aviz epidemiologic gradinita

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

pai .. e o hartie .. tip sau nu .. pe care poate sa ti-o dea medicul de familie (sau alt medic, important e sa fie semnatura si parafa); in mod normal, parintilor li se cere micro (examen pulmonar) si parca RBW (sifilis), dar nu mai stiu sigur (sau asta e la casatorie ?)

daca tie ti-a cerut doar "clinic" sanatos .. atunci nu mai faceti nici o alta examinare in plus .. roaga si tu pe cel care ti-a dat avizul pt copil sa va dea si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ma bag si eu...Adeverinta pentru inscrierea copilului la gradi, trebuie sa dovedeasca faptul ca ambii parinti lucreaza si in asemenea conditii copilul poate fi primit intr-o forma de invatamant cu program prelungit. Cel putin asa mi s-a spus mie. daca eu, spre exemplu, eram casnica, nu mi-ar fi primit-o decat la program scurt, pentru ca se presupune ca are cine sa o ia la 12 acasa, sa o aseze la masa si apoi la nani.
Tot la fel ca si voi, am dus o adeverinta de la serviciu si am cerut celor de la personal sa nu specifice salariul. Asa ca mi-au scris ceva de genul "eliberam prezenta pentru a-i servi salariatei XYZ din cadrul.., angajata pe termen nelimitat, la inscrierea la gradinita a copilului" Parafat, stampilat, inregistrat...nimic in plus!
Adeverinta aia de...clinic sanatos, ti-o elibereaza medicul de familie. In mod normal, acesta ar trebui sa ne aibe in evidenta daca suferim de cine stie ce boli...dar in cele mai multe cazuri (din auzite, spun!!!) se elibereaza la usa lui

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

multumesc mult pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu n-am dus aviz epidemiologic deact la inceput de an si dupa ce a facut varicela. Nu dupa sarbatori, nu dupa o vacanta de 1 sapt. Am o prietena careia pt orice zi lipsa la gradi ii cere scutire medicala !!

Adeverinta de salariat a dus numai sotul - ne-a cerut una singura ! Si am inteles ca e un fel de dovada ca avem de unde plati :)) Si e la program lung.

Cate bordeie - atatea obiceie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Azi ma duc la pediatra sa iau avizul pentru Cristi... a avut o saptamana de vacanta si la gradi ni s-a spus ca dupa 3 zile de absenta (indiferent de ce natura e absenta) trebuie adus aviz epidemiologic. Asa ii obliga Sanepid-ul...

Ingrid si Crist 3 ani si 11 luni

Mergi la inceput