bagajele, mi-am propus sambata asta sa merg si eu sa mai colind magazinele ca nu mi-am cumparat pana acum decat un costumas si o sticluta pt bebe, deci mai nimic.
Faina mobila Andreea, s-o folositi sanatosi.
Gata la treaba acum, va doresc o zi buna.
Cria
cu 
25+
elyanne spune:
Am schimbat si eu prefixul
. A mai trecut o saptamana... au mai ramas 6 sapt. pana la 36. Dar mi s-a pus pata intr-o seara cand n-aveam somn, ca o sa nasc pe 3 martie... nici n-am pretentii
Sa vedem ce parere au si bb-ii despre asta.
lauramar sunt bine si eu si bb-ii. O sa aflu mai multe cand merg la dr., la eco.
Dspre intrebarea ta cu epidurala... cred ca dr. o sa te lamureasca... Eu nu stiu nimic despre asta.
Despre spalat hainele noi... eu le spal. Cum zicea si Roxanici, trec prin o mie de maini pana le cumparam noi.
Sori vezi ce-ti zice dr. Poate reusesti sa ajungi mai repede, daca te doare incontinuare... Nu stiu daca e ok sau nu sa te mulgi de acum.
Andreea f. frumoasa mobila pt. bb.
gore78 o sa iti spun la final cum a fost sa las casa pe mana sotului... Aproape... ca eu am ales culorile la lavabila, la mobila... O sa merg sa aleg si gresia, faianta, parchet
Nu e chiar de capul lui.
suzy78 bine ai revenit! Te asteptam mai des pe aici de cand o sa poti.
Daca avem ajutor cu bb... Noi stam cu soacra... dar si ea lipseste jumatate din zi... e la serviciu. Asa ca trebuie sa ma descurc singura pana apre ea acasa sau al meu sot. O sa fie mai complicat la mine cu 2 bb-ei mici plus mandra, dar trebuie sa ma descurc. Din toamna mandra merge la gradi... Deci trebuie sa rezist jumatate de an. ![]()
Eliana
&
(30 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
loina_ln spune:
buna dimineata la burtici, haideti la o
virtuala..
rebiana despre ajutor si eu sunt cam... suparata ca nu o sa avem pe nimeni care sa ne ajute. asta este. sotul nu o sa poata sta in concendiu mai mult de o sapt. dupa asta o sa fie ff rau ca el pleaca dimineata pe la 8 si ajunge acasa seara, dupa 18.00. asa fiind lucrurile am hotarat impreuna cu el ca se va ocupa de bucatarie(se pricepe la
). socrela munceste asa ca nu va putea veni veni decat in week-end sa ne ajute putin la bucatarie si la curatenie. mie cel mai frica imi este ca nu are cine sa ne ajute cu baitza lui BB. cred ca o sa ne vina ff greu la inceput. sper sa nu il facem inotator de la inceput 
acum despre mine: nu prea sunt bine, ma chinuie de ieri
. de fapt maseaua de minte este cea cu problema. s-a inflamat gingia din jurul ei si nu prea ma lasa nici sa deschid gura.![]()
voi ce stiti? poate sa imi faca ceva acum la masea? poate sa o scoata? auzisem ceva de anestezia fara adrenalina. s-a mai tratat cineva la stomatolog in luna a 6-?
cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"
laura_oana spune:
buna dimineata burtici![]()
eu desi am dormit bine azi noapte , am o stare de usoara iritare, de nervi, de........nu stiu.
asa ca azi nu cred ca sunt o companie prea placuta.
de ajutat dupa ce se naste bb nu stiu exact ce si cum.mama lucreaza, soacra lucreaza, dar in vizita si sa ma ajute sigur vor veni, sotul lucreaza 24h cu 48h liber.asa ca atunci cand va fi acasa ma va ajuta, ca nu am facut bb-le singura
.tatal meu s-a anuntat deja ca el vrea sa iasa la plimbare cu caruciorul
asa ca voi mai avea timp si eu sa respir.
mama chiar m-a intrebat zilele trecute : "cine o sa ii faca baie la bb?" si i-am zis ca EU ( asa cum a facut ea cu mine si fratele meu)si ea ma va asista
in cazul in care nu ma descurc.eu vreau sa ii fac prima baitza
la bb al meu atunci cand ajungem acasa.
cam atat deocamdata.
sper sa imi treaca starea asta naspa
pana mai tarziu ca de nu , cred ca o pun de o cearta cu primul care imi iese in cale.
pupici
30+
oana2007 spune:
Buna dimineata! Am facut si eu ochi si ma lupt cu serviciul. Noi doua suntem bine, bebelina si eu, am avut onoapte linistita , fara arsuri si greata .... doar cu caldura stam mai prost. Nu-mi dau seama de ce dar eu mor de cald tot timpul. Voi nu aveti astfel de probleme?
oana 26+
ElenaGiulia spune:
Buna dimineata burtici ,cred ca nici nu va-ti trezit aici la mine e aproape 5 dupamiaza,intram si noi la raport.Santem cat de cat bine eu cu durerile de spate si acum si de burta (bebica bate rau de tot)uneori cred ca nu o sa stea potolit aici la caldurica pana pe 28 martie cand e programat sa se nasca
.Am acum niste momente cand simt burtica foarte moale,voua vi se intampla la fel?
Hainute folosite nu avem de unde primii,dar si daca am avea tati nu ar accepta,cu puiutul lui are dreptul la tot ce se cuvine nou(asa sant barbatii si mai ales ca o sa aiba baietel cu isi doreste el).
Cat despre lucrusoarele noi le spalam mereu,tota lumea pune mana pe ele in magazin deci e mai bine sa fie dezinfectate inainte sa intre in contact cu piele suava a puiului
.
Acum va las ca tipa mandra dupa mine sa-i pun sa manance cu e racita ieri a mancat numai portocale si azi are o foame de lup
,va pupam,aveti grija de voi si de burtici
28+ 2 zile SE APROPIE MOMENTUL MULT ASTEPTAT!!!!
wolf elena
Selene spune:
Buna dimineata!
Ma bucur sa vad ce multa activitate e pe aici seara 
Am fost ieri la dr si am vazut-o pe bebelusa! Se misca de zor, ne facea cu mana! Totul este ok, este in grafic! Si a ramas tot fetita, nu i-a crescut nimic ... ![]()
Ce vreau sa va intreb - voi faceti vaccinul antitetanos? Medicul ginecolog a spus sa vorbesc cu cel de familie, dar ca acuma nu e neaparata nevoie. Din ce am mai citit pe net si pe forum, parerile sunt impartite; eu ma gandesc sa cer sa il fac, ca totusi nu stii cum sunt sterilizate toate cele prin spital. Ma gandeam sa cer si parerea voastra inainte. Exista vreo sansa sa aibe efecte negative asupra copilului?
+ luati cumva calciu in plus? ca tot asa am patit - unul din dr mi-a spus sa iau si celalalt nu mi-a spus nimica.
Multumesc in avans!

AMR pana apare martisorul...
carla_lia spune:
Buna dimineata burtici!
Revin si eu dupa cateva zile, asta pt ca nu am avut o stare ff buna.
Sunt suparata ca mai am 2 saptamani cat mai vin la job si am aflat ca in concediu o sa primesc 85% din sal. de pe cartea de munca, care la mine e sal. minim pe economie. Stiu ca asa e legal, dar ma gandeam ca atata timp cat 3 ani am lucrat in aceasta firma si am avut o intelegere privind banii, exista bun simt si intelegere din partea lor. Sper sa-mi treaca cat mai repede ca-mi vine sa plec
Revin cand o sa am toane mai bune.
Pa!
Lia
29+
Cand vine Iepurasul