Mamici de martie - aprilie 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

revn!
amma, a fost primul curs de gimnastica si m-a luat mai usor moasa. in primul rand m-a invatat ca perineul are trei parti: spre pubis, vagin si anus. m-a pus sa le contract si sa le relaxez pe rand, ceea ce mi s-a parut f greu, ca io mai mult simteam la anus.apoi ceva gimnastica cu picioarele, ceva exercitii pe minge si la sol si cam atat. aaa, am uitat exercitiile de respiratie, cumulate cu cele pt perineu, care mi s-au parut si mai grele; abia ma puteam coordona!
sa va zic si eu ca de prin luna a patra am niste dureri ingrozitoare la oasele bazinului, abia ma intorc noaptea de pe o parte pe alta, noroc ca nu prea ma intorc! ma dor spre interior, ca si cum as fi calarit de la viena la bucuresti fara sa! dar nici nu le mai bag in seama. si cu sexul stam ffff prost. am renuntat aproape de la inceputul sarcinii pt ca am facut o candidoza care ma deranjeaza, desi am facut tratament o data. in rest nu ma deranjeaza deloc, nu am mancarimi sau usturimi. recuperam noi dupa. si sincera sa fiu, nici chef nu am deloc. daca nu-mi mai revine nici dupa nastere ce ma fac??? hahahaha! doamne fereste!
in ultima vreme vad ca tot mai multe dintre voi au laptic. la mine nu vine deloc, desi ma tot masez. cine mai are copilasi imi spune si mie cat de naspa e sa-ti desfunzi canalele? poate bebe singur sa o faca? mie mi-a mai povestit o prietena care a nascut in iulie ca ei i-a tras moasa un pumn in tzitzi de i-au iesit ochii de durere.
si apropo de cosmaruri, chiar azi-noapte am visat ca murise gabi szabo la nastrere ( nu stiu cum de-am ajuns tocmai la ea!!!!) si ma gandeam cu groaza ca dc ei i s-a intamplat asa ceva, ea care are bani si-si poate permite doctori meseriasi, femeile de rand ce-or pati?!
hai ca deja v-am innebunit!
va pupam,

ana si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Atunci voi spala si eu costumasul cel nou al lui bebe. Deocamdata e singurul!
Pupici si noapte buna!

Rebiana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna -dutelor,

In sfarsit am reusit sa intru si eu putin sa raportez......caci in ultimul timp am fost lenesuca.......dar sper sa trec la recuperari din 1 feb cand intru pe prenatal....

Ce sa va spun....ca lucrez ff mult....program intreg ....cateodata chiar prelungit si ma simt ff obosita...

Maine ma programez la eco pt joi....si speram ca cebe sa fie ok...

Nici nu stiu cu ce sa incep...caci vad ca s-au discutat foarte multe de cand nu am mai intrat.....

Eu tocmai mi-am terminat bagajul pentru maternitate......am zis c anu se stie niciodata and vine momentul......desi mai am 6 saptamani.....

Ma bucur ca absoluta ne-a facut observatii.....si se vede efectuul lor.....se scrie mult mai mult....si scriu si fetele care doar citeau.....si eu sunt la prima sarcina si nu prea pot da multe indicatii....in schimb am gasit raspuns la multe din intrebarile mele....

Se vorbea la u moment dat de hainutele primite si usor folosite.....nici eu nu sunt impotriva lor....eu tocmai am primit sabata un geamantan plinsi la 80% nici nu se vede ca au fost folosite.....+ ca multe sunt cu tot cu eticheta caci le primise o verisoara dea sotului cadou si deja erau mici la bebe al ei,......daca era s ale cumpar erau o gramada de bani.....Eu deja am facut aproape toate cumparaturile pt bebe......zilele viitoare o sa pun si niste poze cu patutul, caruciorul, lenjeria de pat....paturici, hainute.....cosmetice....bla bla....acum doar il asteptam sa vina....

Cum stati cu greutatea ....eu am pus 13 kg....pana la 34 saptamani....dar cred ca din cauza arsurilor care nu ma lasa sa mananc,.,.......in rest au inceput si durerile ingrozitoare de spate si usoare contractii......

La noi bebe o sa stea cateva luni cu noi in camera.....ma simt mult mai linistita sa-l stiu in apropiere......

Legat de ajutoare.....eu am si sunt ff buicuroasa....este un nepot ff asteptat ....bunicele ambele sunt pensionare.....su stau la o aruncatura de bat......

ANDREEA 20 - ma bucur ca te simti mult mai bine dupa medicamentele administrate ........si imi place mobilierul din camera bebelinei.....

ELIANA - MONICA B......sunteti ff curajoase si sper sa ii tineti cat mai mult la caldurica pe aia mici......

REBIANA - nu fi stresata ca nu ai ajutor......DD ne iubeste pe toti si gaseste solutie la orice.....

Legat de maternitate eu cred c ao s astau ff putin caci am ajutoare si ma dezavantajeaza banii primiti pe maternitate.....daca si eu si bebe suntem bine dupa 6 luni ma intorc la job....

Acum va las ca m-am lungit.....

Va pup pe toate si sa aveti grija de voi....

SUZY 33+Mihai Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Uite ca sunt si eu prezenta, dar nu prea am noutati...adica suntem binem amandoi, cu neplacerile de rigoare.

Amma, exercitiile pe care le facem noi sunt un fel de apa de ploaie, sunt ceva de genul ex de incalzire de la aerobic. Rotiri de cap, rotiri de brate, apoi ceva miscari de sold(ca si cum ai dansa din buric), apoi ceva flexari de picioare(noi fiind intinse pe saltea), incordarea muschilor fesieri, perineului. In mare cam astea sunt exercitiile fizice, nu e nimic deosebit, e ceva ce se poate face si acasa de oricine.
Apoi mai facem ceva ex de respiratie, de fapt ne exemplifca cum putem respira in diferitele stadii ale travaliului, urmand ca fiecare sa exerseze mai mult acasa.
Daca e cineva interesat de asta pot sa povestesc, ori eu ori Cria ca mergem ambele la acelasi curs.

Eu noutati nu am, dar as vrea sa impartasesc niste ganduri cu voi sa vad daca nu is singura.
Aseara stand eu linistita pe canapea si uitandu-ma la burtica mi-am zis ca eu m-am cam plictisit de stadiul asta. Adica am vazut cum e sa fii insarcinata, cum e sa ai burta mai maricica, cum te dor una alta, dar gata. E timpul sa trecem la alt nivel, nu?!
Stiu ca mai e un pic si de aici incepe partea mai grea...da io m-am cam plictisit.
Mai e cineva ca mine, sau doar io sunt un pic deviata?

Andreea, f dragutza mobila

roxana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Fetelor... hainele noi pe care le cumparam pentru copii trebuie spalate ?!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by absoluta

Fetelor... hainele noi pe care le cumparam pentru copii trebuie spalate ?!

Absoluta, eu ma gandesc ca hainele noi ies dintr-o fabrica, de pe o linie de productie in care pun zeci de muncitori mana pe ele...stii cum sunt liniile de productie:unul croieste, unul face butoniere, unul coase tivul x, unul surfileaza, unul capseaza, unul calca, unul verifica, unu ambaleaza, unul atrunca baxurile in TIR, unul despacheteaza in magazin si multe alte cliente pun mana inante sa cumperi tu costumasul cu pricina.

Ce zici, trebuiesc spalate? poate am exagerat, dar DA, eu le spal si p-alea noi.

roxana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna gravidute nerabdatoare sa fie mamicute,
Uneori si eu abia astept sa-mi tin puiuca in brate, alteori intru in panica si incep sa o rog sa stea acolo pana la capat sa fie pregatita bine inainte de a intra in lumea asta atat de neprietenoasa cateodata.

Ma uit la pozele voastre de pe yahoo si sunt incantata de fiecare dintre ele. La unele ma uit si le compar burticile intre ele si cu a mea. Una mai frumoasa ca alta. Cand ma gandesc ce lucruri hidoase purtau mamele noastre sa le acopere niste burtici asa frumoase...

Despre noi... ce sa spunem. Tocmai cand ma "laudam" cu lenesa noastra, ne-am pus pe treaba si o impungem pe mami in toate partile. Ne contorsionam mai ceva ca la circ. Dar nu ma plang, ci sunt chiar incantata de noile senzatii date de ceea ce se petrece pe-acolo. Poate se pregateste sa se intoarca si sa fie in pozitia corecta lunea viitoare cand mergem la ecograf. Vom vedea!

Am vazut si eu mobila bebelului tau, Andreea si e superba. As vrea sa pun si eu acolo in albumul meu niste poze, dar nu ma ajuta si pe mine nimeni sa-mi spuna cum sa procedez. Daca nu se poate spune aici, chiar si pe privat. Am trimis un mail si la moderatorul grupului. Poate, poate...

In rest imi e din ce in ce mai greu sa ma ridic din pat. Am noroc ca slujba mea e acasa ca altfel nu stiu cum m-as fi descurcat. Uneori mi-e chiar ciuda pe mine ca nu sunt in stare sa fac nimic. Ma gandesc ca si varsta isi spune cuvantul. Poate ca alta putere ai cand faci un copil la 20 de ani si alta cand il faci la 33 cum am eu acum. Dar ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a ajutat si acum.

Cat despre rufele noi ale bebelui si eu cred ca trebuie spalate. Acum dilema mea e cu detergentul. Ce sa aleg? Noi spalam cu unul care e 2 in 1 si nu cred ca ar fi potrivit pentru bebe, asa ca banuiesc ca vioi merge pe alte varianta pentru hainutele ei. Dar cu masina tot o sa spalam, ca ma gandesc ca dupa aia numai timp de spalat cu mana nu o sa mai fie. Partea proasta e ca masina mea e din aceea care spala cu apa rece, cu bule, dar nu-i nimic ca o sa le calcam cu abur si o sa moara toti microbii posibili.

Va pup pe toate si va doresc cat mai putine neplaceri cu sarcina!

Inca ceva. Pe orice album as apasa din dreptul celor care au linkul cu Are album imi spune Inca nu are cont de album, iar la mine unde stiu sigur ca am pus poze, nu e nicio poza. Ciudat, nu?
Ela cu Thea Ioana 30 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Absoluta hainutzele chiar si noi fiind trebuie neaparat spalate si calcate.
Acum mai bantui un pic pe forum poate ma ia si pe mine somnu'.
la burtici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 30+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Elpower, unde vrei sa pui tu pozele?
Aici pe forum sub numele tau apare un link "are album" si aici am reusit sa vad ce poze ti-ai pus.
Ca sa pui pozele in albumul comun, intra pe linkul de pe prima pagina a capitolului "Poze de mamici cu burtici", dai sign in si folosesti userul comun si parola pe care le-am trimis pe PM.
Tu ai adaugat poze in albumul forumului DC, noi am adaugat in albumul comun ce a fost creeat ptr grupul nostru pe photos.yahoo. Poate de aici confuzia.

roxana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multumesc Roxana! Nu citisem mesajul privat. DEobicei imi aparea ca o avertizare cand ma logam, dar acum cred ca ramasese logata de ieri si nu s-a mai intamplat asa.

Ela cu Thea Ioana 30 fix

Mergi la inceput