Piatra Neamt - Perla Moldovei (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, da, am cunoscut-o si eu pe Ana Danei...hehe...super-viteza si argint viu, ce mai! Da' e tare simpatica asa grabita sa le faca pe toate odata si sa nu piarda nimic, nu? E ca vartejul, asa mi se pare mie...pai cum sa faci fata unui copil asa activ fara sa te mai si enervezi si fara sa mai clachezi uneori???!!! Si a mea e activa, dar pe Ana nu o sa o intreaca niciodata....din fericire pt. mine! Dana, multa sanatate la copii si mult calm tie!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora merci frumos,ce sa fac daca asa mi i-a dat Dzeu....si vreau sa va spun ca Paul a fost mult mai raut decat Ana...de aia nici nu mi-a trebuit al doilea copil prea degraba Am avut noroc ca el a fost crescut de parintii mei,pt ca mi-am terminat fac. si dupa aia m-am angajat si mergeam la el zi de zi atunci cand lucramFaceam schimbul III ,dormeam cateva ore dimineata si dupa aia ma duceam la ai mei sa-l vad sau sa mai stau cu el...

Dana si cei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adriana ai mei dorm de pe la 13-13:30 pana in jur de 15-15:30. Dupa ce se trezesc cel mult mai mergem in vizite prin apropiere, dar nu mai iesim la joaca afara.

ana ai mei au primit de Craciun tablite magnetice si pe alea isi exerseaza talentul la scris. Azi le-am dat niste creioane colorate si un bloc de desen si au mazgalit acolo. Dar trebuie sa stau cu ochii pe ei tot timpul, ca le baga in gura. Carti de colorat nu cred ca are rost momentan sa ii iei Casandrei ca nu stie inca sa le foloseasca. Ai mei nu stiu culorile. Rares zice "ab", dar la orice, nu numai la alb. Am vazut la SuperNeny o idee faina legat de scrisul pe pereti. Coi albe de hartie puse pe un perete de pe un hol, atat cat ajunge copilul si le schimbi cand nu mai are loc de scris. Sa il faci scrie acolo nu e greu, sa il faci sa scrie NUMAI acolo e schepsisul. Am mai auzit de cineva care isi lasa copilul cu carioci lavabile sa scrie pe faianta in baie.
In rest, cand nu ne uitam la filmulete si desene animate pe calculator, citim. Avem mai multe carti si la animale eu le spun cum le cheama si ei imi spun sunetul pe care il fac, mai explicam si povestim pe marginea respectivei poze. Avem si 3 carti cu Alba ca zapada, scufitza Rosie si Bambi si incerc sa le spun povestile pe intelesul lor. sa ii vezi cum fac cand imita lupul sau cum tipa si isi pun mana in cap, ca bunica din carte care se sperie de lup. Imi spun ca Aba (alba ca zapada) danseaza cu piti (piticii) si face nani, papa mar ...
Ne jucam si cu jucarii. Noi suntem pacifisti, asa ca le pupam, le punem sa se pupe intre ele, le dansam, le aliniem si le dam sa manance cu lingura, sa bea din cana, sa faca nani. Mai dansam, ne fugarim prin casa si ne ascundem pe dupa usi si mobila.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, asa frumos mai povestesti ca deja imi vine sa petrec o zi cu voi...mi-i imaginez pe strumfii tai cum se joaca impreuna, cum asculta povesti si fac ca toate animalele etc.

Lora

Mergi la inceput

Lora, te poftim cu drag oricand sa ni te alaturi. De fapt putem face cenaclu, o aduci si pe Iustina. Si acum nu fac misto, chiar e o invitatie.
Dar iti dai seama ca e varianta romantoasa ce povestesc eu aici. In realitate, am multe conflicte de dezamorsat. Se aseaza amandoi sa citim ceva, Rares trage de carte ca o vrea numai in fata lui, Bianca tipa... Sau Bianca ia o jucarie si lui Rares ii trebuie exact aia si i-o ia din mana. Rares face turnuri, Bianca i le darama. Nu pot imparti cate o minge sau un castron. Se aseaza Bianca pe un scaunel si imediat vine Rares si o impinge cu fundul, sa se aseze el Citesc cu Rares intr-o carte si vine Bianca cu un album de poze si mi le baga in fata sa ii spun cine e acolo si frate'su se supara ca s-a bagat ... Si exemplele pot continua .

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Carmen spune-mi te rog cat platesti tu cresa pentru Ares pe luna.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Laura hai ca-ti spun eu pana una alta ca si eu am intrebat-o,parca da 35 de mii pe zi.Eu la gradi la Paul dau 40 de mii pe zi.

Ati vazut ca a nascut M Columbeanu?Au o fetita tare frumoasa,sa le traiasca!!!

Dana si cei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata. Fetelor e gata cafeluta.... haideti, va astept sa o bem impreuna.
Laura multumesc de incurajari. Oricum astazi sunt mai optimista, a cam trecut perioada critica . Am vazut aseara filmuletele. Sunt tare draguti copilasii tai si haiosi. Sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei.

Mai fetelor mai facem intalnirea aia? Acum cat mai am un pic de silueta .

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

Neatza fetelor!!!
si cafeaua mea e gata...va astept
Laura25- dau pe cresa 3,5RON pe zi- daca nu vine copilul cateva zile nu le platesti
ieri am plecat mai devreme de la sevici si am fost pe la croitoreasa- si sunt tare multumita - lucreaza foarte bine (e prima oara cand apelez la o croitoreasa- primisem cadou un material)asa ca...voi mai apela la ea. si e si destul de ieftin- manopera cu tot cu captuseala si nasturi 65RON
Ares era un pic cam mofturos dimineata cand s-a trezit- dar cand a ajuns la cresa i-au trecut toate mofturile. Inca ii mai curge nasul urat
Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

[b]Laura[b] astea le face si Casandra, dar mi se pare ca s-a cam isit de carticele. Am sa-i cumpar si altele noi, dar cu altceva in afara de animale. Da, ar trebui un bloc de desen si culori. In rest trebuie sa ma mai gandesc cum sa-i mai diversific si activitatile.

Daca azi sunt harnicutza asa de dimineata, poate venim si noi in parc azi pe la 11-11.30.Sa vad cum se simte si Casandra.

Mergi la inceput