aviz epidemiologic gradinita

aviz epidemiologic gradinita | Autor: teo1970

Link direct la acest mesaj

Buna,

ieri la gradinita (de stat) dr. ne-a cerut sa ducem din nou un aviz epidemiologic pt copii

au motivat ca, mai nou, regulamentele sanitare impun ca dupa o absenta de mai mult de 3 zile de la gradi, copilul trebuie reintrodus in comunitate cu un nou aviz epidemiologic

absentele pot fi de orice tip: motivate, nemotivate, vacanta de Craciun, de Pasti etc., nu conteaza

e cineva dintre noi mai bine infomat ? stiti ceva despre asta? voua vi s-a cerut asa ceva acum dupa vacanta de Craciun ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Da, de orice natura ar fi intreruperea activitatii (pe motiv de boala, vacanta sau dupa chef) pe o perioada mai mare de 3 zile, se va solicita aviz epidemiologic.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Liliana,
stii cumva despre ce reglementare este vorba ?
(adica m-ar interesa "unde scrie" )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana76 spune:

Si noua la fel ne-au spus: dupa o absenta mai mare de 3 zile trebuie aviz. Asa ca am dus acum dupa vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

uite, sincera sa fiu, nu le-am pus pe asistente sa-mi arate negru pe alb unde este scris, dar stiu ca am trecut printr-o situatie in care n-am dus fata la gradi din motiv ca eu am fost in concediu. Si cand ne-am intors, ne-a cerut acest aviz. Le-am explicat ca nu a fost bolnava si mi-au spus f frumos ca asa le cere regulamentul, ca se fac inspectii dese de la sanepid si ca daca aceste avize lipsesc, sunt trase la raspundere. (daca mi-ar fi luat in 2 peri, fii sigura ca ii ceream de pe-atunci acest regulamet) Acum nu-ti pot spune exact ce este scris, dar ma voi duce (luni) si o voi intreba pe asistenta care este paragraful care prevede asemenea norme.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

noua nu ne-au cerut pina acum, doar la inceput de an scolar

ma gindeam ca este ceva nou introdus dupa intrarea in CE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noua nu ne-au cerut nimic acum dupa vacanta...

Ingrid si Cristi 3 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Noua ne-a spus directoarea gradinitei (de stat) de la inscriere, in toamna, ca dupa fiecare vacanta si dupa absente de cel putin trei zile consecutiv este necesar avizul epidemiologic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Mi se pare o idee buna. E pentru binele copiilor nostri.

Sa il ajutam pe Alexandru

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Asta am gasit eu:

ORDIN nr.653 din 25 septembrie 2001 al ministrului s#259;n#259;t#259;#355;ii #351;i familiei privind asisten#355;a medical#259; a pre#351;colarilor, elevilor #351;i studen#355;ilor, textul actului publicat īn M.Of. nr. 777/5 dec. 2001. ATRIBU#354;IILE
medicilor din cabinetele medicale din gr#259;dini#355;e, #351;coli #351;i unit#259;#355;i de īnv#259;#355;#259;mānt superior privind asisten#355;a medical#259; preventiv#259;. la pct 15 scrie (negru pe alb): Efectueaz#259; triajul epidemiologic dup#259; vacan#355;a #351;colar#259; sau ori de cāte ori este nevoie.

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

si la noi la gradinita a aparut un asemenea anunt la intrare...

eu luasem deja pentru fetita mea pentru ca a fost racita in vacanta si am fost din nou la control inainte de a merge iar la gradi dupa vacanta ... asa ca daca tot eram acolo am cerut si avizul

s-ar putea sa fie spre binele copiilor, dar inseamna mai multa alergatura pentru mine - de fiecare data cand lipseste copilul 3 zile, trebuie aviz... cum ar fi de exemplu sa facem un weekend prelungit la munte (vineri, sambata, duminica) iar luni dimineata sa venim cu avizul? de unde il luam? ca medicul nostru de familie are luni program dupa-amiaza??

Mergi la inceput