Gradinite Menssana si Mary Poppins - va rog pareri

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilaira
... in fiecare zi ii scoate afara, ori in parc, in Herestrau, la tenis, inot vara ori la patinaj sau in curte iarna ... regimul de alimentatie este cred cel mai sanatos, ovo-lacto-vegetarian ... a invatat sa inoate, sa patineze, faceau karate ... am vazut ca Dl. Profesor este foarte criticat ...

Ori e regim ovo-lacto-vegetarian, ori se fac karate, inot, patinaj si tenis!
Simultan nu se poate si niciun medic responsabil nu recomanda asa ceva. Mai ales copiilor!

E suparat tare D-l Profesor daca te-a pus sa scrii pe forumuri ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Ilaira
... in fiecare zi ii scoate afara, ori in parc, in Herestrau, la tenis, inot vara ori la patinaj sau in curte iarna ... regimul de alimentatie este cred cel mai sanatos, ovo-lacto-vegetarian ... a invatat sa inoate, sa patineze, faceau karate ... am vazut ca Dl. Profesor este foarte criticat ...

Ori e regim ovo-lacto-vegetarian, ori se fac karate, inot, patinaj si tenis!
Simultan nu se poate si niciun medic responsabil nu recomanda asa ceva. Mai ales copiilor!

Zi-le si www.thestarexplosion.com/shaolin-monk.jpg" target="_blank">astora ;).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana72 spune:

Mesajul tau,Ilaira,pare rupt din reclama gradinitei,nu alta...mi se pare chiar imposibil sa crezi ce scrii acolo,nu te supara...esti fata autonumitului domn profesor,nu-i asa?altfel nu pot crede ca ai avut copilul 2 ani acolo si ti s-a parut ca exista si vreun alt antrenor in afara de multilateral calificatul domn profesor in toate...iar ideea cu costumul,sa fim seriosi,eu chiar am apreciat faptul ca el era atit de direct,atunci cind am vazut gradinita prima oara,ba chiar mi s-a parut ca are si simtul umorului,ce tuta am fost...
iar chestia ca le place copiilor de el,mie mi-a spus ca are nevoie de consiliere psihologica fii-mea ca plinge prea mult,si din intimplare el are o psiholoaga foarte buna la gradinita...noroc ca intre timp il ghicisem pe escroc,si intimplarea a facut sa ma intilnesc pe strada dupa ceva vreme cu mama unei alte fetite,mutate,evident,la o alta gradi,si ei ii spusese acelasi lucru,ca fi-sa are probleme si trebuie consiliata(ea probabil ca plingea prea putin...)dar am divagat,ce voiam sa zic e ca fii-mea e o hlizita,deci faptul ca plingea insemna ca nu-i placea mediul,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecel spune:

despre gradinita catolica de pe Cutitul de argint aveti detalii...conditii de inscriere, program?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rechinuta spune:

Si eu am fetita la Menssana si sunt multumumita de gradinita. Daca e sa ii dau o nota de la 1 la 10 acestei gradinite as da nota 8.Din punctul meu de vedere exista avantaje si dezavantaje.

Avantaje
- educatoarea grupei noastre este foarte buna si calda cu copiii si fetita mea o indrageste mult
- gradinita este extrem de curata
- curte mare de joaca
- bucatareasa a fost schimbata si mancarea e buna acum (am gustat din ea in primele zile cand am dus copilul fara sa stie domn profesor)
- tenis, inot si patinaj. Chiar daca unii parinti au spus pe forum ca ii duce si stau cu racheta in mana si mai mult se joaca pe teren decat invata tenis dpmdv tot e bine pt ca stau in aer curat in Herastrau si fac miscare.
- cate 5-8 copii in grupa

Dezavantaje
- fac mai mult sport decat lectii.
- in momentul de fata nu fac limbi straine la gradinita
- atitudinea d-lui profesor
- faptul ca se plateste pe trimestru si nu lunar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

totusi despre Mary Poppins nu ne poate da nimeni nici o informatie?
Tarife, conditii, ceva pareri din interior?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Editat. Eroare de postare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Salut,
Chiar nu mai spune nimic de Mary Poppins? Si pe noi ne intereseaza, ar fi foarte aproape de casa. Nicio recomandare?

Mergi la inceput