Piatra Neamt - Perla Moldovei (13)
Raspunsuri - Pagina 19
lunna27 spune:
![]()
Laura noi am ezitat sa o dam la cresa de aici,cica nu e rau dar al meu sot nu a vrut.Am preferat sa renunt o vreme la serviciu ca sa mai stau cu ea o perioada,cu toate ca ea face la olita,chiar mai papa singura la amiaza(pana se plictiseste),e nasol ca adoarme pe picioare dar cred ca mi-ar dezvata-o la cresa.Deci daca am sa gasesc ceva de lucru care sa-mi convina,nu voi ezita sa o dau si cel mai probabil aici in spate la Orion(initial vroiam la una particulara).
Multe amanunte nu prea pot sa-ti dau,dar de ce nu mergi un pic acolo ca sa vezi care-i treaba?Cum arata si cam cum se ocupa de ei?La camin la Paul e f frumos,au acum o clasa super faina,cu mobilier nou insa la cresa nu stiu cum e.
Dana si cei mici 
Laura25 spune:
Dana, am si eu niste "pasarele". Cam sunt impotriva creselor, dar daca e sa-i dau, vreau sa ii duc la cea mai buna. Si din parerile auzite pana acum, cea de la Paharnicul e pe primul loc. Al meu barbat nu vrea sa-i dam aici, la Orion, ca ar fi multi copii de tigani (parerea lui) si ca e f. nasol cu intersectia asta si cu strazile aglomerate cand o sa fie mai mari si o sa vrea sa vina singuri acasa (asta in ideea ca soacra propusese si la camin tot acolo sa mearga, tot pt ca asa ii convine ei
). Mai e chestia ca am puternic sentimentul ca incearca sa ma dirijeze cam mult socra in ce trebuie si ce nu trebuie sa fac cu copii mei. Si ma seaca pe creier faza asta. Zilnic ma suna de 2-3 ori sa ma intrebe cum au dormit, cum au mancat, se da cu parerea cum sa-i imbrac, la ce doctori sa-i duc etc, etc, etc...
Vine sa ma ajute sa-i scot afara, deci sta cu noi maxim 2 ore. Si uneori ii mai ia vineri seara la ea. Dar peste tot, la toti cunoscutii ei se lamenteaza ce mult sta ea cu nepotii, cat ma ajuta, ca nu mai are timp de nimic, ca pleca dimineata de acasa si ajunge seara tarziu inapoi
.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
lunna27 spune:
Am inteles,dar....chiar si la camin trebuie sa vina si sa-i duca cineva,educatoarele nu-i lasa sa plece singuri niciodata.Deci pe drum va fi tot timpul cineva cu ei.Copii de tigani eu nu am vazut acolo,si nici macar jucandu-se in curtea caminului(au niste tobogane mici) deci la noi nu s-a pus problema tiganilor.Poate la cealalta gradi de la Carpati,insa acolo nu au cresa ci e doar camin si gradi.
In privinta soacrei,las-o sa vb,tu zi ca ea dar fa ca tine ![]()
Dana si cei mici 
Laura25 spune:
Lora esti cam tacuta azi. Ce faci? Muncesti din greu?
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
lunna27 spune:
Laura ,tu parca ziceai ceva de o bona sau te confund??
Laura cum te mai simti??
Ce vantoasa e afara
,a mea s-a trezit si nu a mai vrut sa doarma....tot zicea ca se aude vantul 
Dana si cei mici 
Laura25 spune:
Eu ziceam. Dar deocamdata nu stiu ce fac cu serviciul si aia pe care o gasisem nu mi-a placut. La cresa ma gandeam sa-i dau din septembrie, cand au deja peste 2 ani.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Laura25 spune:
Cica trebuie sa-i inscrii pana in martie cel tarziu, ca nu sunt locuri destule si risti sa ramai pe dinafara.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
nastasacarmen spune:
ce faceti fetelor?
eu sunt tare suparata...m-au sunat de la cresa : Ares a facut 39.5
M-am speriat - desi saracele au incercat sa-mi spuna ca nu mai e nici o pb- ii dadusera deja antitermice era bine
M-am dus si l-am luat imediat de la cresa- medicul de familie nu era decat dupa ora 14.00- pana la Tg Neamt unde e matusa lui radu pediatra dura prea mult si m-am dus la urgente la pediatrie ca sa fiu sigura ca nu e gra
Acolo intru si era o asistenta care ma intreaba care e pb : ii spun ca a avut 39.5 acum jum de ora..si stiti ce-mi spune?
sa ma duc la medicul de familie- ca ei nu acorda consultatii la spital
Spune tu: spitalul este "SPITALUL JUDETEAN DE URGENTE"
a sunat-o Radu pe Dna Director si bineinteles ca s-au pus in miscare...
Dar intrebarea e: daca vine cineva cu un copil cu febra 39 si ei nu se uita la el...ce se poate intampla?
Sper ca macar scandalul care i le-a facut azi dna Director sa-i puna pe drumul cel bun...
nastasacarmen spune:
Nu se stie inca ce are...rosu in gat e pe terminate , la plamani nu are nimic..toate-s bune
Mi-a spus sa-l tin acasa sa nu fi luat vreo viroza...cica umbla vreo 4 tipuri de viroze prin oras...si viroza nu are nici o treaba cu antibioticele
Ori sa fi facut febra si de la maselele alea care nu mai termina de iesit odata ...ca m-am saturat