Gradinite Menssana si Mary Poppins - va rog pareri
Raspunsuri - Pagina 2
oriadam spune:
V-as recomanda Gradinita Butterfly, zona Pipera - Tunari. Fetita mea merge acolo.
Spatiul este larg si placut, inclusiv spatiul exterior. Se organizeaza cursuri optionale de inot, germana, dans, karate in plus fata de programul gradinitei care include cateva opionale.
Sunt si cursuri de tenis, dar eu, personal (ca fost sportiv de performanta) NU VA RECOMAND pentru copii mici, pentru ca agreseaza dezvoltarea sistemului osos. Mult mai folositor un sotron sau orice alt joc "din fata blocului" decat tenisul la varsta mica.
Preturile sunt absolut ok.
Succes in alegerile voastre!
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by oriadam
Sunt si cursuri de tenis, dar eu, personal (ca fost sportiv de performanta) NU VA RECOMAND pentru copii mici, pentru ca agreseaza dezvoltarea sistemului osos. Mult mai folositor un sotron sau orice alt joc "din fata blocului" decat tenisul la varsta mica.
oriadam, , este foarte adevarat ce spui, si ma bucur sa aud ca exista sportivi de performanta care spun asta public (oare cati dintre parinti au retinut esentialul din procesul Oanei cu federatia de gimnastica?)
Ar trebui pusa serios in discutie moda optionalelor la varste mici si mai ales oportunitatea acestora. In goana dupa bani a gradinitelor si dupa glorie a parintilor copiii cad victime, nu neaparat direct pe patul de spital ci de multe ori indirect prin stressul inutil si repercursiunile viitoare nu neaparat pozitive asupra organismului aflat in plin proces de dezvoltare psiho-motorie.
Capcaun optional
Dana72 spune:
Stiu ca subiectul e mai vechi,gradinita Menssana e insa de actualitate, asa ca-mi spun si eu parerea:am dat-o si eu pe fetita mea care nu are inca nici trei ani la aceasta gradinita,si tin sa va spun ca s-a adaptat extraordinar,deja este la program lung,o las fericita dimineata,o iau fericita seara.Intr-adevar,domnul profesor este mai dur,as spune eu tipic profesor de sport,care pune accent mare pe disciplina.Insa l-am vazut vorbind cu copiii,si ei il iubesc,copiii nu se prefac.Nu este adevarat ca nu au voie parintii sa viziteze gradinita,nu stiu ce a vazut domnisoara care a fost la interviu,sigur ca atunci cind lasi copilul nu te duci dupa el in curte,ca sa nu plinga dupa tine si sa nu-l mai antreneze alaturi de ceilalti,am fost sa discut cu educatoarea si psiholoaga despre ea,in timpul programului copiilor,ce pot sa va spun este ca este impecabil de curat inauntru,si aici mi-au dat papuci de plastic de unica folosinta pe care i-au aruncat apoi,am vazut si copii la lectii,putini in grupa si toti erau prinsi in activitate.Fiica-mea maninca bine acolo,si ea este foarte mofturoasa,in final,concluzia mea este ca am avut un noroc extraordinar ca am gasit gradinita asta-am uitat sa va spun ca face progrese parca din zi in zi,si in vocabular,si in exprimare-eu sper sa frecventeze multi ani gradinita asta,pina in clasa a cincea am inteles ca au.Nu am scris la acest subiect imediat ce am dat-o,desi am foat multumita din prima zi,dar eu sint mai circotasa de felul meu si am vrut sa fiu absolut convinsa ca sint multumita.Asa ca nu va lasati intimidate de domnul profesor,bazati-va pe instinctul copiilor care il iubesc!
roxi2004 spune:
ma intereseaza si pe mine cat costa programul lung la gradinita MAry Popins? Dar cel scurt?
Multumesc,
cheliuta spune:
Patronul de la Mens sana este un killer si nicidecum manager de gradinita. Asa zisa mancare vegetariana este putina si prost gatita ca educatoarele ne-au soptit intr-o zi sa aducem niste biscuiti de acasa ca mananca, copiii, nuci din curte dupa amiaza de foame.
mamialina spune:
Buna seara, tuturor!
probabil ca ma repet cu subiectul, ma intereseaza, insa, o cresa buna, particulara, in sectorul 1 sau 2 Buc, cu program prelungit, unde sa-mi pot inscrie copilul de 1 an si 2 luni din ianuarie. credeti ca am vreo sansa? In materie de bone inteleg ca Marry Poppins ar fi o agentie relativ ok pentru cautare... alte sugestii? pot plati pana la 8 milioane pe luna pt ingrijirea baietelului meu...
Dana72 spune:
quote:
Originally posted by cheliuta
Patronul de la Mens sana este un killer si nicidecum manager de gradinita. Asa zisa mancare vegetariana este putina si prost gatita ca educatoarele ne-au soptit intr-o zi sa aducem niste biscuiti de acasa ca mananca, copiii, nuci din curte dupa amiaza de foame.
Meniul e afisat la intrare, mie mi se pare bun si suficient ce e acolo,cine stie ce educatoare mustruluita de dom'profesor o fi vrut sa se razbune...Si acum ce-i mai sanatos?sa manince nuci din curte,sau biscuiti cu tot felul de porcarii in ei,care nu au nici un aport nutritiv si mai si dau obisnuinta rontaitului care duce mai tirziu la obezitate?si judecind dupa cum maninca fetita mea,care face fite,dar pofta are,acasa nu prea da iama in frigider cind vine,deci se satura cu ce primeste la gradinita,acasa maninca absolut normal.Si carnea are si ea rolul ei,dar e bine sa fie in cantitati moderate(parerea mea),ca mai tirziu sa nu aiba copilul colesterol ridicat si sa ne intrebam de ce.Mi-am spus doar parerea, nu vreau nici sa-i fac reclama,nici sa intru in polemici despre nutritie.
Dana72 spune:
Iata ca revin dupa aproape un an, vad ca nu a mai adaugat nimeni nimic la acest subiect, dar mai mult ca sigur dn cind in cind il mai citeste cineva.scriu acum ca sa va spun ca m-am inselat profund in privinta gradinitei Menssana in corpore sano, si voi toti care ati avut parere negativa ati avut absoluta dreptate.Mi-am retras copilul de acolo urgent,scuze ca scriu abia acum despre asta,dar tot ce este pe site-ul lor si tot ce iti spune asa-zisul profesor sint minciuni(care pe mine m-au pacalit).Spre exemplu,dulciurile facute in bucataria proprie reprezinta salam de biscuiti de la Angstul de vizavi si biscuiti Rostar cu cacao,fii-mea i-a recunoscut imediat la magazin si a zis-uite,mami,biscuiti ca la gradinita,desi acasa nu a vazut din aia niciodata.in al doilea rind,motivul pentru care nu le da carne nu este nici pe departe regim sanatos sau mai stiu eu ce,ci din declaratia lui-ca este prea scumpa!.Educatoarele se schimba o data la maxim trei luni,toata echipa,servetelul de hirtie cu care este un copil sters la nas este mai departe folosit si la alti copii-cind am vazut am facut mare scandal-are unul vreun streptococ,invata de mic sa imparta ce are...cind era racita,el ma indemna sa o aduc daca nu are febra peste 37,5,tuseau toti ca la balamuc si evident ca erau mereu bolnavi,luau mereu unul de la altul.Nu spun sa nu primesti copilul cu un picut de raceala,dar nu cu tuse puternica si mai stiu ce o fi fost pe acolo...ca sa nu mai zic ca educatoarelor li se parea amuzant ca unul mic o striga pocit pe fii-mea,si o strigau si ele la fel,de incepuse si ea sa-si zica aiurea numele.Chestia cu dusul la teatrul de copii si la circ sau zoo sau ce mai scrie pe site este iarasi o mare minciuna,nu au fost niciodata,de altfel nici nu ar avea cu ce sa ii duca,atita timp cit nu are nici o dubita pentru transport- e un rablament care are rol publicitar pt gradinita in coltul strazii,care nu cred sa fi fost mutat vreodata de acolo.Toate sporturile pe care se lauda marele profesor ca le face se taxeaza extra fiecare cu vreo 3 milioane pe luna,nici macar nu sint facute cu antrenor,ci cu el,care este antrenorul universal.Iar la tenis,desi am dat-o,fii-mea mi-a spus ca nu au fost niciodata,ea nu prea minte,or fi fost o data-de 2 ori,nici nu stia daca ii place sau nu.Si dovada ca nu spune aiureli e ca acum imi povesteste clar ce face la tenis,deci acum stie ce-i aia.oricum,din grupa ei au plecat deja mai toti copiii,deci nu sint singura care a observat ca nu-i bine acolo.Cam astea imi vin acum in minte,dar sint probabil mai multe nereguli,asa ca imi fac spasita mea culpa ca v-am indus in eroare, fara intentie,mie chiar mi s-a parut buna la inceput.Deci concluzia si sfatul meu este SA FUGITI DE GRADINITA MENSSANA,mai bine sa nu aveti nici macar curiozitatea sa o vizitati,ca mincinosul ala va pacaleste cum m-a pacalit pe mine.A,si partea cu limbile straine-nici o educatoare nu stie mai mult de stadiul de incepator,iar germana sau olandeza sau ce scrie el acolo,sa fim seriosi,sint niste fete simplute si tinerele acolo de ti se face si mila de ele,probabil ca este atit de zgircit la salarii ca vin acolo cele care sint intr-adevar disperate,si nici macar ele nu stau mai mult de 2-3 luni...
Alesia spune:
Am ajuns, nu mai stiu din ce motiv, sa il dau pe Rares la Mensana. Cred ca m-a orbit dl profesor cu piscina si inotul lui si pentru ca era foarte aproape de noi.
Ei bine, dupa 2 saptamani, in care Rares efectiv plangea cand trebuia sa il duc la gradinita si nu vroia sa intre decat cu fortza, am inteles, cel putin unul din motive.
Intr-o dimineata, am sunat la gradi sa intreb daca, fiind putin racit, poate sa mearga la gradi. Ei bine, dupa ce mi-a spus ca e ok, a inceput sa urle catre altcineva "HANDICAPATULE!!! NU VEZI CA E O MINGE!!!". Am ramas socata, dar am mers pana la gradi si l-am intrebat unde era cand vobea cu mine la telefon. Mi-a spus ca ERA IN CURTE, CU COPIII. Nu parea deloc deranjat de situatie, dimpotriva era extrem de relaxat.
Deci, la naiba cu MENSANA. De a doua zi am schimbat gradi cu Marry Poppins.
mihapetre spune:
eu am copilul la gradinita menssana de un an si jumatate si nu am avut nici o problema, programele sunt super se face miscare merg la tenis, la patinuar, mancarea este foarte buna se fac si limba engleza si mie sincer mi-a placut foarte mult si fetita mea este incantata.
educatoarele sunt foarte bune.
la fetita mea se vede o mare schimbare in bine si suntem oki.